| Autor |
Poruka |
|
magnum11
|
Naslov: Mehanički mod-pitanja Postano: 31 svi 2013 11:04 |
|
|
|
Pozdrav, zanima me par stvari o mehaničkim modovima pošto uskoro (kad zatvorim financijsku konstrukciju) namjeravam nabaviti isti. Konkretno želja mi je kupiti DME pa me zanima koliko traje baterija sa setupom 1.5 ohm-a na oddy-u.Baterija koju imam je Panasonic NCR18650B,potrošnja cca 3ml tekućine dnevno.
_________________ Devil`s Marble Mod,Coddy,pokeljeni Evic za provjeru otpora...
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Mehanički mod-pitanja Postano: 31 svi 2013 11:12 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Otprilike dan do dan i po. Zavisno do kuda zelis prazniti bateriju, granica je negdje 3,5-3,6V. Ispod toga padaju karakteristike. Ali ako koristis 5V bez problema izdrzava 2 dana.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
magnum11
|
Naslov: Re: Mehanički mod-pitanja Postano: 31 svi 2013 11:33 |
|
|
|
Hvala na brzom odgovoru. Zanima me dali je moguće naručiti dužu tubu(DME) za 18650 bateriju da stane i kick?
_________________ Devil`s Marble Mod,Coddy,pokeljeni Evic za provjeru otpora...
|
|
 |
|
 |
|
karlo 05
|
Naslov: Re: Mehanički mod-pitanja Postano: 31 svi 2013 11:35 |
|
|
|
na tom otporu jedna baterija gura dva tanka na oddy-u, znači oko 6 ml tekućine baš me zanima kako oddy izgleda na DME,ako neko ima sliku nek stavi
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Mehanički mod-pitanja Postano: 31 svi 2013 11:47 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
magnum11 je napisao: Hvala na brzom odgovoru. Zanima me dali je moguće naručiti dužu tubu(DME) za 18650 bateriju da stane i kick? Na tome cu poraditi kada stigne kick koje smo narucili. Ako budem dosadan kao sto namjeravam primit ce me preko reda pa ce u roku tjedan biti gotovo.  Karlo slike imas ovdje s terminatorom. Oddy je manji pa ako treba poslikat cu i njega. viewtopic.php?f=30&t=2970
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Mehanički mod-pitanja Postano: 31 svi 2013 12:01 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Ali ajmo iskreno: Treba li uopce kick na DME kad vec postoji mogucnost promjene napona 3,2-3,7-4,4-5-6V?
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Mehanički mod-pitanja Postano: 31 svi 2013 12:14 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Ustvari, cekajte malo. Pa ja sam taj koji je izmislio VV mod i to 2009 godine. Toga onda nije bilo. Kad to cuje Imeo pojest ce se ziv. 
|
|
 |
|
 |
|
domagoj
|
Naslov: Re: Mehanički mod-pitanja Postano: 31 svi 2013 12:53 |
|
Pridružen: 24 sij 2013 18:51 Postovi: 592 Lokacija: zagreb grad
|
karlo 05 je napisao: na tom otporu jedna baterija gura dva tanka na oddy-u, znači oko 6 ml tekućine baš me zanima kako oddy izgleda na DME,ako neko ima sliku nek stavi  evo jedne na tubi18650 Uploaded with ImageShack.us
|
 |
|
karlo 05
|
Naslov: Re: Mehanički mod-pitanja Postano: 31 svi 2013 15:37 |
|
|
|
Hvala vam za slike,Kinta možda bi ipak trebao napravit komadić cijevi u koji bi išao kick,ne mora bit cijele tuba,samo komad koji se može stavljat i skidat po želji znam da se može riktat napon na DME ali onda moraš dodavat tube i baterije ili ih micat svaki put kad mjenjaš setup ili atomizer,kod kick-a je zakon da kaj god našarafiš gore on će uvijek davat zadane wate a otpor atomizera nije bitan u cijeloj priči, tako bi u teoriji trebao imat uvijek isti osjećaj parenja na bilo kojem otporu. Treba pričekat da dođu ovi kineski kickovi da prvo vidimo kak rade,pa ćemo dalje razglabat
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Mehanički mod-pitanja Postano: 31 svi 2013 15:56 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Nije problem mijenjat cijevi i baterije, a nije problem ni napravit cijevcicu ... mislim nekih 15mm duzine. Vidjet cemo tocno, necu nista unaprijed.
|
|
 |
|
 |