| Autor |
Poruka |
|
Argon
|
Naslov: Elite mini mod Postano: 23 lis 2013 11:31 |
|
|
Molim pomoć Što mislite o ovom modu-Elite mini mod, da li je to za jednog početnika. Ako znate molim da napišete, mijenjaju li se gotovi grijači ili ih treba praviti što baš i nije za mene? Ako možete dati savjet za mod ali da nije ogroman, imam Kanger Protank 2 i on mi je ok, ide li on ma mod? Unaprijed zahvaljujem ELITE mini mod je najnoviji model elektronskih cigareta u 2013. godini. Odgovara na sve vrste najnoviji cartomiozera za konstantnu 24 satnu uporabu. Mogućnost promjene napona. Sadrži: 1 x MOD tijelo 2 x baterija 1 x Torbica 1 x punjač 1 x ELITE atomizer Cijena: 399,00 kn 
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Elite mini mod Postano: 23 lis 2013 11:45 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
Argon je napisao: Molim pomoć
Što mislite o ovom modu-Elite mini mod, da li je to za jednog početnika. Ako znate molim da napišete, mijenjaju li se gotovi grijači ili ih treba praviti što baš i nije za mene? Ako možete dati savjet za mod ali da nije ogroman, imam Kanger Protank 2 i on mi je ok, ide li on ma mod?
Neznam kakav je i gdje ga misliš nabavit ali za tu cijenu možeš dobiti mnogo bolju stvar. Kanger Protank ide na sve modove koji imaju 510 konektor a to je danas velika većina. Grijače uvijek možeš nabaviti i prešarafiti. molim te da zbog lakše komunikacije u svoj profil upišeš lokaciju
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Argon
|
Naslov: Re: Elite mini mod Postano: 23 lis 2013 11:56 |
|
|
|
što mogu dobiti za tu cijenu?
|
|
 |
|
 |
|
Giza
|
Naslov: Re: Elite mini mod Postano: 23 lis 2013 12:42 |
|
Pridružen: 10 svi 2013 09:32 Postovi: 156 Lokacija: Zagreb, Medveščak
|
|
 |
|
 |
|
Argon
|
Naslov: Re: Elite mini mod Postano: 23 lis 2013 12:44 |
|
|
|
hvala ti puno, teško je ovo sam izvodit
|
|
 |
|
 |
|
Giza
|
Naslov: Re: Elite mini mod Postano: 23 lis 2013 12:56 |
|
Pridružen: 10 svi 2013 09:32 Postovi: 156 Lokacija: Zagreb, Medveščak
|
Argon je napisao: hvala ti puno, teško je ovo sam izvodit Nema na cemu. Samo nemoj mislit da ja nekog reklamiram buduci da sam koristio specificne stranice. Poanta je bila da mozes dobit puno vise za tu lovu. Tesko mi je ovako pogadjati sto bi tebi pasalo ali mi se onaj mod cini kao nesto od cega se moze bolje... Ako bas hoces mehanicki mod tu ima stvarno puno opcija. Ovisi koju velicinu si spreman "tolerirati". Kintin Devil's Marble je apsolutno fenomenalan ali I kosta. Ja si trenutno sacam jedan mech mod za 14500 bateriju (to ti je baterija velicine standardne AA). To ti isto moze biti opcija: http://www.chinabuye.com/bagua-compatib ... ttery-tubeonda bi ti trebao adapter za kanger: https://www.fasttech.com/p/1284600Kao sto rekoh: igre bez granica....
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Elite mini mod Postano: 23 lis 2013 13:27 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Hvala Giza morao sam na poštu.
a inače imaš dosta savjeta o kupovini u grupama za početnike na forumu.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Argon
|
Naslov: Re: Elite mini mod Postano: 23 lis 2013 13:29 |
|
|
|
Hvala ti na svemu, svima veliko hvala ali odustajem. Nemam nikakvog okusa i vračam se nakon 40 dana na duvan, molim izbrišite mi profil, još jednom hvala na svemu.
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Elite mini mod Postano: 23 lis 2013 13:34 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Pa nećeš valjda samo tako odustat, cijena koju daš mjesećno sa cigarete je sigurno veća. Javi se malo ekipi u Splitu ima ih već dosta nađi se s njima pa nek te savjetuju. Sve je bolje od duhana. Nemoj se predat na samom startu.
|
|
 |
|
 |
|
Argon
|
Naslov: Re: Elite mini mod Postano: 23 lis 2013 13:38 |
|
|
|
Sve sam kupio osim moda, sve tekućine probao ali bez okusa je ili smrdi.Jedino da kupim i mod ali loše iskustvo mi je ovaj Kanger Protank 2, dobio sam samo količinu dima koja me ne zanima, nema okusa što me je jedino držalo na e cigareti.
|
|
 |
|
 |