|
.
Sada je: 26 tra 2026 15:24. | Zadnji put si ovdje bio: 26 tra 2026 15:24. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Fosna
|
Naslov: Re: Prvi mod?? Postano: 13 sij 2015 22:25 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
|
Nema razloga da ne probaš napraviti dual coil. Predlažem driper predviđen za dualcoil setup. Ja ga radim samo na Magmi sa 0.30 žicom i tu mi se pokazao dual dobar. Radim ga povremeno i na Ithaki al tu baš nemogu reči da sam vidio bilokakvu prednost dualcoila.
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
Ninosaur
|
Naslov: Re: Prvi mod?? Postano: 13 sij 2015 22:45 |
|
|
|
Koju omažu radiš, po koliko navoja? Nema ti razlike sa jednim i dual?
_________________ Parenje ima svojih prednosti: -je ti to mod u hlačama ili ti je drago što me vidiš? 
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: Prvi mod?? Postano: 13 sij 2015 22:53 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
|
Nema mi razlike na ithaki. Na magmi 0,5 ohma, i 15 wata. Na ithaki 2x2,5 ohma
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Prvi mod?? Postano: 14 sij 2015 09:25 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
Ninosaur je napisao: Dual coil je vjerovatno dva puta jedan coil. Ako napravim jedan coil zašto ne mogu i drugi? Pomažeš li uvijek samo istomišljenicima ili? Znači, neki klinac o tome sam proučavao, o sklapanju tih sranja. Zanimalo me koji da uzmem i što bi bilo dobro ispod njega da funkcionira u punini. Mislim da si fulao smisao ovog foruma, ali se svakako prijavi na natjecanje u znanju o parenju jer si tu očito jak. Arogantan profesorski nastup kojem nije mjesto u sferi postojanja pomagajuće okoline. Ali svakako hvala za postove do sada, pomogli su mi.
Čemu takva reakcija?  Tko ti brani da kupiš koji god uređaj i atomizer hoćeš? Ako ti želiš, slaži si octa coil setupove...i stavi na Nemesis. Mišljenja sam da treba prvo savladati osnove, a onda prčkati dalje. Nije dual coil samo dvije zavojnice...ako želiš da ti setup radi kako se spada, trebaš postići da se jednako zagrijavaju, da jednako izgledaju i da imaju jednaki otpor...isto tako trebaš znati napraviti da ti grijači imaju dostatan dotok tekućine, s obzirom da treba napojiti dva grijača...trebaš znati i koji otpor složiti, pogotovo ako slažeš za mehaniku...itd...itd... To su sve stvari koje su jednostavne, kad se ispraksiraš na jednostavnijim stvarima. Ako ti misliš da odmah možeš slagati takve setupove, bože moj, samo naprijed.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Ninosaur
|
Naslov: Re: Prvi mod?? Postano: 14 sij 2015 10:43 |
|
|
|
Asu, sve je to ok, ali i na ovom mogu počet sa single coil slaganjem pa s vremenom šibat dalje. Znam za te zezancije oko zagrijavanja, omaže, wick-a. Nisam se javio na divljaka, ipak sam si dao truda teoretski to obuhvatiti prije nego ga krenem raditi. Nije loše biti malo svojeglav dok god imam pameti poslušati iskusnije od sebe. Sve 5?
_________________ Parenje ima svojih prednosti: -je ti to mod u hlačama ili ti je drago što me vidiš? 
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Prvi mod?? Postano: 14 sij 2015 10:47 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
Ninosaur je napisao: Asu, sve je to ok, ali i na ovom mogu počet sa single coil slaganjem pa s vremenom šibat dalje. Znam za te zezancije oko zagrijavanja, omaže, wick-a. Nisam se javio na divljaka, ipak sam si dao truda teoretski to obuhvatiti prije nego ga krenem raditi. Nije loše biti malo svojeglav dok god imam pameti poslušati iskusnije od sebe. Sve 5? Ako misliš Orchid složiti single coil, neće ići. Koncipiran je samo za dual Možeš se igrati, natrpati vate u kanale i drugu rupu za zrak...ali teško. Rađe onda uzmi neki dripper, na njima možeš raditi što te volja...ali nemaju tank, pa moraš nakapavati tekućinu svako malo...a to zna biti tlaka.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Ninosaur
|
Naslov: Re: Prvi mod?? Postano: 14 sij 2015 12:08 |
|
|
|
|
 |
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: Prvi mod?? Postano: 14 sij 2015 14:36 |
|
|
ti stvarno pokusavas dati max 100kn za atty  uzmi brate kfl+v2 onu normalnu verziju a ne uvik se svi *ebete za 20kn i onda se vracate s pitanjima da zasto nevalja ovo a zasto nevalja ono. lud sam vise na ciganjenje po ovom forumu
_________________   Glup si ko Karamarko http://goo.gl/A9lj9A
|
|
 |
|
 |
|
tomek1221
|
Naslov: Postano: 14 sij 2015 15:50 |
|
|
|
Za te novce nebus naso nista da valja pogotovo ne taj ati.uzmi nesto provjereno za 20-30 dolara i miran si.
|
|
 |
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: Prvi mod?? Postano: 14 sij 2015 17:10 |
|
|
Ninosaur je napisao: jesi ti pogledao u bio kojem trenutku slike ovog attyja? http://www.fasttech.com/products/0/1000 ... k-atomizeri onda kad ti dodes ces nas msltretirat tu da curi i da ne radi, da grglja da smrdi i neznam, kaj... daj molim te promisli prvo i poslusaj ljude kaj ti sugeriraju, ne sugeriraju svi bezveze isti tank, ako vec oces rba... ovak ces mu je... mater kad dode i krivit nas.... ak nemas 20 dolara, pricekaj dok skupis, bolje to neg kupit ovo smece.... pa pogle logo samo, pol ga fali, dihtung na driptipu neu ni komentirat... i uz to kaj je klon svoe mesta ima na dimnjaku od vicious anta logo??? 
_________________  Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID
|
|
 |
|
 |
Sada je: 26 tra 2026 15:24. | Zadnji put si ovdje bio: 26 tra 2026 15:24. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |