| Autor |
Poruka |
|
alibabah
|
Naslov: Devil's Marble vs Katana Postano: 18 stu 2012 23:21 |
|
|
|
Ok ekipa da vas čujem prednosti i mane hvala unaprijed
_________________  Pretpostavka je majka svih zajeba
|
|
 |
|
 |
|
D@DO
|
Naslov: Re: Devil's Marble vs Katana Postano: 18 stu 2012 23:33 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 19:03 Postovi: 683 Lokacija: Ispod Sljemena!
|
Kaj je to Katana?!  Pojma nemam! Ali zato znam kakav je Devil's Marble!  Imam ga već godinama stalno u ruci!  Do nedavno skoro pa redovno u XL varijanti sa obje baterije u pogonu (Li-Ion 3,7 V 18650 + NiMh 1,2 V AA). Pritom korišteni razni atomizeri, cartomizeri i clearomizeri. Neki od njih bi prva dva punjenja radili samo na 3,7 V.. a onda se povecavala voltaža zbog boljeg ukusa/dojma. Od nedavno, tj. od početka korištenja Mini Vivi skoro redovno se koristi na 3,7 V uz napomenu da se otpor Vivi slaže tu negdje od 1,5 do 2 ohma. Tek u izuzetnim prilikama povećavam na 5 V ali to je rijetko.
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Devil's Marble vs Katana Postano: 19 stu 2012 00:18 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
Godina i pol konstantnog korištenja na 3.7V s povremenim izletima na 5V. Ne parim na attyjima ispod 2 ohma. Kako Rambo kaže - trava je za pičkice i homoseksualce, rakija za prave jebače i znalce!
Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: Devil's Marble vs Katana Postano: 19 stu 2012 01:51 |
|
|
Corto_1973 je napisao: Godina i pol konstantnog korištenja na 3.7V s povremenim izletima na 5V. Ne parim na attyjima ispod 2 ohma. Kako Rambo kaže - trava je za pičkice i homoseksualce, rakija za prave jebače i znalce!
Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2 Čini se da ćemo uskoro svi pasti travu... 
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Devil's Marble vs Katana Postano: 19 stu 2012 10:52 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
Od  , preko DME, koristim od početka, a to je neke recimo 2 godine. RN atty+DM je duuuugo bila dobitna kombinacija, no onda je nestalo tih atty-ja, pa sam na 901. Šta da kažem osim toga. Katanu sam samo probao, nisam imao, ali to je genesis atty gore ako se ne varam i to je takav komplet.
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Devil's Marble vs Katana Postano: 19 stu 2012 11:01 |
|
|
Katana je mac,jako dobar....  obozavam da gledam samuraje i njihove vjestine A Devil's Marble je mod,modina i po...ma jok,dva moda i to bukvalno  A to sto se Frenk povampirio pa sad oce travu u tim godinama,e to stvarno neznam 
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Devil's Marble vs Katana Postano: 19 stu 2012 12:28 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Katana ima integrirani genesis a Devil's Marble prima sve tipove atomizera s navojem 510 (uz adapter i sve ostale). Tako da usporedba bas i nije moguca.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Devil's Marble vs Katana Postano: 19 stu 2012 12:40 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
Kinta je sve objasnio i nemam sto dodati. Frenk, necemo pasti travu, revolucija je pocela ali ne u medijima zakrcenim prizorima ispiranja neciste savjesti...
Inati se Slavonijo!!!
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
alibabah
|
Naslov: Re: Devil's Marble vs Katana Postano: 19 stu 2012 19:50 |
|
|
|
hvala puno društvo
_________________  Pretpostavka je majka svih zajeba
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Devil's Marble vs Katana Postano: 20 stu 2012 10:35 |
|
|
Sala na stranu Almire....znam da trazis mod pa evo ukratko da znas na cemu si  Znaci,hibrid modovi (modovi sa integriranim genesis atomizerom) su OK i tu je sve 5 ali nije dobro kad nemas druge opcije,kad pored tog hibrida nemas i jednog mehanickog ili VV moda.Ja se ne bi usudio da se oslonim SAMO na hibrid iz prostog razloga jer ne zelim pariti iskljucivo genesis,volim da probam svakakve attyje... Moj savjet (vjerujem i vecinom starijih vapera bi ti preporucili isto) je da PRVO uzmes ili mehanicki ili VV mod...cak i ovo drugo je rizik kad nemas backup-a,znaci prvo mehanicki obican mod.Za razliku od ranije kad je eGo bio vrhunac hi-techa danas postoji opcija kao sto je recimo "KICK" pa da obicnog moda pretvoris u jedan stabilan izvor energije... Genesis mozes uvijek kupiti i nasarafiti na neki mod ali ga ne mozes skinuti sa hibrida  Ovde ne aludiram da moras uzeti iskljucivo Devil's Marble (Kinta mi jos nije poslao novac od zadnje reklamne kampanje  ) ,mozes birati sto ces i kako ces 
|
 |