Forum    FAQ

.

Početna » E-cigarete proizvodi » MOD

[ 79 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: G-Tank by ooSTURMoo
 Post Postano: 12 srp 2011 00:37 

Lis je napisao:
Slike su mudro slikane. Na ni jednoj se ne vidi na koji nacin su rijesili spoj izmedju mrezice i posude za tekucinu.
A procurit moze samo na dva mjesta. Ili na tom spoju, ili kroz sredinu mrezice. Tj. kroz rupu koja je ostala nakon namatanja.

kroz sredinu mrezice
e tu će curiti i kroz rupicu za zrak u šake :plus:

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 srp 2011 07:45 
Administrator

vesa0108 je napisao:
Ovo sam očigledno ja bio prozvan,pa da odgovorim.

U majku mu, da editiram u Pero, Jura, Stevan, Johann ... bilo koje ime?

Ne nisam mislio na tebe, nisam mislio na nikoga ko napravi jedan komad za osobnu upotrebu. Sto svatko od nas radi kod kuce je njegova stvar. Ocu ja rokat alkohol direktno u venu nije nicija briga.

Ali ako se radi o odredjenoj kolicini koja ide u prodaju, makar i jedan komad onda tu postoji odgovornost. Vlastito neznanje nas neopravdava jer kupac uglavnom zna manje od nas.

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 srp 2011 09:45 

Kinta je napisao:
vesa0108 je napisao:

Ne nisam mislio na tebe, nisam mislio na nikoga ko napravi jedan komad za osobnu upotrebu. Sto svatko od nas radi kod kuce je njegova stvar. Ocu ja rokat alkohol direktno u venu nije nicija briga.

Ali ako se radi o odredjenoj kolicini koja ide u prodaju, makar i jedan komad onda tu postoji odgovornost. Vlastito neznanje nas neopravdava jer kupac uglavnom zna manje od nas.

Napokon nešto smisleno. U potpunosti se slažem. A alkohol u venu i nije tako loša stvar , 0.5 i patos.

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 srp 2011 11:55 

Frenk je napisao:
kroz sredinu mrezice

Mozda nebi curilo kad bi se prije namatanja mrezice metnulo nekoliko vlakna fibera. :hmm:
I onda se sve zajedno namota.

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 srp 2011 12:56 

Kinta je napisao:
THX je napisao:
i kaj bi sa eGo atty-em trebal živjeti u iluziji da zdravije parim nego sa A2 samo zato kaj neko tak napiše.
ništa sa nekog stručnog i znanstvenog stajališta nije dokazano ta da ove teorije o atty-ima koji je bolji za naše zdravlje,nisu ništa drugo do mlačenje prazne slame,jer sad su odjedanput kineska smeče bolje od nečeg kaj je napravljeno u Europi.

Ti bi se svadjal a? :shake:

Vrlo jednostavno, kineska smeca se prodaju sirom cijele zemaljske kugle. Iza kineskog smeca stoje ljudi sa ˝strucnim i znanstvenim stajalistima˝. Ljudi koji proizvode kineska smeca jako dobro znaju da ako zajebu idu u kineski gulag, ako imaju srece.

Dovoljno?
Ili da nastavim dalje kako u kinesko smece ide iskljucivo nichrome, legura nikla i kroma potpuno neskodljiva za zdravlje. A da se ˝visokotehnoloski europski atty˝ stavlja grijaca zica koja dodje pod ruku, moze nova a zasto nebi i rabljena? Susilice, fenovi, kaloriferi ... svi oni imaju grijacu zicu ˝bas idealno napravljenu˝ za visokotehnoloski razvijeni atty. A cuprotal je ˝najidealniji˝ od svih posto sadrzi - bakar.
Eto ja sam dovoljno mlatio praznu slamu a sad ces nam ti objasniti kakav je utjecaj bakra u grijacoj zici na ljudsko zdravlje.

Mozemo mi blatiti kinesko smece koliko god zelimo ali kineska industrija je itekako sofisticirana, bez obzira sto nam stalno serviraju neke feudalne radionice. Kinezi desetljecima salju rakete u svemir, dvije tisuce godina poznaju kromiranje dok ga je europa upoznala tek u dvadesetom stoljecu. I sad bi usporadjivali takvu Kinu s majstorom Draganom iz njegove garaze? Nebu islo.

Neznam zakaj ti nečije mišljenje koje nije identično tvojem liči na pokušaj svađe?
Bez uvrede,da kojim slučajem ti proizvodiš te mod atty-e tvoja priča bi bila vjrojatno bila puno,puno drugačija.

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 srp 2011 14:32 

Neznam zakaj ti nečije mišljenje koje nije identično tvojem liči na pokušaj svađe?
Bez uvrede,da kojim slučajem ti proizvodiš te mod atty-e tvoja priča bi bila vjrojatno bila puno,puno drugačija.[/quote]

Hmmmmm......

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 srp 2011 15:28 

Kinta je napisao:
vesa0108 je napisao:

E posto nisam ja bio prozvan,ime je uzeto kao primer(pa gde nadje bas moje :D ),duboko se izvinjavam autoru posta :plus: .

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 srp 2011 16:05 

THX je napisao:

Bez uvrede,da kojim slučajem ti proizvodiš te mod atty-e tvoja priča bi bila vjrojatno bila puno,puno drugačija.

:vom:

Bez uvrede

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 srp 2011 22:50 

Lis je napisao:
Frenk je napisao:
kroz sredinu mrezice

Mozda nebi curilo kad bi se prije namatanja mrezice metnulo nekoliko vlakna fibera. :hmm:
I onda se sve zajedno namota.

To radi cetin na svojem A2-T atomizeru.
http://www.youtube.com/watch?v=AOsBpnRZ ... r_embedded
Premotajte na 6:30

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 srp 2011 23:13 

Da. To bi bilo to.

Povratak na vrh 

[ 79 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sljedeća

Početna » E-cigarete proizvodi » MOD

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.