| Autor |
Poruka |
|
milann
|
Naslov: IMR baterije?! Postano: 07 sij 2013 19:25 |
|
|
|
Pozz svima! 4 mjeseca parim. Startao sam s egom, prešao na Lavu i prije desetak dana kupia Siam MOD CUBE! Nekako mi Lava daje više pare i odlučim se nabaviti Kick evolv za Siam da malo pojačam snagu. SAd vidim da su obavezne IMR baterije....jel to neka marketinška patka ili su one stvarno dobre (bolje od "normalnih" Li-ion)?
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: IMR baterije?! Postano: 07 sij 2013 19:32 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Realno, bolje su za VV modove ali dobitak je vrlo malen. Vidim da cu uskoro morati nesto napisati o tome.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
milann
|
Naslov: Re: IMR baterije?! Postano: 07 sij 2013 19:35 |
|
|
|
ma problem je taj šta ih nema iznad 800mAh....a to znači kraći vijek odnosno još dvije u džepu kad idem vani!!!
|
|
 |
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: IMR baterije?! Postano: 07 sij 2013 21:20 |
|
|
milann je napisao: Pozz svima! 4 mjeseca parim. Startao sam s egom, prešao na Lavu i prije desetak dana kupia Siam MOD CUBE! Nekako mi Lava daje više pare i odlučim se nabaviti Kick evolv za Siam da malo pojačam snagu. SAd vidim da su obavezne IMR baterije....jel to neka marketinška patka ili su one stvarno dobre (bolje od "normalnih" Li-ion)? Ja ne razumijem cemu nabavljati mehanicki mod ? 
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |
|
max
|
Naslov: Re: IMR baterije?! Postano: 07 sij 2013 22:09 |
|
|
i ja kako neko voli plave žene ali stvar izbora 
|
 |
|
milann
|
Naslov: Re: IMR baterije?! Postano: 08 sij 2013 17:06 |
|
|
hm....zašto mehanički mod? pa kvaliteta izrade je jako moćna, nema elektronike (kvarovi skoro pa ništa, ali fali snage) jednostavna upotreba...mada upotreba malog prsta za paljenje nije baš najprirodnija no navikneš se brzo. Stvar je nekakvog osjećaja, meni paše težina (valjda mi mozak odmah percipira kao kvalitetu) dooobro izgleda. Sam sastaviš i rastaviš, a da nisi završia elektrotehniku....a bogomi nije loša ni kao hladno oružje  esad te baterije mi nisu jasne.....dal bi upotreba nekih drugih oštetila kick ili je stvar kvalitete, snage, napona ili neznam ti ja čega?
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: IMR baterije?! Postano: 08 sij 2013 17:45 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
damirdjg je napisao: Ja ne razumijem cemu nabavljati mehanicki mod ? Drzim ti fige da sto kasnije saznas. Pri tom ne mislim da to saznas citajuci o tome na forumu. 2milann: Na koju konkretno IMR mislis? 18650 ili 18350?
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: IMR baterije?! Postano: 08 sij 2013 17:54 |
|
|
Kinta je napisao: damirdjg je napisao: Ja ne razumijem cemu nabavljati mehanicki mod ? Drzim ti fige da sto kasnije saznas. Pri tom ne mislim da to saznas citajuci o tome na forumu. 2milann: Na koju konkretno IMR mislis? 18650 ili 18350? Razumijem sto mislis ali evo ja vec cca 4 mjeseca koristim lambo i mogu ti reci da radi kao blesava  Probao sam i bolt ali nije mi to nesto. Mozda sam ja pogodio onu pravu 
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |
|
milann
|
Naslov: Re: IMR baterije?! Postano: 08 sij 2013 18:29 |
|
|
|
18350....kraću, ona + kick taman stane u mod. znači stvar je oštećenja kicka...hmmm to sam i mislia.
|
|
 |
|
 |
|
milann
|
Naslov: Re: IMR baterije?! Postano: 08 sij 2013 18:39 |
|
|
|
imam i ja lambo kao alternativu (ali s obzirom na nedostatak snage kod Siam cube trenutno samo nju i parim).....mislim da je mene malo ponia dizajn i šta ja znam malo izgleda bolje (meni).....ali patikvaliteta parenja zasad dok mi ne stigne kick. kako mi je dizajn bitan (i kvaliteta ) razmišljam i o drugom atomizeru (trenutno sam na vivinova) a nekakav genesis bi me razveselia. Čitam po forumima svašta o tom ( nije mi mrsko to neš rastavljati, namatati, dapače) i vidim da je trenutno AC9 atomizer top ponuda (doduše nema ga za kupiti).....mislim da je mash 400 bolja opcija od običnog pamučnog fitilja, a i ova opcija s poroznim kamenom mi se sviđa. kod nas je ponuda katastrofa i sve moram nabavljat vani....skupo ili kod kineza sumnjive kvalitete.
|
|
 |
|
 |