Forum    FAQ

.

Početna » E-cigarete proizvodi » MOD

[ 26 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: smoketek SID ili evic
 Post Postano: 11 ruj 2013 00:03 

Trenutno sam na Eroll-u (7 dan bez analogne), taj setić bi ostavio za kave isl. Sad se uhvatio french pipe tekućine, toliko mi je fina i toliko parim da imam osjećaj da će se rastalit baterija i atomizer skup sa njom, no performanse prebrzo padaju kao što i tekućina nestaje, mislim da tu jedino dobar mod može pomoć. Uglavnom htio bi jači udar na grlo, tj. da ga mogu kontrolirat (osim kupnje dekanga koji ima jak udar ali je bljak naspram recimo te tihomirove), jaku bateriju, više okusa, svega....

Prednost Evica je što se može nabavit u HR, ali nebi volio da me tih max 5v kroz neko vrijeme počne sputavat (nije li onda dovoljan i ego twist sa 4,8?)

Onda dolazim do SID-a, vjerujem da se ne razlikuje od VAMO-a i sličnih, ali ajde, pošto mi i lijepo čak izgleda rekoh neka bude on, ali nije pod mus. Naručio bi sa: https://www.fasttech.com/products/0/100 ... rettes-set (uz nadu da bi došlo kroz 2 tjedna)
Za njega me zanima dali valja ova baterija i punjač ili je bolje naći neki set di sve zasebno kupujem, dolazi i sa vivi nova atomizerom, iako prema čitanju mislim da je bolji izbor genesis rsst kojeg sam mislio naručiti. Pa ak mi možete dat koju preporuku i pokoje objašnjenje vezano i za te volte, TH i prikladan atomizer s obzirom na potrebe..... Ne mislim mijenjat te nekakve žićice u njemu, bar ne još :) dakle, cijenila bi se jednostavnost korištenja ali uz jednake performanse khm khm :kuc:

Povratak na vrh 

Naslov: Re: smoketek SID ili evic
 Post Postano: 11 ruj 2013 00:12 
Moderator

Nije sve u naponu baterije, nešto je i u unutrašnjem otporu, tj u padu napona u bateriji pri većim strujama, zato za pravi TH i šlus trebaš high drain baterije, pa kad je tu i step up napona u modu onda da vidiš pare arome i TH, zato uzmi bilo koji kvalitetni vv ili vwmod i nećeš se razočarati, a atty ... to po ukusu.

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 ruj 2013 08:56 

Uffff....7 dana pariš i već ozbiljna tema sa puno zašto i zato.
Evica bi odmah odbacio kao opciju radi silnih problema, pogledaj malo po internetu budeš shvatio o čemu ti pričam.

Razlike između SID-a i Vama u principu "nema" jer koriste "isti" čip, isto kao i SVD, Zmax, ....
Jedino što ih razlikuje su dizajn, ekran, ergonomija, materijal od kojeg je napravljen i baterije koje mogu koristiti u konfiguracijama.

Dobar mod zahtjeva i dobre baterije, a to za sobom povlači i dobar punjač. Na forumu možeš pronaći mnogo tema oko baterija i punjača pa nebi duljio ovdje o tome.

Što se atomizera tiče vidim da u jednoj rečenici kažeš genesis i rsst a u drugoj već citiram: "Ne mislim mijenjat te nekakve žičice u njemu". Ukoliko ne misliš mjenjati "žičice" onda se orijentiraj prema proizvodima poput ProTanka, EVODa, BCC Mega....za koje je moguće kupiti zamjenske grijače.

Ukoliko se odlučiš za kombinaciju SID + protank nećeš pogriješiti.
Za bolji doživljaj priključi se našim subotnjim druženjima u Palfiju, gdje većinu toga možeš vidjeti i probati uživo.

lp

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 ruj 2013 09:54 

igor je napisao:
....citat...

što ovome dodati. Paaa ništa :conf: to je to :)
:dobar:

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 ruj 2013 15:03 

ok, hvala, ako ću imat volje pogledat ću još to o baterijama, iako mi je nešto ostalo u glavi, da obavezno moraju bit unprotected za vv/vw isl., ili ću uzet gotov set ako popizdim... i svakako umjesto genesisa protank 2, koji je usput rečeno rasprodan na fasstetch-u... tako da mi je druga opcija itaste SVD sa http://ego2.pl + protank2 koji je dostupan, nešto skuplja opcija, + 100eur sa baterijama, nemam pojma.

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 ruj 2013 16:16 
Moderator

za skuplje stvari s Fasttecha računaj i na mogućnost da ti kresnu carinu i porez.

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 ruj 2013 16:58 
Veliki Cezar zadarske podružnice

igor je napisao:
Uffff....7 dana pariš i već ozbiljna tema sa puno zašto i zato.
Evica bi odmah odbacio kao opciju radi silnih problema, pogledaj malo po internetu budeš shvatio o čemu ti pričam.
........

lp

Ne bih se baš složio sa tobom vezano za eVic. Ja ga koristim već 10 mjeseci i jako sam zadovoljan sa njim. Da može bolje to sigurno i da ima mana ima.
Za početak bih ipak predložio nešto jeftinije jer eVic ipak košta oko 90$.

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 ruj 2013 17:46 

Max_ZG je napisao:
za skuplje stvari s Fasttecha računaj i na mogućnost da ti kresnu carinu i porez.

Uskoro ću i ja praviti narudžbu sa Fasttecha pa me interesira ovo sa carinom i porezom - kolika je suma da se prođe bez toga?

Mod:
Atomizer:

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 ruj 2013 18:53 
Moderator

damir1970 je napisao:
Max_ZG je napisao:

Uskoro ću i ja praviti narudžbu sa Fasttecha pa me interesira ovo sa carinom i porezom - kolika je suma da se prođe bez toga?

Do 26 $ nebi trebalo biti carine i poreza, ali ako se baš neko zapikira na tebe može i za jedan dolar da te gnjavi, ali vjerojatnost je minimalna.
Većinom se trudimo da je do 26, sve iznad toga je lutrija nekome prođe sto drugoga carine za trideset...

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 ruj 2013 18:54 

Do 22€ nista ne placas,do 50€ pdv,a iznad i pdv i carinu...sveukupno 37,5% na cijenu,ako nesti kosta 100€,+25€ pdv i 10% na tu cijenu (125€) sveukupno 37,5€

Sent from ViperS

Povratak na vrh 

[ 26 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3  Sljedeća

Početna » E-cigarete proizvodi » MOD

Trenutno korisnika: bot* i 3 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club