Zecman je napisao:
Ocito je da je svaki klon s FTa ustvari unikat

i kakav ti pojedini mod stigne tako ce biti...evo banalan primjer - moj chi you radi daleko bolje i pouzdanije od mog nemesisa i s njim nikad problema..nekom je suprotno...tako da se svi trebamo opustiti i pariti...
Bas sam se uhvatio kako mi je u zadnje doba bitna estetika - a ne znam zasto...kad se sjetim pocetka parenja koji nije bio tako davno - bas me je bilo briga kako ce to sto navlacim izgledati - samo da dobijem tu svoju vrazju ovisnicku dozu nikotina...jer uostalom nikotin je jedini razlog zasto sam na parilicama...da mi je bilo lako ostaviti cigaretu vjerovatno nikad ne bih probao parilicu i trazio boljitak u tom hobiju da to ne zadovoljava moju ovisnost. Samim tim je doslo i do konzumerizma i nabavljanja razne opreme...sve se svodi na to da ne vjerujem da itko moze u ovom hobiju naci kraj...mozes se smiriti s kupovinom neko vrijeme a nakon toga te uvijek nesto privuce i ajmo frende paypal salji novce okolo po planeti i daj mi ono sto mi treba jer sam ovisnik koji nekako treba svoju dozu uzeti i nije bitno nemesis, DM i ostala ekipa...od svih mogu dobiti sto zelim..i svi mi mogu pomoci da se ne vratim cigaretama...sve ostalo su nijanse...a sto se tice mojih kupovina u tom slucaju sam najzadovoljniji s domacom kupovinom i s DMom jer mi je mod najpouzdaniji - bas me briga za njegov izgled (iako je meni jako elegantan i zgodan) jer mi pruza veselje za utazivanje moje ovisnosti...s koje cu se tesko ikada skinuti

Scar, 2x Origen, Phoenix, 3x Patriot, A7