|
.
Sada je: 26 tra 2026 11:51. | Zadnji put si ovdje bio: 26 tra 2026 11:51. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
vulja
|
Naslov: Re: Kupnja prvog moda (mehanički) Postano: 18 lip 2015 16:18 |
|
|
|
nema tog meh moda kojeg nisam doradjivao kad sam uzeo tako da....javi ak će trebat kaj pobrusit il nastelat:P haha, šalim se, nisam imao nemesisa nikad, nisam htio bit u trendu...al parit će se to, uvijek ćeš imat problema s opremom nebrini, ko i svaki...samo se nemoj ugledat na bradonje na jutjubu koji složi pa pari i sve super....a kad malo bolje skuzis nakon što složi setup, u sljedecoj sceni već ima drugu odjeću i brada narasla koliko mu dugo trebalo da naštela zrak i napravi da ne curi:D
|
 |
|
Fyla
|
Naslov: Re: Kupnja prvog moda (mehanički) Postano: 18 lip 2015 16:26 |
|
Pridružen: 17 pro 2014 12:44 Postovi: 962 Lokacija: Mali Bukovec
|
vulja je napisao: nema tog meh moda kojeg nisam doradjivao kad sam uzeo tako da....javi ak će trebat kaj pobrusit il nastelat:P haha, šalim se, nisam imao nemesisa nikad, nisam htio bit u trendu...al parit će se to, uvijek ćeš imat problema s opremom nebrini, ko i svaki...samo se nemoj ugledat na bradonje na jutjubu koji složi pa pari i sve super....a kad malo bolje skuzis nakon što složi setup, u sljedecoj sceni već ima drugu odjeću i brada narasla koliko mu dugo trebalo da naštela zrak i napravi da ne curi:D Nemoj čovjeka plašit, nije sve tako crno... 
_________________ mod: GP PAPS X v1.5®, GP PAPS V3 & V4®, GP Piccolo V1 & V4®, Dani Ex V2+®, Telegonos®, BBox rev 3.a®, GG Esterigon®, GG Proteus® atty: byLEO Apollo®, GP Spheroid V4®, GG Tilemahos V1 & V2plus®, GG Penelope V4 Mini®, byLEO Sophia V2®, GG Tilemahos Armed®, GP Dripper®, Hurricane V1.3®
|
|
 |
|
 |
|
davidklc
|
Naslov: Re: Kupnja prvog moda (mehanički) Postano: 18 lip 2015 16:33 |
|
|
vulja je napisao: nema tog meh moda kojeg nisam doradjivao kad sam uzeo tako da....javi ak će trebat kaj pobrusit il nastelat:P haha, šalim se, nisam imao nemesisa nikad, nisam htio bit u trendu...al parit će se to, uvijek ćeš imat problema s opremom nebrini, ko i svaki...samo se nemoj ugledat na bradonje na jutjubu koji složi pa pari i sve super....a kad malo bolje skuzis nakon što složi setup, u sljedecoj sceni već ima drugu odjeću i brada narasla koliko mu dugo trebalo da naštela zrak i napravi da ne curi:D Voli on cimat izgleda,ali gle,tu smo si blizu,a još nismo ni pivu popili haha  ...ne brini,ako šta nebude jasno ili ako bude problema sa opremom,cut cemo se,a dok ti to budeš gledao,ja cu pivu pit u green baru,a tvoja ce se grijat dok ti to naštelavaš... 
|
|
 |
|
 |
|
davidklc
|
Naslov: Re: Kupnja prvog moda (mehanički) Postano: 20 lip 2015 16:32 |
|
|
Evoga ...  stigao i moj prvi mod... Samo da pošpotam malo poštu i poštare,18.06.je alois poslao i trebalo je stici jucer(19.06.)do 20:00 sati(40kn) postarina(tako je dogovoreno)...a meni nebi stigao do utorka(23.06),da danas nisam otisao po njega sam u postu,ali svejedno su mi naplatili 40kn...krasno,al dobro,sta je tu je..."krasno je HP to odradio"... Nego evo slikice...za sada dobro radi(kolko mi se cini),ne steka nista,kad stisnem dolje na prekidac,para izlazi,kad pustim prekidac,vise nema pare...mislim da je to ok...  ...jos jednom...hvala alois!!  
|
|
 |
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: Kupnja prvog moda (mehanički) Postano: 20 lip 2015 17:55 |
|
|
Prvi mod? Ajd ti sad nama ljepo objasni kako to da u godinu dana parenja nisi zarazen s nekim oblikom spavlitisa? A sto se tice hp trazite lovu natrag, platili ste uslugu koju niste dobili 
_________________   Glup si ko Karamarko http://goo.gl/A9lj9A
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 20 lip 2015 18:10 |
|
|
|
Alois lijepo otidje u postu i zatrazi povrat novaca za postarinu,ima pravo
Vulja
|
 |
|
davidklc
|
Naslov: Re: Kupnja prvog moda (mehanički) Postano: 20 lip 2015 19:31 |
|
|
razdor je napisao: Prvi mod? Ajd ti sad nama ljepo objasni kako to da u godinu dana parenja nisi zarazen s nekim oblikom spavlitisa? A sto se tice hp trazite lovu natrag, platili ste uslugu koju niste dobili  A prvi mod da,a sta ces,godinu dana sam se zabavljao sa Spinericom II i MP3,bilo dobro,bio sam zadovoljan  ...sad cu se jedno duze vrijeme igrat sa modom  ...a za spavlitis neznam,nisam jos upoznat sa tom zarazom,znao sam naletit da se spominje na forumu spavlitis,ali nisam skuzio kakva je to vrsta zaraze?  A sta se tice HP...zelim to sto prije zaboravit,neda mi se zamarat vise sa tim,jebat ga,platio dostavu 40kn,a sam otisao po njega u postu,jel da nisam,cekao bi ga jos tri dana...tako to radi HP,naplati postarinu,al dodji si sam po paket u postu.  ...sta je tu je,gotovo je...zaboravit tih 40kn i idemo dalje...
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 20 lip 2015 19:46 |
|
|
|
Moramo cugu popit da ti pokazem mocnije igracke:P
Vulja
|
 |
|
davidklc
|
Naslov: Re: Postano: 20 lip 2015 20:15 |
|
|
vulja je napisao: Moramo cugu popit da ti pokazem mocnije igracke:P Vulja Moze Vulja,nikakav problem za cugu,budemo se dogovorili,na starom godisnjem sam do kraja mjeseca,pa cemo se dogovorit.  A vidim da ima mocnih igracaka da,i ovdje na forumu sam vidio svasta,a i po netu i vidim da ima stvarno svega. Ma joj...za mene je Nemesis sada novost...polako haha...nemoj me napadat odma sa nekakvim strojevima. 
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 20 lip 2015 20:30 |
|
|
|
Dizs ko jos ima stari godisnji:S ja dvije god skoro bio na meganici,nije to lise;)
Vulja
|
 |
Sada je: 26 tra 2026 11:51. | Zadnji put si ovdje bio: 26 tra 2026 11:51. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |