Forum    FAQ

.

Početna » E-cigarete proizvodi » MOD

[ 35 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4
Autor Poruka
 Naslov: Re: iTaste SVD mali review (nakon 3 mjeseca)
 Post Postano: 03 pro 2013 11:12 

Evo i ja sam vlasnik SVD-a..
Kod mene radi sve ok, nikad fire tipka nije zaštekala..baterija Sony 3400mah, traje 2 puna dana sa tim da parim dosta. U usporedbi sa Silver Bulletom (mahanički mod) pozitivna strana je reguliranje Watt-a koji kod nekih tekućina dobro dođe. Rang mi je od 12-15W.
Sa velikom baterijom SVD je dosta visok (može poslužiti i kao pendrek ili buzdovan) :shake:
Sa malom baterijom veličina je ok.
Minus mu je navoj tube koji mi je dva puta malo ošetio izolaciju baterije.
Pao za sada nije njikad (tata ga pazi i mazi)
Sve u svemu lijepa pila i nije mi žao ni kune...uz malu modifikaciju na Iclearu (povećane dvije postojeće rupe za zrak+probušena još jedna) stvar radi savršeno!
Isto tako savršeno radi i sa Kayfunovim klonom od Tobeca (jedino šta taj Tobeco malo žviždi) al ok..trebe se okreću dok uvlačim pa je to ipak +

Povratak na vrh 

Post Postano: 03 pro 2013 19:28 

Citat:
(jedino šta taj Tobeco malo žviždi) al ok..trebe se okreću dok uvlačim pa je to ipak +

:rotfl: :rotfl: :plus:

Povratak na vrh 

Post Postano: 04 ožu 2014 19:35 

Molim za savjet,dakle kupio sam mod innokin iTaste SVD u ful kompletu u ducanu kod nas zg,tekucinu koju koristim je virginija 9mg,50wg-50pg,sad me zanima kako najbolje podesiti mod da uzivam u parenju,odnosno koji je omjer tekucine najbolji za taj mod,hvala. :mravak:

atty:Kayfun 3.1,kayfun lite

Povratak na vrh 

Post Postano: 04 ožu 2014 20:20 

:dobar: :brav:

Povratak na vrh 

Post Postano: 04 ožu 2014 21:24 

trijas je napisao:
Molim za savjet,dakle kupio sam mod innokin iTaste SVD u ful kompletu u ducanu kod nas zg,tekucinu koju koristim je virginija 9mg,50wg-50pg,sad me zanima kako najbolje podesiti mod da uzivam u parenju,odnosno koji je omjer tekucine najbolji za taj mod,hvala. :mravak:

Svi modovi tjeraju sve omjere tekučina :D ... Zavisi kakav atomizer koristiš, i zavisi kakav omjer preferiraš, a to češ sam otkriti kako budeš pario. O razlici između Pg-a i Vg-a ima dosta na forumu napisano pa prošvrljaj. Podešavanje moda je dosta subjektivna stvar i to si sam sebi odgovorio, namjestiš ga tako da uživaš u parenju :)

Povratak na vrh 

[ 35 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4

Početna » E-cigarete proizvodi » MOD

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club