|
.
Sada je: 27 tra 2026 04:12. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 04:12. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Damir 2
|
Naslov: Postano: 24 lip 2014 19:06 |
|
|
|
Zapravo je to tužna istina. Da sam odmah kupio pv, uštedio bi si značajnu količinu love.
Sent from my Joyetech eVic usingTapatalk
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Vamo vs Provari Postano: 24 lip 2014 19:14 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Ako ste se smirili onda mozemo nastaviti ali bez pizdarija.
Ako se Li-Ion baterija prazni do 3,7V ima cca. 1000-2000 ciklusa punjenje/praznjenje. Ako se prazni do 3V vijek trajanja joj se skracuje 3-4 PUTA.
Mislio sam da ste vec svi upoznati s time i da je bilo kakva diskusija o dubokom praznjenju bespredmetna. Ocito sam bio u krivu ali to ne znaci da cu dozvoliti da pocetnicima punite glavu nebulozama a i ovako su izgubljeni u moru informacija.
Dalje, na testu su mi LG 4,35V baterije i rezultate cete dobiti uskoro. Za sada samo ovo: Nakon cijelodnevnog parenja od 5h do ponoci (19 sati) tipicna vrijednost napona baterije iznosi 3,986V. Sad pogledajte sto ste pisali i koje uopce opravdanje pronalazite za duboko praznjenje. Razlika izmedju potpuno pune baterije i one na 3,986V se osjeti. To je istina. Ali je isto tako toliko mala da sigurno nece nikome smetati.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: Postano: 24 lip 2014 19:14 |
|
|
Damir 2 je napisao: Zapravo je to tužna istina. Da sam odmah kupio pv, uštedio bi si značajnu količinu love.
Sent from my Joyetech eVic usingTapatalk cak i beton koji bosanac zamijesa puca.... istina je da bi ustedio, ali mala neopreznost, nek ti kresne od pod, jedamput, dvaput..... zato vec 15 godina kupujem samo g-shock, jer sve druge bi razbio za tjedan dana meni ne smeta taj mali pad pare, dapace, menoram provjeravat napon stalno i vadim ju van na 3.7 da ju ne shebem... praznjenje do kraja nema smisla osim ako imas viska novaca pakupujes svakih mj dana nove baterije... ja nebum...
_________________  Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID
|
|
 |
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: Vamo vs Provari Postano: 24 lip 2014 19:23 |
|
|
|
samo da se jos nadovezem, ne hvalim DM ni Kintu jer nemam mod, probal jesam parit Medin i tak nije mi nis spesl, to je moje misljenje, ali rade cu dat Kinti 100 eura za trudi i izradu, ruku na srce, prosto jednostavnog, i meni ne previse lijepog moda koji moze opast sa isusa u brazilu i mozda se nebu zgrebao.... a provari, jebajga meni je prelijep mod.... i to je to, tu stajem... za mene obican vv mod i napucana americanska cijena... uzet cu ga jedino ak ga na cesti nadem...
samo kad se pogleda kolko provari ima zamjenskih dijelova, a koliko recimo vamo ima... nije to bezveze tak.... a kad skupis sve dijelove provarija na jedan racun kupis novi.... isto ko i s autima. ne odlaze pojedini dijelovi stalno na odredenim autima, proracunato je jer di bi industrija bila ak ti isporuce nepoderiv proizvod.
_________________  Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID
Zadnja izmjena: Rossi; 24 lip 2014 19:28; ukupno mijenjano 1 put/a.
|
|
 |
|
 |
|
Damir 2
|
Naslov: Postano: 24 lip 2014 19:26 |
|
|
|
Ako su nekom padale pušilice, onda su to meni. Pruvari mi je razbio umivaonik, pao u zahodsku školjku (ispranu, na svu sreću). Kaja mi je pala kroz prozor kamiona na autoputu (puklo staklo). Semovar mi je upao u šaht kad sam gledao vodomjer.... i sve još radi
Sent from my Joyetech eVic usingTapatalk
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: Vamo vs Provari Postano: 24 lip 2014 19:29 |
|
|
|
pa dobro, nis ne velim, meni je vamo isto padao pa mu nije bilo nis, i da se rasipo, dam 2 glave i pari dalje. a tu pricamo o radu 2 moda i razlici u cijeni... jednako dobro rade...
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 24 lip 2014 19:39 |
|
|
|
Mislim da samo picajzle mogu cvilit o razlici i zalit se...placas najvise kod provariju kvalitetu izrade...ja se radije baziram da setup i arome prilagodim opremi a ne obrnuto,jednostavnija i jeftinija solucija
Da se razumijemo jedan meh mod,klon,ce bit izdrzljiviji od svih tih vv vw uredjaja,mene ne smeta taj pad snage na mehanici i nije mi problem ubacit frisku bateriju kad god pozelim
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: Postano: 24 lip 2014 19:42 |
|
|
vulja je napisao: Mislim da samo picajzle mogu cvilit o razlici i zalit se...placas najvise kod provariju kvalitetu izrade...ja se radije baziram da setup i arome prilagodim opremi a ne obrnuto,jednostavnija i jeftinija solucija
Da se razumijemo jedan meh mod,klon,ce bit izdrzljiviji od svih tih vv vw uredjaja,mene ne smeta taj pad snage na mehanici i nije mi problem ubacit frisku bateriju kad god pozelim 
|
|
 |
|
 |
|
dafreek
|
Naslov: Vamo vs Provari Postano: 24 lip 2014 20:14 |
|
|
|
Ova rasprava je smijesna
Sent from my iPhone
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 24 lip 2014 20:27 |
|
|
|
Pa je,zna se sve,ko hoce ok,ko nece nemora,al neka...
|
 |
Sada je: 27 tra 2026 04:12. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 04:12. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |