|
.
Sada je: 26 tra 2026 10:05. | Zadnji put si ovdje bio: 26 tra 2026 10:05. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
davidklc
|
Naslov: Re: Kupnja prvog moda (mehanički) Postano: 17 lip 2015 17:55 |
|
|
Fyla je napisao: Mislim da ti je bolje kupit neki provjereni mod od nekog ovdje na oglasu nego davat u parilici za nemesis duplo više nego kaj košta na FT (ako već ne želiš naručivati sa FT). Uz to možeš i odmah nabaviti neki atty i cijenom budeš tu negdje ko da si kupio nemesis u parilici. I opet ti parilica ne garantira da po tom nemesisu ne budeš trebao neki tweak. Nemam ništa protiv parilice, al jednostavno mislim, da što se klonova tiće, ja bi radije kupio od nekog provjereno da radi, makar bio 2nd hand. Baterije slobodno kupi nove, tu nema greške IMHO. E: I dok ti ja ovo pišem pojavi ti se nemesis ovdje na oglasu  Eto vidiš,odjednom tri poruke u inboxu i u oglas stigao ovaj na forum...baš ljepo  ...žurim sada za Zagreb po tekučine,baterije i punjač za Nemesisa,a kad dođem javim se svima koji su mi poslali PP u vezi Nemesisa (a može i atty kakav ako imate),te pregledam oglase na forumu...hvala vam svima puno i javite mi se na PP u vezi Nemesisa,a ja vam se svima javim navecer pa se dogovorimo!  Šaljite slike i ponude na PP...hvala svima,čujemo se!!
|
|
 |
|
 |
|
davidklc
|
Naslov: Re: Kupnja prvog moda (mehanički) Postano: 18 lip 2015 12:52 |
|
|
Evo samo da javim da sam si nabavio potrebne stvari za Nemesisa(dvije baterije,punjac,usput dvije tekucine kupio i dobio na poklon organic cotton listice)...a Nemesis i Aerotank mega narucio od naseg clana na forumu alois-a...hvala svima koji su mi se javili na PP i dali svoje ponude.Eto,ipak sam se odlucio uzet od alois-a,posto mi se covjek prvi javio,a i ponudio mi Aerotank mega odmah uz Nemesis tako da sam miran sta se tice toga. Hvala svima na info i pozdrav! 
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Kupnja prvog moda (mehanički) Postano: 18 lip 2015 13:16 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
Tako dobar mod zaslužuje bar Kayfun 4 na sebi!! 
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Yeti
|
Naslov: Re: Kupnja prvog moda (mehanički) Postano: 18 lip 2015 13:34 |
|
|
Super davidklc, i ja sam jedan mod kupio od njega i full ok je covjek, evo bas smo jucer dogovorili da idemo danas navecer na kavu..  Vjerujem da ces biti zadovoljan jer covjek pazi na stvari! 
_________________ "It is not the brains that matter most, but that which guides them—the character, the heart, generous qualities, progressive ideas." "I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free" 
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: Kupnja prvog moda (mehanički) Postano: 18 lip 2015 13:44 |
|
|
|
ma alois je bezobrazan trgovac ništa više, prvo glumi da nebi ništa prodao, pa ga uspim nagovorit, ja želim kupit nešto polovno a on mi proda novo zapakirano bez ogrebotine, nekorišteno, pa kaže jednu cijenu pa se drugi dan predomisli i spusti cijenu bez ikakve najave...neznam di ste došli do njega, jednom sam kupio od njega za sebe, pa mi poslao nešto gratis, pa uzeo još za kolegu nešto od njega, pa opet za sebe nešto, i evo sad razmišljam još nešto da tržimo....kažem, neznam tko bi htio poslovat s njim...
jedini problem s njim do sada sam imao što nismo imali priliku nigdje gemišt popit
|
 |
|
Fyla
|
Naslov: Re: Kupnja prvog moda (mehanički) Postano: 18 lip 2015 14:03 |
|
Pridružen: 17 pro 2014 12:44 Postovi: 962 Lokacija: Mali Bukovec
|
Yeti je napisao: Super davidklc, i ja sam jedan mod kupio od njega i full ok je covjek, evo bas smo jucer dogovorili da idemo danas navecer na kavu..  Vjerujem da ces biti zadovoljan jer covjek pazi na stvari!  Di ste našli kavu navečer pit... A i ti Alois dogovoriš kavu bez mene...  Sorry na OT
_________________ mod: GP PAPS X v1.5®, GP PAPS V3 & V4®, GP Piccolo V1 & V4®, Dani Ex V2+®, Telegonos®, BBox rev 3.a®, GG Esterigon®, GG Proteus® atty: byLEO Apollo®, GP Spheroid V4®, GG Tilemahos V1 & V2plus®, GG Penelope V4 Mini®, byLEO Sophia V2®, GG Tilemahos Armed®, GP Dripper®, Hurricane V1.3®
|
|
 |
|
 |
|
Yeti
|
Naslov: Re: Kupnja prvog moda (mehanički) Postano: 18 lip 2015 15:09 |
|
|
Fyla je napisao: Yeti je napisao: Super davidklc, i ja sam jedan mod kupio od njega i full ok je covjek, evo bas smo jucer dogovorili da idemo danas navecer na kavu..  Vjerujem da ces biti zadovoljan jer covjek pazi na stvari!  Di ste našli kavu navečer pit... A i ti Alois dogovoriš kavu bez mene...  Sorry na OT Ja drugo necu pit jer radim nocnu danas..  A i ja sam inicirao susret tak da nisam znao da bi i ti isao.. Naravno slobodno nam se pridruzis, ako si u blizini..
_________________ "It is not the brains that matter most, but that which guides them—the character, the heart, generous qualities, progressive ideas." "I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free" 
|
|
 |
|
 |
|
davidklc
|
Naslov: Re: Kupnja prvog moda (mehanički) Postano: 18 lip 2015 15:48 |
|
|
fek0 je napisao: Tako dobar mod zaslužuje bar Kayfun 4 na sebi!!  Fek0  ...ajde ajde i ovo je za sada pomak za mene,nakon godinu i mj dana sa Vision Spinner II i Mini P 3 presao na Nemesis i Aerotank  ...prvi mod alo...  haha,pa necu se ni sa njim još moc snaci da bi sa Kayfunom...polako,laganini,doci ce vrijeme i za to,meni i Spinnerica za sada još zadovoljavajuca  ... Yeti...ma vjerujem ja da je čovjek ok,sve 5,nisam ni sumnjao  ...šalje mi to novo i vjerujem mu na rijeći...nadam se i ja da cu bit zadovoljan sa tim modom i da ce me služit  ... Vulja...spomenuo mi čovjek i tebe tako da sam sada još sigurniji u pošiljku koja mi stiže! ...hvala alois 
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: Kupnja prvog moda (mehanički) Postano: 18 lip 2015 16:08 |
|
|
dok ne dodje nemoj likovat....buahahahahah daboda te sluzio dobro:p
|
 |
|
davidklc
|
Naslov: Re: Kupnja prvog moda (mehanički) Postano: 18 lip 2015 16:14 |
|
|
vulja je napisao: dok ne dodje nemoj likovat....buahahahahah daboda te sluzio dobro:p Vulja nemoj cimat...  ...  ...ja se iskreno nadam da ce služit dobro... 
|
|
 |
|
 |
Sada je: 26 tra 2026 10:05. | Zadnji put si ovdje bio: 26 tra 2026 10:05. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 1 gost. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |