|
.
Sada je: 26 tra 2026 13:41. | Zadnji put si ovdje bio: 26 tra 2026 13:41. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Lemi_O2
|
Naslov: Re: TC modovi Postano: 02 kol 2015 12:58 |
|
Pridružen: 01 sij 2014 11:25 Postovi: 549 Lokacija: Zagreb, EU APs
|
Nema feko pojma. Koristim 4 DNA40 u 3 verzije i dela kaj i treba delati. Ako neko očekuje da će ga TC prebaciti u stanje nirvane, zena, šenćija ili nekaj-neće. TC je tu da pokrije nedostatke builda. Shvatite da se većini ljudi (tu i sebe ubrajam) ne da ili ne znaju ili ne žele prematati, namatati, rewickati 10 puta dnevno, da dobiju savršenstvo.
_________________ X
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: TC modovi Postano: 02 kol 2015 13:40 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
Upravo tako. Nauči pravilno složiti ono što koristiš i TC ti ne treba. U jednom trenutku će ljudi početi previše vjerovati elektronici i desiti će se sranje, a oni neće znati što treba napraviti u takvom slučaju, zato što preskaču osnove. Kinta ima pravo...nije TC za početnike (dokle god ne znaš složiti build da radi onako kako treba početnik si...pa makar pario i par godina), ne zato što je teže složiti build da radi na TC, već zato što ne radi pouzdano, a i zato što proizvođači (i ameri i kinezi i grci) jedu kakica i tvrde stvari koje nisu istina, iz čisto marketinških pobuda. Jedino što radi potpuno pouzdano je mehanika, sviđalo se to nekome ili ne...i Vamo, naravno 
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: TC modovi Postano: 02 kol 2015 15:29 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Khhm, ovo da nema dryhita na TC bas i nije istina. Nafrlji mod do kraja i evo ti dryhita, i tri zaredom. Kao i PLINK kod titan zice.
Sto ce reci da vapanje jos uvijek nije za potpune telce. Nekih zakonitosti se treba drzati.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
adventurer
|
Naslov: TC modovi Postano: 02 kol 2015 17:14 |
|
|
|
Ajde super za metlu nego koji TC mod ti koristiš/si koristio da znaš to o dry hitu ?
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: TC modovi Postano: 02 kol 2015 17:30 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
adventurer je napisao: Ajde super za metlu nego koji TC mod ti koristiš/si koristio da znaš to o dry hitu ? iPV 3 Li s tvornickim upgradeom. Za koji dan cu napisati nesto o njemu.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Zagorsky
|
Naslov: Re: TC modovi Postano: 02 kol 2015 17:58 |
|
|
|
Imam jedno pitanje u vezi bakterija, da li se mijenja (poveča ili smanjuje) drain baterija u TC modu, naručil sam nove 25-r pa me zanima dal budu OK za parenje na IPV D2, te općenito da li su sigurne ak bi recimo htjel samo za probu pariti na 75w s dripperom bez TC-a,
drain na INR 18650-25R:
75w - puna baterija (4.2V) - cucla 19.84A - prazna baterija (3V) - cucla 27,8A
ili je pametnije ne isprobavati i kupiti 30A bateriju za to.
Hvala.
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: TC modovi Postano: 02 kol 2015 18:01 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
to su dobre baterije bez k. slobodno koristi.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
D-I-A-B-L-O
|
Naslov: Re: TC modovi Postano: 02 kol 2015 18:23 |
|
Pridružen: 13 srp 2013 18:42 Postovi: 857 Lokacija: Edmonton, Alberta
|
|
Jedna stvar koju sam primjetio kod tih 25R baterija. Nakon cca 3 mjeseca, imam 2 orignialne, počeo im je opadati kapacitet. I dalje one guraju SX minija ako treba i na 60W bez problema,, u nijednom trenutku čip neće izbaciti low battery ili bilo kakvu poruku, kao što mi to radi na efestu, sve do 3.2V, no osjetim da kraće traju. Kad sam ih kupio, obje su šišale AW IMR 18650 novu seriju za cca sat- sat i pol parenja. 4 mjeseca kasnije, izdjendačile su se sa AW-om koji je kupljen cca mjesec dana prije ovih.
|
 |
|
Zagorsky
|
Naslov: Re: TC modovi Postano: 02 kol 2015 19:14 |
|
|
fek0 je napisao: to su dobre baterije bez k. slobodno koristi. Hvala! D-I-A-B-L-O je napisao: Jedna stvar koju sam primjetio kod tih 25R baterija. Nakon cca 3 mjeseca, imam 2 orignialne, počeo im je opadati kapacitet. I dalje one guraju SX minija ako treba i na 60W bez problema,, u nijednom trenutku čip neće izbaciti low battery ili bilo kakvu poruku, kao što mi to radi na efestu, sve do 3.2V, no osjetim da kraće traju. Kad sam ih kupio, obje su šišale AW IMR 18650 novu seriju za cca sat- sat i pol parenja. 4 mjeseca kasnije, izdjendačile su se sa AW-om koji je kupljen cca mjesec dana prije ovih. Meni isto, zato i kupujem nove, više se ne stigne ni jedna napuniti a potrošim drugu, ali to je normalna degradacija valjda nakon par mjeseci. Razlika je i u modelima, nove zelene s oznakom 5, mislim da ima i 6 sada navodno duže traju od prvih plavih s oznakom 2. http://batterybro.com/blogs/18650-wholesale-battery-reviews/35187011-green-samsung-18650-25r5-vs-blue-25r2
|
 |
|
Lemi_O2
|
Naslov: Re: TC modovi Postano: 02 kol 2015 19:45 |
|
Pridružen: 01 sij 2014 11:25 Postovi: 549 Lokacija: Zagreb, EU APs
|
Kinta je napisao: Khhm, ovo da nema dryhita na TC bas i nije istina. Nafrlji mod do kraja i evo ti dryhita, i tri zaredom. Kao i PLINK kod titan zice.
Sto ce reci da vapanje jos uvijek nije za potpune telce. Nekih zakonitosti se treba drzati. Evo sad sam nafrljo rdna i nema dryhita na erlkoniginu. DNA40 dela "within designed parameters". Za ove yihi, yuhu, ne znam.
_________________ X
|
|
 |
|
 |
Sada je: 26 tra 2026 13:41. | Zadnji put si ovdje bio: 26 tra 2026 13:41. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |