Forum    FAQ

.

Početna » E-cigarete proizvodi » MOD

[ 47 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov:
 Post Postano: 24 lip 2014 19:06 

Zapravo je to tužna istina. Da sam odmah kupio pv, uštedio bi si značajnu količinu love.

Sent from my Joyetech eVic usingTapatalk

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Vamo vs Provari
 Post Postano: 24 lip 2014 19:14 
Administrator

Ako ste se smirili onda mozemo nastaviti ali bez pizdarija.

Ako se Li-Ion baterija prazni do 3,7V ima cca. 1000-2000 ciklusa punjenje/praznjenje. Ako se prazni do 3V vijek trajanja joj se skracuje 3-4 PUTA.

Mislio sam da ste vec svi upoznati s time i da je bilo kakva diskusija o dubokom praznjenju bespredmetna. Ocito sam bio u krivu ali to ne znaci da cu dozvoliti da pocetnicima punite glavu nebulozama a i ovako su izgubljeni u moru informacija.

Dalje, na testu su mi LG 4,35V baterije i rezultate cete dobiti uskoro. Za sada samo ovo:
Nakon cijelodnevnog parenja od 5h do ponoci (19 sati) tipicna vrijednost napona baterije iznosi 3,986V. Sad pogledajte sto ste pisali i koje uopce opravdanje pronalazite za duboko praznjenje. Razlika izmedju potpuno pune baterije i one na 3,986V se osjeti. To je istina. Ali je isto tako toliko mala da sigurno nece nikome smetati.

Povratak na vrh 

Naslov: Re:
 Post Postano: 24 lip 2014 19:14 

Damir 2 je napisao:
Zapravo je to tužna istina. Da sam odmah kupio pv, uštedio bi si značajnu količinu love.

cak i beton koji bosanac zamijesa puca.... istina je da bi ustedio, ali mala neopreznost, nek ti kresne od pod, jedamput, dvaput.....
zato vec 15 godina kupujem samo g-shock, jer sve druge bi razbio za tjedan dana

meni ne smeta taj mali pad pare, dapace, menoram provjeravat napon stalno i vadim ju van na 3.7 da ju ne shebem... praznjenje do kraja nema smisla osim ako imas viska novaca pakupujes svakih mj dana nove baterije... ja nebum...

Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID

Povratak na vrh 

Post Postano: 24 lip 2014 19:23 

samo da se jos nadovezem, ne hvalim DM ni Kintu jer nemam mod, probal jesam parit Medin i tak nije mi nis spesl, to je moje misljenje, ali rade cu dat Kinti 100 eura za trudi i izradu, ruku na srce, prosto jednostavnog, i meni ne previse lijepog moda koji moze opast sa isusa u brazilu i mozda se nebu zgrebao.... a provari, jebajga meni je prelijep mod.... i to je to, tu stajem... za mene obican vv mod i napucana americanska cijena... uzet cu ga jedino ak ga na cesti nadem...

samo kad se pogleda kolko provari ima zamjenskih dijelova, a koliko recimo vamo ima... nije to bezveze tak.... a kad skupis sve dijelove provarija na jedan racun kupis novi.... isto ko i s autima. ne odlaze pojedini dijelovi stalno na odredenim autima, proracunato je jer di bi industrija bila ak ti isporuce nepoderiv proizvod.

Zadnja izmjena: Rossi; 24 lip 2014 19:28; ukupno mijenjano 1 put/a.

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 24 lip 2014 19:26 

Ako su nekom padale pušilice, onda su to meni. Pruvari mi je razbio umivaonik, pao u zahodsku školjku (ispranu, na svu sreću). Kaja mi je pala kroz prozor kamiona na autoputu (puklo staklo). Semovar mi je upao u šaht kad sam gledao vodomjer.... i sve još radi

Povratak na vrh 

Post Postano: 24 lip 2014 19:29 

pa dobro, nis ne velim, meni je vamo isto padao pa mu nije bilo nis, i da se rasipo, dam 2 glave i pari dalje. a tu pricamo o radu 2 moda i razlici u cijeni... jednako dobro rade...

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 24 lip 2014 19:39 

Mislim da samo picajzle mogu cvilit o razlici i zalit se...placas najvise kod provariju kvalitetu izrade...ja se radije baziram da setup i arome prilagodim opremi a ne obrnuto,jednostavnija i jeftinija solucija

Da se razumijemo jedan meh mod,klon,ce bit izdrzljiviji od svih tih vv vw uredjaja,mene ne smeta taj pad snage na mehanici i nije mi problem ubacit frisku bateriju kad god pozelim

Povratak na vrh 

Naslov: Re:
 Post Postano: 24 lip 2014 19:42 

vulja je napisao:
Mislim da samo picajzle mogu cvilit o razlici i zalit se...placas najvise kod provariju kvalitetu izrade...ja se radije baziram da setup i arome prilagodim opremi a ne obrnuto,jednostavnija i jeftinija solucija

Da se razumijemo jedan meh mod,klon,ce bit izdrzljiviji od svih tih vv vw uredjaja,mene ne smeta taj pad snage na mehanici i nije mi problem ubacit frisku bateriju kad god pozelim

:dobar:

Povratak na vrh 

Naslov: Vamo vs Provari
 Post Postano: 24 lip 2014 20:14 

Ova rasprava je smijesna

Sent from my iPhone

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 24 lip 2014 20:27 

Pa je,zna se sve,ko hoce ok,ko nece nemora,al neka...

Povratak na vrh 

[ 47 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća

Početna » E-cigarete proizvodi » MOD

Trenutno korisnika: bot* i 5 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club