|
.
Sada je: 26 tra 2026 15:24. | Zadnji put si ovdje bio: 26 tra 2026 15:24. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Roots
|
Naslov: Re: Prvi mod?? Postano: 14 sij 2015 17:43 |
|
|
Rossi je napisao: Ninosaur je napisao: jesi ti pogledao u bio kojem trenutku slike ovog attyja? http://www.fasttech.com/products/0/1000 ... k-atomizeri onda kad ti dodes ces nas msltretirat tu da curi i da ne radi, da grglja da smrdi i neznam, kaj... daj molim te promisli prvo i poslusaj ljude kaj ti sugeriraju, ne sugeriraju svi bezveze isti tank, ako vec oces rba... ovak ces mu je... mater kad dode i krivit nas.... ak nemas 20 dolara, pricekaj dok skupis, bolje to neg kupit ovo smece.... pa pogle logo samo, pol ga fali, dihtung na driptipu neu ni komentirat... i uz to kaj je klon svoe mesta ima na dimnjaku od vicious anta logo???  Ovaj drip tip je epic, jednostavno ostavlja dojam savršenstva.
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
|
Ninosaur
|
Naslov: Re: Prvi mod?? Postano: 14 sij 2015 18:00 |
|
|
|
A tako cu i napravit...
_________________ Parenje ima svojih prednosti: -je ti to mod u hlačama ili ti je drago što me vidiš? 
|
|
 |
|
 |
|
Ninosaur
|
Naslov: Re: Prvi mod?? Postano: 15 sij 2015 18:35 |
|
|
_________________ Parenje ima svojih prednosti: -je ti to mod u hlačama ili ti je drago što me vidiš? 
|
|
 |
|
 |
|
Rain
|
Naslov: Postano: 15 sij 2015 18:49 |
|
|
|
Nemam taj, ali meni super mod. Ona verzija za 60$ je provjereno dobra
_________________ mod: ZNA40, Deviate DNA40, Cachalote DNA200, Wismec Reuleaux DNA200, Volcano Lavabox DNA200, Evolv Reference mod DNA75 atty: Kayfun v4, Kayfun mini v3, Erlkonigin, Squape R, Le Magister, Le Zephyr, Mad Hatter, Patriot 
|
|
 |
|
 |
|
sinamaster
|
Naslov: Re: Prvi mod?? Postano: 15 sij 2015 18:56 |
|
|
Neznam za ovaj ZNA mozda je dobar al malo reviewsa ima... a kad nevidim dosta ocijena ne usudim se narucivat  Al i koji ce ti k... 50W !! Ja sam npr narucio ovo (extra zadovoljan) http://www.aliexpress.com/item/2014-New ... 44041.htmlnarudbi pun k.... oko 300 i 98.4 pozitivno sve sup.. dosao radi ko sat , kvalitetan izrada a sad cip kakav je pokazat ce vrime.( oce li riknit il nece) Bateriju stavia punu 3 dana bez problema traje.. odusevilo me, naspram vamota i nemesisa kad bi ih u danu 2 prominia. Nisam ga ima potribe niti przit povise 22W , (Magma , Orchid v4) i dobijes ga s logom od HANE!  )
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Prvi mod?? Postano: 15 sij 2015 19:03 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
sinamaster je napisao: Neznam za ovaj ZNA mozda je dobar al malo reviewsa ima... a kad nevidim dosta ocijena ne usudim se narucivat  Umjesto što ocijenjuješ da ovaj ZNA kojega u životu nisi vidio po nekakvom broju reviewa zašto ne pitaš ljude na forumu koji ga imaju kakav je.
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: Prvi mod?? Postano: 15 sij 2015 19:07 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
|
ZNA 50 sam vrlo kratko koristio sa njegovom elektronikom. Ona radi. Ne previše dobro kao i svaki kineski klon DNA ali radi.
Sam mod je vrlo dobar. Ima više verzija ali ta je dobra. Ostale ne bi preporučio. Radi u 18500 verziji i tako izgleda solidno. U 18650 verziji je dulja tuba koja viri. To ne izgleda tako lijepo. Naravno, kraća baterija kraće traje.
Mod je ugodan za korištenje ali je podosta težak. I ja sam odvagnuo da li mi smeta težina ili oblik Hana cigle. ZNA mi je draži.
|
 |
|
Ninosaur
|
Naslov: Re: Prvi mod?? Postano: 15 sij 2015 19:26 |
|
|
A gle, nikad ne znam kakav ce mi atty doc pod ruke, pa da ima w za zlu ne trebalo. za pocetak narucujem samo mod. Batku od pandasonica u parilici, a atty malo bolji kad se skupi. Do tad na aspire k1 koji imam. Fora mi je izgled ZNA ali ga ne bi uzimao samo zbog izgleda. Gledao sam neke rew. na yt i pokazuje se ok, samo sta nema ni jednog klona sa ft...chip... ova hana mi je isto zapela za oko, cak i cloupor mini 30. A vidjet cemo. ...slatke muke 
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Prvi mod?? Postano: 15 sij 2015 19:27 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
Na ovom topicu ima jako pametnih ljudi.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Ninosaur
|
Naslov: Re: Prvi mod?? Postano: 15 sij 2015 19:33 |
|
|
sinamaster je napisao: Neznam za ovaj ZNA mozda je dobar al malo reviewsa ima... a kad nevidim dosta ocijena ne usudim se narucivat  Al i koji ce ti k... 50W !! Ja sam npr narucio ovo (extra zadovoljan) http://www.aliexpress.com/item/2014-New ... 44041.htmlnarudbi pun k.... oko 300 i 98.4 pozitivno sve sup.. dosao radi ko sat , kvalitetan izrada a sad cip kakav je pokazat ce vrime.( oce li riknit il nece) Bateriju stavia punu 3 dana bez problema traje.. odusevilo me, naspram vamota i nemesisa kad bi ih u danu 2 prominia. Nisam ga ima potribe niti przit povise 22W , (Magma , Orchid v4) i dobijes ga s logom od HANE!  ) Kaka je ova stranica? Jesi kupovao od njih, za koliko dođe i od kud su??
|
|
 |
|
 |
Sada je: 26 tra 2026 15:24. | Zadnji put si ovdje bio: 26 tra 2026 15:24. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |