oli je napisao:
meni isto stigao VAMO sa fasteha. Stavio sam bateriju u njega ali dešava se slijedeće:
1. Sve radi OFF ON, pokazuje stanje baterije, otpor na atomu ali čim stisnem velku tipku da zažari grijač ugasi se i više ne mrda
Moram izvaditi bateriju i kad je opet stavim opet sve proradi dok ne stisnem velko dugme da počnem pariti ! Baterija je sa HC plava bez oznaka proizvođača, na njoj piše 1865 2600 mAh 3.0V-4.2V. Imam je u joytehovom modu i tu radi bez greške. Izgleda da je baterija sa zaštitom ili koji kur..?
2. Lijeva mala tipka dosta slabije klika od desne. Hoću reći mekša je, ima manji hod. Desna tipka ulazi dublje i baš se čuje klik, dok na lijevoj je plići hod i praktički se nečuje klik. Jel greška u izradi ili su svi VAMO takvi ?
Vidim da ga "opravljaš" već 3 dana tj rješavaš problem 2 a ono pod 1 je normalna pojava ako ti je baterija pcb
Ovo drugo sam sada baš isprobavao ... (imam 2 kom - gun od prosinca s VB a SS od ožujka iz ecigarete) na oba je isto...
lijeva tipka se (suprotno tvome) malo jače čuje i "tvrđa je" ali to je sve toliko da nisam do sada uopće registrirao i nikakve probleme ne radi