Forum    FAQ

.

Početna » E-cigarete proizvodi » MOD

[ 176 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 18  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Koji mod kupiti?
 Post Postano: 25 sij 2013 10:46 

U pravu si,mod ima sve sto treba ali najveci problem koji muci vapere je to da je...

....JEVTIN !!! :)

Pa onda "zasto je tako jevtino,mora da je smece,sigurno bi se pokvario u roku od par dana i jos 1000 zasto"...

Kineska roba ovog ranga nikada nece biti kvalitetna do savrsenstva,polako pocinju kontati stvari pa se to vidi na nekih od zadnjih klonova ali uvijek moramo imati na umu da je to stancanje u "milion" primjeraka i ne uvijek svaka mala fabrika pazi na kvalitet.
Primjer,one bitange od Smok-a su klonirali sve sto se moze klonirati,imaju odlicne informacije i jos uvijek nemogu bas dobro proizvesti taj klon kako treba,nije do neznanja nego se mora stedjeti na materijalima,...ide se na kvantitet a ne na kvalitet.
Po ovim sto mozemo vidjeti je to da je e-cig market svaki dan sve veci pa ljudi nemilosrdno kupuju sve sto im se ponudi...Malo je trziste onih vapera koji drze do bezkompromisnog kvaliteta (ali raste zadnjih godinu dana) a to ide u prilog gorenavedinih "kompanija"...

....i ne samo to nego kad recimo "Tobeco" proizvede taj Oddy on ima pravo na trziste i na "svoj" proizvod odredjeno vreme a onda blue-printove mora podijeliti sa ostalim koji to zatraze...bukvalno :) ....to su ti specificni kineski kapital-komunisticki zakoni,"ne mozes se samo ti obogatiti nego moras podijeliti kolac sa ostalima "
Zbog toga imamo eGo ovakav ili onakav,Vivi Vision ili neznam tamo....Mision,Smok Z-Max i Siegelei Z-Max...itd,itd.
E tu se javlja problem (bar je tako bilo do pre pola godine,objasnicu zasto)....recimo "Smok" kaze: zasto bi ja proizveo fantasticno kvalitetan mod (a mogu) kad za mjesec dana neki tamo "Cmok" pocinje da proizvodi ovaj isti model od jevtinijeg materijala pa pritom uzme moje trziste sa njegovim jevtinijim cjenama? Ne svi drze do toga dali je mesing ili SS u pitanju,vidi cijenu upola manju i kupi taj jevtini...!
Ovaj bolji kvalitet je poceo pre nekih 7-8 mjeseci, mislim da je SS Lava bila presudna kad su kinezi uvidjeli da zapad zeli kvalitne stvari bez razlike na cijenu...i jos uvijek kubure materijalima ali bar znamo da se trude...:)
Zadnji takav primjer je Oddy klon,pogledajte dobro dijelove (Mravak je to dobro uocio) pa vidjecete o cemu pricam...
"Originalni" klon (to je model na kome pasu orig dijelovi) je vec neko vrijeme na trzistu,sad polako izlaze klonovi klonova...proizvod je napustio tu jedinu fabriku,sad svi koji zatraze imaju prava da proizvode...

Sjecate se bully klona?.....bio je jedan,nakon par mjeseci bilo ih je koliko?....sto sedam??

Polako ali sigurno trziste se cisti u vezi proizvodnje,ostaju samo dobri i veliki igraci,to je dobro za nas krajnjih kupaca jer imamo manje ne-kvaliteta u ponudi.
Ovo o cemu pricam je samo tako,opsto,bazicno...kako tocno dijele rad i profit nisam siguran,moram puno uciti kako bi bar malo skontao taj njihov sistem.

Licemjerni smo kad pljujemo kineze...prvo su nastali kinezi pa onda Mlijecni Put...:)

@barbas

Slobodno uzimaj kineski proizvod ali UVIJEK prvo istrazi sve u vezi njega,ako je Vivi neznaci daje "ona" prava Vivi...

:pivo:

PS. Nije sve Imeo izmislio,par sitnica su izmislili i kinezi jbg... :rotfl:

(za one koji neznaju,Imeo je grk koji je proizveo GG,Oddy,Penelopy
....pre nekog vremena je sastavio ogroman spisak stvari koje je on licno IZMISLIO,od e-cigarete do atomizera,cak i punjace,sve je to ON izmislio :rotfl: ....bez imalo srama je to postao na ecf-u)

Povratak na vrh 

Post Postano: 25 sij 2013 11:48 

Ja sam cuo da je cika Imeo bio jedno ljeto na Jadranu i tu upoznao mamu Ruyan... iz te veze se rodio cika Ruyan, izumitelj e-ciga... To pise u Bibliji ecf-a... a uskoro ce i uciti djeca u sklopu zdravstvenog odgoja u temi: "Cemu sluzi prezervativ?"
:grin: :grin: :grin:

Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2

Povratak na vrh 

Post Postano: 25 sij 2013 14:05 

Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
Karo je lijepo objasnio kinesku poslovnu "politiku" ali ostaje činjenica da kada se početnik ubaci u vaperske vode ostaje mu ili da kupi par točno određenih stvari na određenim mjestima - (što mu neka iskusnjara preporuči) i lagano troši - (večina) ili da mu sve to postane "hobi" pa skuplja i otkriva razne varijante (iščitavajući forum) - clon - clonove i slično jer su razlike u cijeni ogromne da bi se mlatilo po samim originalima koji su "nešto malo" ili malo više bolji...
Tako sam i ja nedavno kupio ovaj Vamo (između ostalog) i djeluje mi sasvim solidno - čak odlično za tih 27$ (VaporBreak).
Prva kupnja mi je bila prije tri mj. u našoj osječkoj prodavaonici - pa nedugo zatim kupio drugu twisticu (Heaven Gifts) koja je identična onoj Osječkoj (umeđuvremenu jednu na Vapor Break - koja je drugačija pa sam je proslijedio ženi) - pre mala razlika u cijeni između naručenih a izgleda mi gore, mada ne znam rade sve slično tj isto za sada.
Na Heavenu sam uzeo i onih T2 i koje baš lijepo pare i lagano se (možda malo i prelagano se vuče) samo što sad ne idu na Vamo (čekam konektore). (a osim 510/ego naručio sam i 510/510 jer će mi možda ??? pomoći (da ne turpijam) za mini vivi koja ne može raditi jer kad zašarafim ugura se onaj donji bibak i ne ide više zrak) Na VB sam uzeo neke C5 koji mi nimalo nisu ulijevali povjernje kada sam ga vidio (tanka cijevčica, neke žice, tanke špagice http://www.vaporbreak.com/en/27-ce5-atomizer-) ali sada mogu reći da su mi se super pokazali - možda i najbolji od svih raznih c4, c4+, v2, v3 i njima sličnih clearova. Sad sam iznaručivao žice i špage ali i neke naprednije clearove ??? hm baš zato što su bili prejeftini da ne bi makar vidio što je to npr. neki DID (ma što to bilo) http://www.vaporbreak.com/en/home/174-c ... mizer.html pa neke zmije slične DID-u http://www.e-liquid.cn/3pcs-genesis-cob ... p-405.html
Gledao sam malo kako se mijenja žica, mesh... e da, samo da pitam jel za te stvari treba negdje neka srebran žica (bez otpora) - spominjali ste ju oko nabavke onih Oddy-a a ne znam hoćeli to negdje i za ove moje narudžbe trebati???
Baterije za Vamo sam prvo naručio 3 para 18350 (ultrafire 1200mah) i punjač sa DX a naknadno i one 18650 hvaljene Panasonic 3100mah. Kada se stavi samo jedna 18350 zgodnije mi nekako izgleda tj praktičnije jer mi je cijeli nekako prevelik i težak - (odlično hladno oružje).(i pregladak je - sve klizi niz prste). Sa jednom 18350 ostaje mjesta za lako zavrtanje poklopca a kada se stave obe ide isto zavrtanje do kraja, ali je knaper teški, u milimetar. Uglavnom kao što nikad nisam mogao ostati bez analognih - sada sam nakupovao ovh picaboca da nema da nema. Razne bočice neću ni spominjati...Samo što sam stamburao para da sam mogao još duuugo dimiti svojih 30-ak dnevnih - ali neka to je ulaganje u budućnost! Uh, jesam ga nadrobio... ispričavam se, malo.
I još samo usput da pitam malo off - jel ima što važno oko nabavke mesha?? debljina??

Povratak na vrh 

Post Postano: 25 sij 2013 14:29 

Treba ti mesh #400 (ili #325,za jaci TH)

Dijametar celicne niti: 25 Microna ili 0.025mm

Velicina svake rupice: 39 Microna ili 0.039mm

#400 znaci da ima 400 rupica na linearnom inch-u

:)

Povratak na vrh 

Post Postano: 25 sij 2013 14:46 

Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
hm znači "raster sa 400dpi" a debljina 0,025 ili tome blizu, pošto baš nema neke ponude...
Vidio sam na onoj tvojoj žičanoj stranici i jedino od domaćih na "300 čuda"... vidjet ću...

a srebrna žica? kud to ide tj. jel će trebati za "onaj" DID i cobre??
i još samo jel će adapter 510/510 možda pomoći u neuguravanju plusa na cliru?? (minivivi)
(to je neki c10 isti kao minivivi - onaj kontakt + što na dnu viri iz šarafa se ugura unutra i uopće ne ide zrak - bude totalno zaštopano- trebalo bi ga skratiti - poturpijati)
u svakom slučaju zahvljujem ti na ovom odgovoru.
Vas par ste ko "Majke" "mladih" vapera!! Pokazujete nam put i čuvate da ne ostanemo bez "Kinte". Da vas nema, mogli bi se "Maximalno" "Karati" o svemu ovom samo "Sanjati" i kao "Mravci" se mučiti i promašaje nizati "Do-do" do takvih dubina da ni pas s maslom ne bi mogao po"Lizati" ni "Cortovi" zvuci ublažiti ...i tako to...(katastrofalno otvaranje s Dancima)
Neka vas je! Neka nas je! Živi bili

Zadnja izmjena: Forrest; 26 sij 2013 11:13; ukupno mijenjano 3 put/a.

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 sij 2013 01:12 

Forrest je napisao:
hm znači "raster sa 400dpi" a debljina 0,025 ili tome blizu, pošto baš nema neke ponude...
Vidio sam na onoj tvojoj žičanoj stranici i jedino od domaćih na "300 čuda"... vidjet ću...

a srebrna žica? kud to ide tj. jel će trebati za "onaj" DID i cobre??
i još samo jel će adapter 510/510 možda pomoći u neugiravanju plusa na cliru?? (minivivi)
u svakom slučaju zahvljujem ti na ovom odgovoru.
Vas par ste ko "Majke" "mladih" vapera!! Pokazujete nam put i čuvate da ne ostanemo bez "Kinte". Da vas nema, mogli bi se "Maximalno" "Karati" o svemu ovom samo "Sanjati" i kao "Mravci" se mučiti i promašaje nizati "Do-do" do takvih dubina da ni pas s maslom ne bi mogao po"Lizati" ni "Cortovi" zvuci ublažiti ...i tako to...(katastrofalno otvaranje s Dancima)

:rotfl:

Za DID i ostale genove ne trebas srebrnu zicu,to je za spagerice,attyje tipa Oddy a moze i za Vivi recimo...

....510/510 moce pomoci ali ne mora da znaci da se u tvom slucaju nemoze bez njega,moras mi malo bolje objasniti o cemu se radi

:pivo:

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 sij 2013 11:15 

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :brav:

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 sij 2013 13:57 
Administrator

:brav: :dobar: :yes:

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 vel 2013 23:30 

Pozdrav ekipi iz Daruvara.
Htio bi si popuniti kolekciju sa jednim ozbiljnim modom.
Vidio sam na e-liquid.cn tijelo LAVA TUBE v2.1 da koštaju 18350 18,99 $ a 18650 19,40$,
sipping je cca 6,82 $. Za 26 $ dobije se lijepi MOD (barem na slici).
Bateriju već imam.
Punjač nemam pa me zanima može li se mod puniti sa punjačem (4,2 V) kao ego baterije preko navoja na koji se našarafi ati ili se mora kupiti i punjač. Vjerojatno ne kad mod ide do 6 V

Molim ekipu ako netko ima taj stroj neka kaže utiske.

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 vel 2013 23:44 
Administrator

oli je napisao:
Punjač nemam pa me zanima može li se mod puniti sa punjačem (4,2 V) kao ego baterije preko navoja na koji se našarafi ati ili se mora kupiti i punjač.

Nazalost punjac moras kupiti.

Povratak na vrh 

[ 176 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 18  Sljedeća

Početna » E-cigarete proizvodi » MOD

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club