|
.
Sada je: 26 tra 2026 11:32. | Zadnji put si ovdje bio: 26 tra 2026 11:32. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
abiko
|
Naslov: Re: Panzer ili Nemesis (clone, FT) Postano: 13 svi 2014 23:13 |
|
Pridružen: 01 vel 2014 01:26 Postovi: 62 Lokacija: Zagreb/Gajnice
|
|
Koliko znam - puni bez problema, jedan od boljih punjaca
|
|
 |
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: Panzer ili Nemesis (clone, FT) Postano: 13 svi 2014 23:18 |
|
|
|
nisam nasao te baterije na mtm-u ni na ecigareti? ima samo sony vtc5. je li za meh.mod bitno je li protected ili unprotected (kao npr za Vamo) ? ili se treba neki osigurac ili nesto ugraditi?
_________________   Glup si ko Karamarko http://goo.gl/A9lj9A
|
|
 |
|
 |
|
dafreek
|
Naslov: Re: Panzer ili Nemesis (clone, FT) Postano: 13 svi 2014 23:34 |
|
|
VTC5 je nasljednik od VTC4, jako dobre baterije i vise mAh od predhodnih. Punjac ti je i vise nego dobar za te baterije  Preporucio bih ti unprotected (bas te Sony VTC4 il 5, Panasonic 18650PF ili AW IMR), a osigurac ti ne treba ak znas sta radis (pazis na nemas kratki spoj i ne ides prenisko s otporima).
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Panzer ili Nemesis (clone, FT) Postano: 14 svi 2014 13:04 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
abiko je napisao: S ovim baterijama si miran s mech modovima: AW 18650 baterije ili Sony VTC4 Normalno kad su to prepakirane Panasonicove baterije 
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: Panzer ili Nemesis (clone, FT) Postano: 14 svi 2014 13:29 |
|
|
dafreek je napisao: ak znas sta radis (pazis na nemas kratki spoj i ne ides prenisko s otporima). 
|
|
 |
|
 |
|
dafreek
|
Naslov: Re: Panzer ili Nemesis (clone, FT) Postano: 15 svi 2014 00:23 |
|
|
rrzdrr je napisao: dafreek je napisao: ak znas sta radis (pazis na nemas kratki spoj i ne ides prenisko s otporima).  lol, a skuzit ces s vremenom 
|
|
 |
|
 |
|
ZipperBlack
|
Naslov: Re: Panzer ili Nemesis (clone, FT) Postano: 26 svi 2014 13:19 |
|
|
Sto se baterija tice,sony vtc4 ili vtc5,meni se pokazale dobre vtc4,petica ima nesto veci kapacitet. Intellicharger i2 je odlican punjac,nekih 5 mjeseci konstantno ukljucen i nesto se punilo na njemu. Sto se modova tice,panzera nisam probao,ali imam ti nemesisa sa fasta,i nemesisa od hcigar. Ovaj sa fasta je ona prva verzija skuplja,ove nove skuplje verzije im znaju biti u banani. Imam ti i stingray,polished brass verzija,kod njega me malo zivcira samo sto ne mogu ujednacit nijansu patine koju dobije na dvije tube. Ali sto se rada i stelanja tice odlican i jednostavan.  Tako da naleti na meet nedjeljom i mozes isprobati jel ti pase nesto od toga prije nego se das u kupovinu 
_________________ Evic,Nemesis clone,Stingray clone,CHI YOU clone,Spinner 1300mAh,Protank 2,Mini Protank 2,Evod,AGA T2,RSST,IGO-L,Trident,Russian 91%,Fogger v4,3D Dripper,Origen,Origen v2,Magma,Stillare,Quasar,Brass monkey
|
|
 |
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: Panzer ili Nemesis (clone, FT) Postano: 26 svi 2014 15:32 |
|
|
ZipperBlack je napisao: Sto se baterija tice,sony vtc4 ili vtc5,meni se pokazale dobre vtc4,petica ima nesto veci kapacitet. Intellicharger i2 je odlican punjac,nekih 5 mjeseci konstantno ukljucen i nesto se punilo na njemu. Sto se modova tice,panzera nisam probao,ali imam ti nemesisa sa fasta,i nemesisa od hcigar. Ovaj sa fasta je ona prva verzija skuplja,ove nove skuplje verzije im znaju biti u banani. Imam ti i stingray,polished brass verzija,kod njega me malo zivcira samo sto ne mogu ujednacit nijansu patine koju dobije na dvije tube. Ali sto se rada i stelanja tice odlican i jednostavan.  Tako da naleti na meet nedjeljom i mozes isprobati jel ti pase nesto od toga prije nego se das u kupovinu  narucen je panzer (odavno vec)  a od meetova nista do zime...pocela sezona, selim se u dubrovnik. ali hvala ti na odg, a kad jednog lipog dana konacno dosetam svoju guzicu do robne, onda cu vam razgledati svu opremu i sigurno bolje povatati sve te razlike i nijanse medju modovima.
|
|
 |
|
 |
|
damir1970
|
Naslov: Re: Panzer ili Nemesis (clone, FT) Postano: 26 svi 2014 17:51 |
|
Pridružen: 06 kol 2013 15:52 Postovi: 1343 Lokacija: Gruda, Konavle
|
narucen je panzer (odavno vec)  a od meetova nista do zime...pocela sezona, selim se u dubrovnik. ali hvala ti na odg, a kad jednog lipog dana konacno dosetam svoju guzicu do robne, onda cu vam razgledati svu opremu i sigurno bolje povatati sve te razlike i nijanse medju modovima.[/quote] Možeš se meetat sa nama, kada budeš slobodan. 
_________________ Samo za društvo iz ćoška koje polako ali sigurno propada!   Mod: Atomizer:
|
|
 |
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: Panzer ili Nemesis (clone, FT) Postano: 26 svi 2014 17:57 |
|
|
damir1970 je napisao: narucen je panzer (odavno vec)  a od meetova nista do zime...pocela sezona, selim se u dubrovnik. ali hvala ti na odg, a kad jednog lipog dana konacno dosetam svoju guzicu do robne, onda cu vam razgledati svu opremu i sigurno bolje povatati sve te razlike i nijanse medju modovima. Možeš se meetat sa nama, kada budeš slobodan.  [/quote] znam, tesko da cu imati vrimena ali ako bude javim se 
|
|
 |
|
 |
Sada je: 26 tra 2026 11:32. | Zadnji put si ovdje bio: 26 tra 2026 11:32. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |