Forum    FAQ

.

Početna » E-cigarete proizvodi » MOD

[ 26 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3
Autor Poruka
 Naslov: Re: Pomoć oko moda
 Post Postano: 28 kol 2013 23:45 
Administrator

Forrest je napisao:
Kako je to moguće??? Kako to da se tri stvari mogu fino našarafiti dolje (gdje ne treba) a gore samo jedna od njih - orig glava ???
Ima li tu kakvog lijeka ili sam tu Nzonic bez veze kupio'

Ja sam se davno prestao cuditi kineskim navojima.
Bilo bi jednostavno popraviti navoj nareznicom ali kinezi uglavnom koriste Whithworth navoj a to je jako rijetka stvar u nasim krajevima.
Rjesenje je da odes do tokara da popravi navoj. Bez brige bas svaki tokar to moze napraviti ali se moras pripremiti na moljakanje i odjebaus jer to je sitnica koju im se neda raditi.

Forrest je napisao:
I da vidio sam negdje da mizer fino sjeda do kraja a meni ostaje dosta razmaka - jel i to neka modifikacija omogućava ili??'

Duljina navoja na konektoru je uglavnom svuda dobra. Ono sto moze smetati je duljina centralnog pina. Ako on strsi previse ni mizer nece sjesti do kraja na mod.

Povratak na vrh 

Post Postano: 30 kol 2013 06:20 

Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
Ajde neka netko tko ima #19 proba jel može zašarafiti naopako glavu i prekidač (gore- dolje...samo radi provjere navoja)...ja kako sam pisao prethodno - ne mogu!!

Povratak na vrh 

Post Postano: 30 kol 2013 08:27 

Forrest je napisao:
Ajde neka netko tko ima #19 proba jel može zašarafiti naopako glavu i prekidač (gore- dolje...samo radi provjere navoja)...ja kako sam pisao prethodno - ne mogu!!

Na mojem se može, ali također jer i modificirano sve što se trebalo modificirati.
Ako nisi spreman potrošit još 2-3 puta od cijene moda na popravke kineskih grešaka onda to nije za tebe, vjeruj mi znam što ti govorim.

Povratak na vrh 

Post Postano: 30 kol 2013 14:33 

Nakon točne izmjere rješena enigma zašto se orig. glava može šarafiti gore i dolje a nzonic samo dolje tj gdje ne treba ...Naime promjer je "skoro" jednak ...0.2 mm je nzonic širi kao (isto kao i prekidač) od orig. glave
Ostavio tokaru, kojeg čak nisam ni trebao moljakati jer mu je bilo zanimljivo što to uopće je (mislio je da je neka svjetiljka) vidjet ćemo za sat - dva...

Povratak na vrh 

Post Postano: 30 kol 2013 18:07 

Forrest je napisao:
Nakon točne izmjere rješena enigma zašto se orig. glava može šarafiti gore i dolje a nzonic samo dolje tj gdje ne treba ...Naime promjer je "skoro" jednak ...0.2 mm je nzonic širi kao (isto kao i prekidač) od orig. glave
Ostavio tokaru, kojeg čak nisam ni trebao moljakati jer mu je bilo zanimljivo što to uopće je (mislio je da je neka svjetiljka) vidjet ćemo za sat - dva...

Daj odmah adresu tog tokara da mu i mi ostali možemo biti zanimljivi ;) također da ti kasnije cijena nebi bila jako zanimljiva :hi: :blje:

Povratak na vrh 

Post Postano: 31 kol 2013 06:47 

Pokupio sam nzonic... sada se fino šarafi (kako rekoh bila malo šira-koliko točno nisam baš siguran) ...cijena nikakva - 0 kn...ostavio čovjeku za piće...

Povratak na vrh 

[ 26 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3

Početna » E-cigarete proizvodi » MOD

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club