Pozdrav ekipa,
neki me se možda sjećaju od davno, neki možda ne.... evo tipkam vam iz hladne (+12) Irske
Kako sam se ponovno odlučio vratiti u svijet pare i parenja morao sam stići izgubljeno vrijeme i pohvatati konce. Iz doba sam kada je eGo-T bio nešto što smo preporučivali novima a Genesis Bog svih atty-a.
No dobro, čitao sam forume, preslušao 100tinjak Review-a i odlučio se za prvenstveno SUBtANK Mini, nisam pretjerano gledao baterijske modove pa sam tako na preporuku kupio iStick Power.
Subtenk je dakle sve što jednom početniku treba da se nauči osnovama, para je nevjerojatna, aroma je čista, jaka, mod i namještanje Watt output-a je nešto što zauvijek mijenja pojam parenja.
Mod (iStick) nažalost nije VV, što mislim da mu je jedina zamjerka, također interna je baterija pa je to jedan od minusa jer morate paziti da vam izdrži dovoljno dugo, no sad ono što me iznenadilo - na heavy vape-u (ja i zaručnica, od rano ujutro do kasno navečer, naizmjenice stalno) baterije je ostalo pola. Ostao sam šokiran. Dakle bez problema 2 dana najviše mogućeg parenja. - 5000mAh
SUBTANK mi je toliko dobar da sam odlučio se kupiti subtenk mini started kit, sa kangertech modom koji koristi zamjenjivi bateriju a utor za punjenje je na prednjoj strani moda kako bi se mogao puniti uspravno (to je nešto što volim da tako bude, nezz).
Na prvu sam se bojao oko ovog curenja što su svi komentirali, mouthdrop i takve stvari, ali mogu vam reci da se ništa od toga još nije desilo. Također na nekoliko strana sam čuo da su te probleme sa novim subtankom riješili tako da mi je laknulo.
Dakle sve u svemu big thumbs up za kangertech (nadam se da će i mod biti jednako dobar kao i atty)
Nisam još koristio RDA atty niti se igrao sa svojim coilima, tako da budem to kasnije opisao u editu teme.
EDIT1: Upravo sam kupio Toptank, malo skeptičan zbog mnogo recenzija koje kažu kako curi, no za sada je ok, skoro pa identičan, osim sto se puni odozgo, čini mi se da ima malo slabiji protok zraka, no to može biti jer sam uzeo kockasti 1.2ohm (a ne okrugli) atty ili kako se već zove ta željezna stvar u koju ide coil. Javim detaljnije kas malo služim stvar