Forum    FAQ

.

Početna » E-cigarete proizvodi » MOD

[ 22 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Kupiti ili ne
 Post Postano: 17 kol 2013 06:52 

Ekipa kakva su mišljenja o Omega Starter Kit sa Vapor Break http://www.vaporbreak.com/en/home/258-omega-2-mod.html. Interesira me da li je to prihvatljiva cijena i kakvo je mišljenje o modu.

Mod:
Atomizer:

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Kupiti ili ne
 Post Postano: 17 kol 2013 11:26 

Nikad vidio ovaj mod. Kopija nekakva nečega je, ali čega, nemam pojma.
Po meni nesigurna kupnja, jer pitanje je kakav je prekidač i kontakti, i koliko će to sve skupa raditi. Dalje, ova roza baterija je iz laptopa, ima ih ja par komada, i na tome možeš očekivat 1-1,5ml poparene tekućine, nakon toga ostane bez snage. Ova vivi nova je isto koliko vidim nekakva kopija, kromirana. Ja bih ju zaobišao u širokom luku.

Moja preporuka, ako već želiš mehanički mod, a neželiš istovarit hrpu novaca je neki od sigelei meh. modova. Uglavnom čitam samo pohvale o njima.

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 kol 2013 12:10 

D-I-A-B-L-O je napisao:
Po meni nesigurna kupnja, jer pitanje je kakav je prekidač i kontakti, i koliko će to sve skupa raditi. Dalje, ova roza baterija je iz laptopa, ima ih ja par komada, i na tome možeš očekivat 1-1,5ml poparene tekućine, nakon toga ostane bez snage. Ova vivi nova je isto koliko vidim nekakva kopija, kromirana. Ja bih ju zaobišao u širokom luku.

Moja preporuka, ako već želiš mehanički mod, a neželiš istovarit hrpu novaca je neki od sigelei meh. modova. Uglavnom čitam samo pohvale o njima.

+1 bateriju istu takvu imao i ja ali je katastrofa a i punjač možeš baciti nakon mjesec dana (isprobano) tako da nije baš neka kupnja. najgore je zapravo kad misliš da imaš nešto a na kraju..... :wtf:

ZMAX/Chi You clone/ZNA 50
Taifun GT / Taifun GT/ Taifun GT

Povratak na vrh 

Post Postano: 19 kol 2013 22:09 

markozg111 je napisao:
D-I-A-B-L-O je napisao:

+1 bateriju istu takvu imao i ja ali je katastrofa a i punjač možeš baciti nakon mjesec dana (isprobano) tako da nije baš neka kupnja. najgore je zapravo kad misliš da imaš nešto a na kraju..... :wtf:

Odlučio sam se za Sigelei 19 + Protank, za par dana stižu pa napokon kreće pravo parenje. :yes:

Mod:
Atomizer:

Povratak na vrh 

Post Postano: 19 kol 2013 22:18 

Svoje mišljenje o toj kombinaciji ću zadržati za sebe zbog pristojnosti.

Kada ti protank počne grgljati, javi se ovdje jer ta kombinacija neće raditi kako treba i to u 90% slučajeva. Glava od Sigeleia najvjerojatnije nije ona rijetka koja može s time raditi.

Nadam se da griješim.

Povratak na vrh 

Post Postano: 19 kol 2013 22:25 

Valter je napisao:
Svoje mišljenje o toj kombinaciji ću zadržati za sebe zbog pristojnosti.

Kada ti protank počne grgljati, javi se ovdje jer ta kombinacija neće raditi kako treba i to u 90% slučajeva. Glava od Sigeleia najvjerojatnije nije ona rijetka koja može s time raditi.

Nadam se da griješim.

A što najbolje paše na Sigelei 19?

Mod:
Atomizer:

Povratak na vrh 

Post Postano: 19 kol 2013 22:29 

Mene više grebe mehanika na špagi. U principu, nisam uopće ljubitelj mehanike, ali ak već ide meh mod, onda definitivno na nekakav genesis.
A niš, sigelei nije tako loš, a i ako imaš problema, uz vrlo malo posla se svi riješavaju.
Za preporuku, mogu ti samo reći kupi si i Kick, pa si reguliraj snagu, bit ćeš zadovoljniji puno. Jedini downgrade je što uz kick nemožeš koristit 18650 baterije, nego 18500 ili 18350....

Povratak na vrh 

Post Postano: 19 kol 2013 22:39 

Sigelei 19 je poprilično bugovit mod i ne rješava se baš sve lako. Ima moj opis dijela riješavanja njegovih problema. Još jedan problem koji sam otkrio je štopanje zraka za sve attye koji vuku zrak odozdo. To bi bio opis za gotovo sve špagomizere. Tako ti ostaje gen koji ti za sada i ne bi preporučio.

Isto tako nisam baš za guranje kicka na to. U stvari nisam za giranje kicka gotovo nigdje i u vrlo malom broju slučajeva. Tako bi ti za mod preporučio Vamo V3 (je ružan na slici i malo manje u živo) i taj protank koji i nisam oprobao. Barem nećeš imati većih problema s modom.

Povratak na vrh 

Post Postano: 19 kol 2013 22:53 

Masa, ali masa ljudi se žalila na nekvalitetne konektore na vamu. Imam v2 nekih 4 tjedna, i nemogu nesložiti se sa njima. Iako se na prvi pogled čini da je konektor ss, u stvari je mesing, ili bakar, uglavnom jako jako je mekan, i potrebno je stvarno oprezno šarafiti atomizere na njega. Kad sam ga tek uzeo, u kombinaciji sa rsst-om, kojeg nisam od onda otvarao, mesh i rupa za zrak su se nalazili točno nasuprot tipkama. Nakon 4 tjedna korištenja, uz skidanje atomizera jednom dnevno radi provjere da nije procurio, mesh i rupa za zrak se nalaze točno u ravnini sa tipkama. Dakle pol kruga je navoj propao. Navoj je bio srebrne boje, sad je žut, mislim da je ipak mesing u pitanju. Sad me strah više uopće odšerafljivati atomizer sa njega, jer sam uvjeren da će taj navoj otići kvragu. I da, sam konektor je tako širok da koji god atomizer kad se našarafi na njega, klima se. Rsst se još najmanje klima. Vivi mini i ostali plešu tango unutar konektora.

Ono što je pozitivno na vamu je prilično kvalitetna elektronika, i to što nije teleskop poput sigeleia sa kilometar navoja, nego se sve rastavlja i sastavlja.
U svakom slučaju, ja ga zadržavam jer mi radi predobro, a glava ako i ode, proborat ću ju i utrpat u nju drugi konektor i to je to.

Povratak na vrh 

Post Postano: 19 kol 2013 23:02 

Valter je napisao:
Sigelei 19 je poprilično bugovit mod i ne rješava se baš sve lako. Ima moj opis dijela riješavanja njegovih problema. Još jedan problem koji sam otkrio je štopanje zraka za sve attye koji vuku zrak odozdo. To bi bio opis za gotovo sve špagomizere. Tako ti ostaje gen koji ti za sada i ne bi preporučio.

Isto tako nisam baš za guranje kicka na to. U stvari nisam za giranje kicka gotovo nigdje i u vrlo malom broju slučajeva. Tako bi ti za mod preporučio Vamo V3 (je ružan na slici i malo manje u živo) i taj protank koji i nisam oprobao. Barem nećeš imati većih problema s modom.

Kupujem Sigelei ovdje na forumu, pa se nadam da 'e sve biti ok. Što se tiče protanka, za sada je bilo toliko para pa ćemo kasnije vidjeti ( nabaviti neki genesis ili cobru ). Do tada se nadam da će biti ok :plus:

Mod:
Atomizer:

Povratak na vrh 

[ 22 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3  Sljedeća

Početna » E-cigarete proizvodi » MOD

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: