| Autor |
Poruka |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: G-Tank by ooSTURMoo Postano: 15 srp 2011 19:48 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
Keramika ne prima temperaturu nego ju odbija ... i to bas prema grijacu. Kod ovih govana toga nema nego se tempratura rasprsuje svuda okolo, nakon cega se neizvuceni liquid kondenzira pa nanovo isparuje stvarajuci stetne sastojke.Kaže Kinta Malo pretjerano, ali na žalost istinito.Treba napraviti nešto, a nemam pojma šta, bar za sada, ali poslije ljeta bude novi ne clon, za probu vaperima.za sada se koristimo ovim šta imamo. 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: G-Tank by ooSTURMoo Postano: 15 srp 2011 20:45 |
|
|
CHROMEX je napisao: Keramika ne prima temperaturu nego ju odbija ... i to bas prema grijacu. Kod ovih govana toga nema nego se tempratura rasprsuje svuda okolo, nakon cega se neizvuceni liquid kondenzira pa nanovo isparuje stvarajuci stetne sastojke.Kaže Kinta Malo pretjerano, ali na žalost istinito.Treba napraviti nešto, a nemam pojma šta, bar za sada, ali poslije ljeta bude novi ne clon, za probu vaperima.za sada se koristimo ovim šta imamo.  Otvorim prvi post,a ono Draž,baš mi je drago što si živ i "zdrav",bez tebe je bilo malo nekako šuplje... 
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: G-Tank by ooSTURMoo Postano: 19 srp 2011 09:52 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
THX je napisao: Neznam zakaj ti nečije mišljenje koje nije identično tvojem liči na pokušaj svađe? Bez uvrede,da kojim slučajem ti proizvodiš te mod atty-e tvoja priča bi bila vjrojatno bila puno,puno drugačija. Govoriti nekom da mlati praznu slamu meni itekako lici na pokusaj svadje i uvredu. A pogotovo ako post nije procitan s razumijevanjem. Ja biram sto cu proizvoditi i to nema velike veze sa zaradom nego s necim potpuno drugim. A to sto ne prozvodim takav atty govori o tome drugome.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
shpaolin
|
Naslov: Re: G-Tank by ooSTURMoo Postano: 19 srp 2011 12:08 |
|
|
|
A šta svi imaju protiv zarade?
_________________ this time next year we'll be millionaires
|
|
 |
|
 |
|
D@DO
|
Naslov: Re: G-Tank by ooSTURMoo Postano: 19 srp 2011 12:43 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 19:03 Postovi: 683 Lokacija: Ispod Sljemena!
|
shpaolin je napisao: A šta svi imaju protiv zarade? Nitko nema ništa protiv zarade! Imaju protiv kokošarenja! 
|
 |
|
shpaolin
|
Naslov: Re: G-Tank by ooSTURMoo Postano: 19 srp 2011 15:26 |
|
|
D@DO je napisao: shpaolin je napisao: A šta svi imaju protiv zarade? Nitko nema ništa protiv zarade! Imaju protiv kokošarenja!  Očito sam priglup , aj pojasni molim te. 
_________________ this time next year we'll be millionaires
|
|
 |
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: G-Tank by ooSTURMoo Postano: 19 srp 2011 18:34 |
|
|
Kokošarenje,čuo sam i prije taj izraz ali nikada nisam razmišljao što je to,jel to svaštarenje,grebanje ili... 
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
Cone
|
Naslov: Re: G-Tank by ooSTURMoo Postano: 19 srp 2011 18:40 |
|
|
Frenk je napisao: Kokošarenje,čuo sam i prije taj izraz ali nikada nisam razmišljao što je to,jel to svaštarenje,grebanje ili...  Mazneš par kokica i otvoriš trgovinu 
|
|
 |
|
 |
|
msismano
|
Naslov: Re: G-Tank by ooSTURMoo Postano: 19 srp 2011 19:43 |
|
|
Da, čak često koristim taj izraz ali ga ne mogu opisati rječima, kokošarenje je kokošarenje... jebiga 
_________________ Pluća su sada ko' u male bebe...
|
|
 |
|
 |
|
D@DO
|
Naslov: Re: G-Tank by ooSTURMoo Postano: 19 srp 2011 19:54 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 19:03 Postovi: 683 Lokacija: Ispod Sljemena!
|
shpaolin je napisao: Očito sam priglup , aj pojasni molim te.  Aj ti plati ćvape i radlera.. da ti ne objašnjavam praznog trbuha i suhog grla! A i lakše mi je uživo nego ovako.. 
|
 |