D-I-A-B-L-O je napisao:
Sori, ali kad su u pitanju elektronski regulirani modovi, ja sam tu ipak oprezan. Za mehaniku je lako, ako ne valja, pobrusi, dodaj, oduzmi i proradit će.
Kad sam kupovao hana klon, razmišljao sam barem mjesec dana uzeti ili ne. Uzeo sam i požalio što sam uzeo. Em odgoda u paljenju, em moram posebno za nju setup radit ako hoću pariti onako kako meni paše, em cucla bateriju turbo brzo, em cvrči i pišti kad baterija bude 3/4 prazna. Jedino što vrijedi na tom klonu su prekidači i sama kutija. A to ne vrijedi novce koje sam platio.
I ja nipošto ne pljujem po cijeloj Cloupor firmi, dapače, vjerujem da imaju i dobrih uređaja, ali ja osobno ovo ne smatram dobrim uređajem. Meni je moja sigurnost na prvom mjestu, a sa elektronskim modovima nikad nisi siguran kao sa mehanikom, jer elektronika može u svakom trenutku poblesaviti i početi se topiti. Nisu tu izuzetak ni skupi čipovi tipa yihi, dna ili bilo tko drugi, samo što eto, qc je ipak na malo većem nivou kod njih pa smatram da i je vjerojatnost za havariju ipak manja. Dali je to dovoljno da se opravdaju cijenom, to mora odlučiti svatko za sebe.
Prije par dana sam uzeo neki klon hane.Ja sam super zadovoljan.Kad vidim da se ekran ugasio nije mi problem 2 puta pritisnuti prekidač dok ga podižem sa stola.Nikakav drugi delay nisam osjetio.Isto tako,jutros sam iscrpio bateriju do krajnjih granica.Nema nikakvih cvrčenja i pištanja.Mod je radio uredno kao da je baterija puna,osim 2-3 zadnja uvlačenja,kad sam dobio jedva primjetno malo manje pare.Ali,kažem,baterija mi je bila praktični prazna.Setup mi je isti ko na mehanici.Što se tiče sigurnosti,ne postoji 100% sigurno parenje kao ni 100% siguran odlazak na kavu.Sve opisano se vrlo lako može desiti i na mehanici.Tu je bar kakvo-takvo osiguranje od kratkog spoja na atiju,dobro za početnike :-)