Forum    FAQ

.

Početna » E-cigarete proizvodi » MOD

[ 12 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: vamo problemi
 Post Postano: 16 tra 2013 18:20 

Vamo i evod gore sve super,t2 i t3 nejdu gore zbog presirokog grijaca

Stavio ego/ego adapter i sve sljaka...ali adapter je knap,uhvatio navoj dva gore i dolje i ajde radi...ispribal i evod preko adaptera i sve ok

Al sad vratim evoda gore bez adaptera i ne prepoznaje ga,9.9 ohma pokazuje

Izvukal sam centralni pin na evodu i sad sljaka...dal mi je on propal il je moguce da je centralni pin na vamu propal od prevelikog zatezanja sa adapterom

Adapter mi se ne svidja nikako,preplitki su mu pinovi gore i dolje,ako recimo njega do kraja zaserafim na vama onda gore se zvuce pin pa je preplitko za naserafit na kangera,i obrnuto...pa moram adapter na vamo na pola zaserafit da bi clear iso gore...grrr

I dal je normalno kad padne voltaza na 3.4v da prvi dim ok a drugi nikakav? Chainvaping

Povratak na vrh 

Naslov: Re: vamo problemi
 Post Postano: 16 tra 2013 19:11 

Adapter je bil raserafan,gornji i donji pin,ako ga pritegnem normalno onda mi gumica oko pina,izolator,izleti van,grrr....probal izvuc malo pin na vamu,ide...jooo,sve to nekak meni klimavo,trebal bi centralni pin na feder ici,ili napravljen fixni,da sjedne kak se spada kontakt

I sad mi pokazuje 0.1-0.2 ohma vise otpor nego prije :conf: :finger:

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 tra 2013 19:29 

vulja je napisao:
Adapter je bil raserafan,gornji i donji pin,ako ga pritegnem normalno onda mi gumica oko pina,izolator,izleti van,grrr....probal izvuc malo pin na vamu,ide...jooo,sve to nekak meni klimavo,trebal bi centralni pin na feder ici,ili napravljen fixni,da sjedne kak se spada kontakt

I sad mi pokazuje 0.1-0.2 ohma vise otpor nego prije :conf: :finger:

Vulja , možeš ga slobodno besplatno vratiti!!!
btw, nisam ja delal adapter niti sam temi namjenio lošiji.

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 tra 2013 19:40 

Neee,nije ni u kom slucaju bilo namjenjeno tebi....tebi samo pohvala,evo nek svi znaju kako si mi poklonio adapter...adapter je takav kakav je,ja sam navikao pritegnut sve dok ne "sjedne" skroz,pa sam tu i pogrijesio pa se raserafao kod prvog skidanja...isao sam ukazat na losu izvedbu adaptera i pina na vamu...a za tebe samo pohvale jos jednom...i rekoh,prvom prilikom se oduzim

Stima sve?

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 tra 2013 20:13 

vulja je napisao:
Neee,nije ni u kom slucaju bilo namjenjeno tebi....tebi samo pohvala,evo nek svi znaju kako si mi poklonio adapter...adapter je takav kakav je,ja sam navikao pritegnut sve dok ne "sjedne" skroz,pa sam tu i pogrijesio pa se raserafao kod prvog skidanja...isao sam ukazat na losu izvedbu adaptera i pina na vamu...a za tebe samo pohvale jos jednom...i rekoh,prvom prilikom se oduzim

Stima sve?

Dobro je činiti dobro.
Neka nas.
Bok

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 tra 2013 05:10 

Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
vulja je napisao:
Vamo i evod gore sve super,t2 i t3 nejdu gore zbog presirokog grijaca

Stavio ego/ego adapter i sve sljaka...ali adapter je knap,uhvatio navoj dva gore i dolje i ajde radi...ispribal i evod preko adaptera i sve ok

Al sad vratim evoda gore bez adaptera i ne prepoznaje ga,9.9 ohma pokazuje

Izvukal sam centralni pin na evodu i sad sljaka...dal mi je on propal il je moguce da je centralni pin na vamu propal od prevelikog zatezanja sa adapterom

Adapter mi se ne svidja nikako,preplitki su mu pinovi gore i dolje,ako recimo njega do kraja zaserafim na vama onda gore se zvuce pin pa je preplitko za naserafit na kangera,i obrnuto...pa moram adapter na vamo na pola zaserafit da bi clear iso gore...grrr

I dal je normalno kad padne voltaza na 3.4v da prvi dim ok a drugi nikakav?
Chainvaping

Sve to s Kangerovim clearovima i VAMO modom je normalno tj nisu za njega nego za "egice" jedino prolazi vaponly i kad dođe protank. CC je moj omiljeni clear ali na twistu a evod recimo se može našarafiti na VAMO ali baš i ne "stoji" onakav malen gore ali što je bitnije bar kod mene nema dovoljan protok zraka pa i da hoću ne ide ta kombinacija.
Adapteri znaju biti različiti od dobavljača do dobavljača (nijanse ali ispadnu bitne kao i oni prstenovi) a ima ih praktički svatko pa si u kojoj budućoj narudžbi probaj opet naručiti.
A ako ti do čak do 3.4 radi kako treba to je odlično. Ja kod 18650 baterija primjećujem bitan pad ćim padne ispod 3,7V, a na 3,5 obično več idu na punjenje.

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 tra 2013 10:32 

18650 pocne zahebavat na 3,3v a 18350 na 3,4v...budem sad vidjel kolko ce 2*18350 bit gotove...

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 tra 2013 10:54 

I moj vamo sa 1 18350 duši na 3.4V(na 3.3V mora na punjenje),a sa 18650 radi dobro do 3.3V(tek na 3.2V mora na punjenje).Sa 2 18350 je dobar do 6.6 V.Na njemu je vivi na 1.9ohm.

Povratak na vrh 

Post Postano: 20 svi 2013 22:37 

Ne mogu zašarafiti poklopac baterije na skraćeni Vamo SS. Navoji su uredni ,ekstenzija lijepo sjeda ali poklopac nikak. Poklopac na eksteziju mogu staviti ali hvata jako malo navoja. Koliko se sjećam na starijoj verziji nisam imao takav problem.
Iskustva?

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 lip 2013 22:59 

help.....
iso natocit tekucinu u evod i izleti mi van mala silikonska gumica!!!
kam to ide nazad,na evod ili vamo?? :kuc:

Mod-Evic VT,Kennedy Roundhouse
Atty-Ego one mega, Tobh atty, Tsunami rda

Povratak na vrh 

[ 12 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća

Početna » E-cigarete proizvodi » MOD

Trenutno korisnika: bot* i 3 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.