| Autor |
Poruka |
|
Max_ZG
|
Naslov: VAMO s FastTech stigao Postano: 03 lip 2013 13:08 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
Malo sam se danas iznenadio kad je poštar donio kovertu iz Singapura. Stigla je za nepunih 14 dana od toga 2 vikenda. Prvi put sam od njih nešto naručio i nisam znao da su toliko brzi, očekivao sam najmanje 3 tjedna. U koverti VAMO moj prvi ozbiljniji MOD. 20 dana parim na eGo CE4. Razlika je drraastična. Pare ko u priči. Nema više neizvijesnosti kad će se Egica ispraznit, jel druga napunjena i sl. Odlaze za backup. VAMO definitivno ne radi s protected baterijama, ali našao sam doma dvije unprotected 18650 i uživam, a uskori stižu i prave od Panasonica i Efestice. Dakle FastTech i VAMO su dobra kombinacija za sve koji ga žele nabaviti. Možda ova poruka starim pariocima zvuči naivno, ali ste se i vi vjerojatno nekad tako osjećali kad ste prešli na ozbiljnije parenje.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
dulenda
|
Naslov: Re: VAMO s FastTech stigao Postano: 03 lip 2013 13:28 |
|
Pridružen: 15 vel 2013 19:12 Postovi: 185 Lokacija: Zagreb East
|
|
 |
|
 |
|
Deckardcain
|
Naslov: Re: VAMO s FastTech stigao Postano: 03 lip 2013 13:47 |
|
|
Ma vamo je ludilo  šta je na njemu zavidano?
_________________ Tilemahos, Expromizer 1 i 2, Kayfun V2+, Kayfun mini v3, Tajfun GT, VTC 2 mini, Eleaf pico, Poldiac, Nanos.
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: VAMO s FastTech stigao Postano: 03 lip 2013 15:03 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
Za sada Vivi Nova i eVod, čeka se Pro tank i nešto za dripanje mislim da se zove SM20. Morao sam uzeti nešto za isprobavanje aroma. Još uvijek tražim favorite. Definitivno sam zaključio da su BC tankovi bolja stvar. Učim pomalo.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
tama
|
Naslov: Re: VAMO s FastTech stigao Postano: 03 lip 2013 16:20 |
|
|
|
Sa FastTecha zna doći i koji dan brže al bogami zna se odužiti i preko mjesec dana,naravno nije do njih,sve pošiljke su mi poslane u roku od 48 sati a onda ......
|
 |
|
oli
|
Naslov: Re: VAMO s FastTech stigao Postano: 19 srp 2013 13:48 |
|
|
|
meni isto stigao VAMO sa fasteha. Stavio sam bateriju u njega ali dešava se slijedeće:
1. Sve radi OFF ON, pokazuje stanje baterije, otpor na atomu ali čim stisnem velku tipku da zažari grijač ugasi se i više ne mrda Moram izvaditi bateriju i kad je opet stavim opet sve proradi dok ne stisnem velko dugme da počnem pariti ! Baterija je sa HC plava bez oznaka proizvođača, na njoj piše 1865 2600 mAh 3.0V-4.2V. Imam je u joytehovom modu i tu radi bez greške. Izgleda da je baterija sa zaštitom ili koji kur..? 2. Lijeva mala tipka dosta slabije klika od desne. Hoću reći mekša je, ima manji hod. Desna tipka ulazi dublje i baš se čuje klik, dok na lijevoj je plići hod i praktički se nečuje klik. Jel greška u izradi ili su svi VAMO takvi ?
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: VAMO s FastTech stigao Postano: 19 srp 2013 14:02 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
|
Provjeri otpor atomizera prije nego stisneš tipku. Ako je otpor premali neće raditi. Isto tako neće raditi ako je napon baterije premali. Postoje priče kako ta zaštita radi probleme ali ja nemam niti jednu takvu pa ne znam.
Ovo sa klikom je mala greškica kod izrade. Elektronika nije baš najsretnije centrirana u svoj položaj ali to nema utjecaja na rad pa zanemari tu greškicu. Daleko je kompliciranije je popravljati takvo što.
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: VAMO s FastTech stigao Postano: 19 srp 2013 15:05 |
|
|
|
da je premal otpor nebi se zgasila nego ibacila low ohm...barem tako na v2
|
 |
|
Dadach
|
Naslov: Re: VAMO s FastTech stigao Postano: 19 srp 2013 15:10 |
|
|
|
Ako je premali otpor display zasvjetli i pokaže low i znak za ohm,ako je prazna baterija isto zasvjetli i pokaže low V Ako nemaš drugu bateriju možeš maknut PCB sa ove. Da ne stavljam link, upiši samo u tražilicu removing the pcb from cells i naći ćeš tutorial. Ako sve napraviš kako je opisano ništa loše se neće dogoditi jer Vamo ionako ima svoju zaštitu.
_________________ Nicotine patches are great. Stick one over each eye and you can't find your cigarettes.
|
|
 |
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: VAMO s FastTech stigao Postano: 19 srp 2013 15:22 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
|
Da, osim ako se ne dogodi drugačije i Vamo se ne zgasi. A dogodilo se. Isto tako se zna ugasiti i kada na Watt modu ispraznim bateriju. Ali ne svaki puta nego povremeno u ne znam kojim slučajevima.
|
 |