Forum    FAQ

.

Početna » E-cigarete proizvodi » MOD

[ 85 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Tražimo najbolji Kayfun v.4 klon
 Post Postano: 15 sij 2015 00:36 
Administrator

fek0 je napisao:
Ahahahahahhh....e stari, znas onaj dio.. - Koji? - Ma znas...onaj...175 - aaa, taj! E, taj saraf moras....a onda uzmes broj392...i onda... K4, expect the unexpected (parts)

Sve si pobrkao, radi se o dijelu br. 710

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 15 sij 2015 09:13 

ovdje se nalaze dijelovi svi po brojevima pa da znamo o čemu se radi:

https://www.dampfzauber.ch/media/image/ ... 20x600.png

ja sam zamijenio ring broj 6 koji je na spoju baze i gornjeg dijela sa duplo debljim...a na oring broj 4 sam stavio još jedan tanki jer mi je bilo lufta...

sada to sve radi s time da ne smijem otvoriti LC skroz jer onda tek onda oring "kvadratni" broj 16 počne puštati je pređe preko ruba...

sada to izgleda ovako...ali ja sam svejedno razočaran ovim klonom...

Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.

Povratak na vrh 

Post Postano: 15 sij 2015 09:24 
Moderator

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 15 sij 2015 11:20 

Evo mene opet, sve poslozio na novo, u setup stavio vise vate i na kvadratni o-ring koji usput nije kvadratni ( na skici je prikazan kavdratni pa mislim i da je to problem), stavio jedan jos jedan tanji i sve pet radi. Po meni samo treba paziti na setup koji zahtjeva vise vate, ako se stavi manje poplava, sa silicom nisam probao. Poz...

Povratak na vrh 

Post Postano: 15 sij 2015 11:34 

krki je napisao:
Evo mene opet, sve poslozio na novo, u setup stavio vise vate i na kvadratni o-ring koji usput nije kvadratni ( na skici je prikazan kavdratni pa mislim i da je to problem), stavio jedan jos jedan tanji i sve pet radi. Po meni samo treba paziti na setup koji zahtjeva vise vate, ako se stavi manje poplava, sa silicom nisam probao. Poz...

kako si uspio nagurati taj manji s tim "kvatratnim", ja sam pokušao ali nikako...moeže neka slika?
što se tiče vate mislim da bi bolje rješenje bilo začepiti 2 rupice za tekućinu i vatu dovući na ostale dvije...to ću danas probati... :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 15 sij 2015 12:01 

equusDU je napisao:
krki je napisao:

kako si uspio nagurati taj manji s tim "kvatratnim", ja sam pokušao ali nikako...moeže neka slika?
što se tiče vate mislim da bi bolje rješenje bilo začepiti 2 rupice za tekućinu i vatu dovući na ostale dvije...to ću danas probati... :)

Kad dojdem kuci na poslu sam. Ali ajde mi kazi kako si nasarafio onu prvu plosnatu vidu br 9. ako nju nisi dobro navidao onda imas probleme, barem sam ih ja imao, jer sam nju samo sputio i mislio da cu je sa donjim pin konektorm povezat u cijelinu ali tako nesmije se radit moras nju samu odgore zavidati a tek onda izolacija pa kvadratna matica pa tek onnda pin konektor, tako nekako. meni je u tome bio problem, a kako je zarez na 9 dosta plitak i dosta sirok malo je problem zavidati ga odgore. A tanji oring samo zgurao uz postojeci i zasarafio s time da prvo stavis tanji.

Povratak na vrh 

Naslov: Tražimo najbolji Kayfun v.4 klon
 Post Postano: 15 sij 2015 20:08 

Ja imam prvu verziju koja je izašla na FT, jedini problem je bio curkanje kroz rupice zraka, ne puno ali ako bi stajao par sati pojavila bi se tekućina na jednoj od rupica, rastavio sve izvadio o-ring pod brojem 16 na onoj slici, stavio mrvicu deblji i problemi riješeni, ostalo stvarno dobro odrađeno i čak niti nije bio previše nauljen kako znaju biti

Doma još imam 3.1 i heron klonove, ovaj v4 ih šiša i po aromi i po TH, ali kao i sve od kineza svaki je lutrija,
http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/01 ... 6fa12b.jpg

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 sij 2015 19:01 

Evo nakon vise dana bavljenja k4 doveo ga u red odnosno stavi deblje o-ringove br 16, 18 i SAD nema curenja. Znaci sve skupa ovog clona,treba lijepo zaobići. Poz... Ovo se odnosi na SKU 2018000

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 sij 2015 19:35 

spavle je napisao:
slika

41 DIO.... o ranu milu...

Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 sij 2015 20:57 

Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
Prekjučer mi je stigao ovaj http://www.gearbest.com/electronic-ciga ... 27081.html
Sve izgleda dobro, svi navoji (i šarafići) su apsolutno ispravni, lc se otvara i zatvara kako treba, ali nije mi baš jasno jel bi afc trebao na sličan način raditi jer ne primječujem da bilo kakvim zavrtanjem odvrtanjem radi ... inače ne volim puno zraka - dapače i taj dio nije ovdje problem jer se skidanjem c. pina i šrafcigerom unutra do vijka za afc da fino podesti od potpuno zatvorenog do vrrrlo prozračnog ali kažem nije za čačkanje i mijenjanje "u hodu"...
Doduše i nakon detaljnog pregledavanja prilično sam "u čudu" putevima tekućine (a i zraka) :con: ali ajde...dobro izgleda, precizno je napravljen i nije pre skup pa vrijedi malo isprobavati. :hmm:

Povratak na vrh 

[ 85 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Sljedeća

Početna » E-cigarete proizvodi » MOD

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club