Ma boli me uvo za TC, to ionako ne koristim niti planiram koristit dok ne izadju van sa nekakvim rjesenjem za tc na kanthalu

Radje bih nesto elektronski regulirano cisto da ne moram kemijat sa otporima grijaca a i razmazila me ova elektronika i konzistentna para od pocetka pa do kraja baterije

Edit:
Ovaj Vaporflask ne izgleda toliko lose koliko me strah muke po kineskoj elektronici. Davno prije sam uzeo hana klon 30W i bio je smece zivo. Em bi sa praznjenjem baterije padala kolicina pare, i bilo kakvo podesavanje snage nije imalo bas previse smisla, em je uredjaj isao u sleep mod cim bi se ekran ugasio pa ga je trebalo kliknuti, sacekati 2-3 sekunde da prodje pozdravna poruka na ekranu i tek onda bi proradio. Zbog svega toga sam ga odlozio sa strane i zaboravio.
Onaj S-body je PBuco recenzirao i nekako mi ne izgleda kao neka sreca u odnosu na Steamcrave. Je povoljan sto i trazim, ali nije mi bas izlgledao kao solid made piece ako se dobro sjecam, no pogledat cu opet par recenzija da se uvjerim...
Reo mi je malo oskup za mehanicki box, nije da ne vrijedi, ali meni osobno ne vrijedi obzirom da je mehanika. Nasao sam nekakav Sunbox, taj je pak ludnica, 450 dolara itd itd...