Forum    FAQ

.

Početna » E-cigarete proizvodi » MOD

[ 25 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3
Autor Poruka
 Naslov: Re: VAMO s FastTech stigao
 Post Postano: 22 srp 2013 22:15 

tama je napisao:
Sa FastTecha zna doći i koji dan brže al bogami zna se odužiti i preko mjesec dana,naravno nije do njih,sve pošiljke su mi poslane u roku od 48 sati a onda ......

To ti samo mislis da su poslane u roku od 48 sati (jer dobijas "automatsku" poruku da je tako). Daj mi neki od tracking numbera pa cu ti pokazati da su ustvari poslane dosta kasnije. Iz Singapura do ZG putuju 4-6 dana u prosjeku (meni nikad krace od 4 dana i nikad duze od 6 dana) i u OS su za 1 ili 2 dana nakon sto dodju u ZG. Sve oostalo se dogadja tamo. Okm Fasttech je u Hong Kongu, a koriste Singapursku postu pa se i tu izgubi koji dan ali sve ostalo je vrijeme koje ode na cekanje da Fasttech ustvari posalje paket. Za pakete iznad 15$ je to i do 5 dana. Za one jeftinije nemam pojma jer nemam tracking number.

MOD: Nemesis; Caravela; Panzer; Vamo V2; ego-C Twist;
Atty : Rusian91%(kayfun); Kayfun Lite; IGO-M; Protank; Vivi Nova; Evod; SM20

Povratak na vrh 

Post Postano: 22 srp 2013 23:31 

dimnjačar je napisao:
...samo namjesti da upadnu unutra,ona plastika prozirna polukruzna koju vratis nazad ce ih pritisnut da sjednu dobro i ne dodiruju se..

Prozorčić koji štiti displej je ključan. Pošto displej sjeda u njega i tako se poravna i tiskana pločica. Ako se displej umetne u tjelo moda krivo i pločica u modu sjedi krivo i dugmići ne sjede na tipkalima kako treba. U pitanju su milimetri, treba se s tim dosta zajebavati.
Ja sam sve složio i stisno nazad glavu moda ali poslje malo više klikanja skužio sam da je rezultati isti kakav je i bio, možda čak i gori. Rastavit ću ga opet. Neće mi dat mira dok ga ne složim da budem zadovoljan ili dok ne potrgam nešt na njemu. Takav sam-šta mogu ?

Povratak na vrh 

Post Postano: 23 srp 2013 12:20 

Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
oli je napisao:
meni isto stigao VAMO sa fasteha. Stavio sam bateriju u njega ali dešava se slijedeće:

1. Sve radi OFF ON, pokazuje stanje baterije, otpor na atomu ali čim stisnem velku tipku da zažari grijač ugasi se i više ne mrda
Moram izvaditi bateriju i kad je opet stavim opet sve proradi dok ne stisnem velko dugme da počnem pariti ! Baterija je sa HC plava bez oznaka proizvođača, na njoj piše 1865 2600 mAh 3.0V-4.2V. Imam je u joytehovom modu i tu radi bez greške. Izgleda da je baterija sa zaštitom ili koji kur..?
2. Lijeva mala tipka dosta slabije klika od desne. Hoću reći mekša je, ima manji hod. Desna tipka ulazi dublje i baš se čuje klik, dok na lijevoj je plići hod i praktički se nečuje klik. Jel greška u izradi ili su svi VAMO takvi ?

Vidim da ga "opravljaš" već 3 dana tj rješavaš problem 2 a ono pod 1 je normalna pojava ako ti je baterija pcb
Ovo drugo sam sada baš isprobavao ... (imam 2 kom - gun od prosinca s VB a SS od ožujka iz ecigarete) na oba je isto...
lijeva tipka se (suprotno tvome) malo jače čuje i "tvrđa je" ali to je sve toliko da nisam do sada uopće registrirao i nikakve probleme ne radi

Povratak na vrh 

Post Postano: 23 srp 2013 13:11 

Ma ja sam takav da sve moram raskopat ak mi nije sve kak mislim da treba. Budaletina! :kuc:
Na kraju to obično završi tako da prilikom desetog sklapanja molim Boga da je sve onak kak je i bilo na početku prije rastavljanja.
Jesam ja valjda neki jebeni ing.stroj. ili nisam.

Povratak na vrh 

Post Postano: 23 srp 2013 20:12 
Moderator

oli je napisao:
Ma ja sam takav da sve moram raskopat ak mi nije sve kak mislim da treba. Budaletina! :kuc:
Na kraju to obično završi tako da prilikom desetog sklapanja molim Boga da je sve onak kak je i bilo na početku prije rastavljanja.
Jesam ja valjda neki jebeni ing.stroj. ili nisam.

Šta je Fijan pričao ... :shake: ... radi se ono što se isplati (za neupućene njegova legendarna poštapalica: "Jeli drugovi a tko će to da plati ?")

Povratak na vrh 

[ 25 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3

Početna » E-cigarete proizvodi » MOD

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club