Forum    FAQ

.

Početna » E-cigarete proizvodi » MOD

[ 47 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Vamo vs Provari
 Post Postano: 24 lip 2014 17:21 

444IN je napisao:
Kinta je napisao:
444IN je napisao:
Dobro a sta je sa padom napona, na dobroj elektronici do zadnjeg para je ista, na svim china se osjeti pad, sa mehanikom jedino ak ces nosit kilu baterija friskih sa sobom. Po meni vredi imat pravu elektroniku jer je cijelo trajanje baterije para ista i odziv je momentalan, nisam elektronicar ali sve sam isporobo i originalan dna naspram svih kineza je nebo i zemlja, mehovi moze za po doma zeka peka. IMO naravno.

Reci ti nama sto je za tebe prazna baterija, pa cu ti lako odgovoriti na pitanje.

Prazna je kad vise ne pali mod. A ni na jednom mehu na 3.5 i na 4.2 ne moze bit isto a na svakoj dobroj elektronici je.

Sent from my HTC One X using Tapatalk

to nemoze bit tocno, po tome znaci da elektronika ima svoju bateriju... ispod 3.2 na najboljoj elektronici se kuzi da sve pocinje padat u vodu. na meh modu i prije jer kolko baterija daje, tolko daje. elektronika eventualno malo "pogura" i podeblja napon ali nemre na 3V radit ko na 4.1V

Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 24 lip 2014 17:38 

Točno je to, da na pv zadbnja para prije gašenja moda zbog prazne baterije je ista kao i prva.

Sent from my Joyetech eVic usingTapatalk

Povratak na vrh 

Naslov: Re:
 Post Postano: 24 lip 2014 17:43 

Damir 2 je napisao:
Točno je to, da na pv zadbnja para prije gašenja moda zbog prazne baterije je ista kao i prva.

na vamu nije... na njemu se vec na 3.7 osjeti pad pare, bar na svim vamima koje sam probao

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 24 lip 2014 17:51 

Neznam kak to izgleda na vamu. Moj jedini vamo je crko nakon cca 4 sata rada. Baterija je još bila polu puna. Uglavnom: ako ću još ikada kupovati mod, samo pv dolazi u obzir

Povratak na vrh 

Post Postano: 24 lip 2014 18:07 

neznam, moj radi besprijekorno.

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 24 lip 2014 18:12 

Tako je na vamu, svd i slicnima tocno na 3.7 se vec osjeti,na dna nista do kraja, na mehu stalno pada i osjeti se zacas i nema tu mudrosti. Ako hoces pravu kvalitetnu paru od pocetka do kraja baterije moras imat dobru reguliranu spravu sve drugo je polovicno rjesenje.

Povratak na vrh 

Post Postano: 24 lip 2014 18:12 
Administrator

444IN je napisao:
Kinta je napisao:
Reci ti nama sto je za tebe prazna baterija, pa cu ti lako odgovoriti na pitanje.

Prazna je kad vise ne pali mod.

Tako sam i mislio. Mi smo ovdje svi ozbiljni ljudi i nemamo vremena za pizdarije.

BTW. ova rasprava ide u smjeru ko ima vecu kitu i ako se ne uozbiljite zakljucat cu ju. Trolanje tipa moj tata je jaci od tvog tata bez minimuma tehnicke educiranosti moze ici u hyde park a u ozbiljnom podforumu mu nije mjesto.

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 24 lip 2014 18:24 

Kao da raspravljamo: Dal je bolji stojadin ili bmv? Normalno da je stojadin. Puno je jeftiniji, sve si možeš sam popraviti, a voze potpuno isto.

Povratak na vrh 

Post Postano: 24 lip 2014 18:25 

ja usporedujem kaj imam trenutno doma. sa baterijama iz laptopa na 3.7 se na vamu osjeti znatan pad pare, na z max-u ne cak ni na ispod 3.2 koliko na vamu, a za provarija nemrem rec jer sam doslovno popario 10 vape-a na njemu od frenda

Povratak na vrh 

Naslov: Odg: Vamo vs Provari
 Post Postano: 24 lip 2014 18:59 

444IN je napisao:
Tako je na vamu, svd i slicnima tocno na 3.7 se vec osjeti,na dna nista do kraja, na mehu stalno pada i osjeti se zacas i nema tu mudrosti. Ako hoces pravu kvalitetnu paru od pocetka do kraja baterije moras imat dobru reguliranu spravu sve drugo je polovicno rjesenje.

koji si ti lik... znači mi svi polovično parimo, a ostali sa dna i provari picabocama uživaju... ma da si bar bio tu da me prosvjetliš kad sam počinjao pariti odmah bi kupio mod od 1600 kuna...

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Povratak na vrh 

[ 47 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća

Početna » E-cigarete proizvodi » MOD

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club