| Autor |
Poruka |
|
markovm27
|
Naslov: eVic ili Vamo Postano: 29 ožu 2013 09:10 |
|
|
|
Poštovanje, evo da i ja postavim jedno pitanje jer sam malo neodlučan. Koji mod uzeti eVic ili Vamo?
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: eVic ili Vamo Postano: 29 ožu 2013 09:27 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: eVic ili Vamo Postano: 29 ožu 2013 10:07 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Vamo je mod za siroke mase a eVic za ljude tehnicke struke.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
MorpheusX
|
Naslov: Re: eVic ili Vamo Postano: 29 ožu 2013 10:09 |
|
|
spavle je napisao: To je pitanje poput onog koji auto uzeti Golf ili Mercedes, oba će te odvesti od mjesta A do mjesta B uz "male" razlike u cijeni i komforu.  Potpisujem! ...Vamo je dosta jeftiniji,nezaostaje za Evicom puno,opcije praktično iste,Vamo je bestbuy a eVic je ipak gadget/hit sada...ako imaš love samo naprijed.
|
 |
|
MorpheusX
|
Naslov: Re: eVic ili Vamo Postano: 29 ožu 2013 10:11 |
|
|
Kinta je napisao: Vamo je mod za siroke mase a eVic za ljude tehnicke struke. ...evo još jednog odličnog odgovora,iako se i sa Vamo da dosta napraviti ako znaš/načitaš se ovdje na forumu eVic je ipak pila što se da naslutiti i po razlici u cijeni između Vamo i eVic.
|
 |
|
ffroms
|
Naslov: Re: eVic ili Vamo Postano: 29 ožu 2013 10:37 |
|
 |
| Veliki Cezar zadarske podružnice |
 |
|
|
Evo i ja potpisujem sve gore navedeno. Nisam probao koristiti VAMO ali dosta čitao o njemu. eVic imam i super sam zadovoljan pogotovo ako ima extra pariteljske prohtjeve. Ako ti je to prvi MOD onda idi sa jeftinijom varijantom (VAMO) a da nećeš puno izgubiti prema eVicu.
|
 |
|
markovm27
|
Naslov: Re: eVic ili Vamo Postano: 29 ožu 2013 10:41 |
|
|
|
Ma nije mi prvi mod, nego upravo sam prodao lava tube, pa bi uzimao nešto novije i bolje, ali mi se čini da ću ipak uzeti eVic-a.
|
|
 |
|
 |
|
ffroms
|
Naslov: Re: eVic ili Vamo Postano: 29 ožu 2013 11:36 |
|
 |
| Veliki Cezar zadarske podružnice |
 |
|
|
Onda samo naprijed. Nećeš pogriješiti to je sigurno.
|
 |
|
Marllow
|
Naslov: Re: eVic ili Vamo Postano: 29 ožu 2013 12:50 |
|
|
|
eVic nema smisla. Koliko vidim on je samo za ljude koji pate od OCD-a i moraju znati točno koliko pufova su napravili svaki dan. Visoko elektronska inovativna igračka iz Kine? Bježi. Ja ti patim na novu tehnologiju i čak i ja kažem da je eVic totalna glupost.
Ako očeš bolje od Lave i Vamo i nije ti na odmet dat lovu za eVic onda jednostano preskoči sve i daj više love za Provari.
|
 |
|
1denis
|
Naslov: Re: eVic ili Vamo Postano: 29 ožu 2013 13:09 |
|
|
Marllow je napisao: eVic nema smisla. Koliko vidim on je samo za ljude koji pate od OCD-a i moraju znati točno koliko pufova su napravili svaki dan. Visoko elektronska inovativna igračka iz Kine? Bježi. Ja ti patim na novu tehnologiju i čak i ja kažem da je eVic totalna glupost.
Ako očeš bolje od Lave i Vamo i nije ti na odmet dat lovu za eVic onda jednostano preskoči sve i daj više love za Provari. A Provari je i dalje po nečem bolji? Koliko sam čuo vrlo je štedljiv po potrošnji baterije (po tome vjerojatno prednjači), ali nema ni VW od VAMO-a, a kamoli funkcije od eVica...
|
|
 |
|
 |