| Autor |
Poruka |
|
1denis
|
Naslov: Re: Koji mod kupiti? Postano: 27 stu 2012 00:10 |
|
|
Sad ni meni više nije jasno gdje sam i dal sam vidio crni takav! A nema crni ni na HC! Bakica, evo dogovorimo se sve kroz dan, dva... daj mi do sutra da vidim dal negdje ima i crnih i blond! 
|
|
 |
|
 |
|
Bakica
|
Naslov: Re: Koji mod kupiti? Postano: 27 stu 2012 00:13 |
|
Pridružen: 09 vel 2012 21:45 Postovi: 372 Lokacija: Zagreb, Gračani
|
ma nema frke... ali ni ja nisam nigdje vidio u drugim bojama.. vidio sam samo da imaju gumbice rzlcitih boja na alibabi... ali oni ne prodaju na komad.. uputio sam im mail ali neide.. scroolaj dolje.. http://www.alibaba.com/product-gs/68987 ... _ecig.html
_________________ i have a photographic memory, but sometimes i run out of film... 
|
|
 |
|
 |
|
oki01
|
Naslov: Re: Koji mod kupiti? Postano: 27 stu 2012 00:20 |
|
|
|
Ima crnih na HC ali im je skupi shipping, poslao sam upit na vapourbreak o boji gumbiča i samoga moda i kad dobijem odgovor javim rezultate. Inače ako naručujete sa HC preko DHL-a ili EMS-a postoji 99% vjerovatnost da platite carinu odnosno PDV. - Sent from my U8650 using Tapatalk 2
|
|
 |
|
 |
|
1denis
|
Naslov: Re: Koji mod kupiti? Postano: 27 stu 2012 00:30 |
|
|
Bakica je napisao: 1denis je napisao: Bakica je napisao: hehe, isti problemi u pocetku.. ako zelis kupiti mod imam preporuku i ako si za dogovor jedan... mod kosta 40$ a shipping je 33$, i ja bi isto uzeo taj mod, a shipping se ne mijenja dakle dijelili bi shipping po pola.. eto moda http://www.healthcabin.net/index.php?ma ... ts_id=8190javi ako si zainteresiran... Ja sam zainteresiran za kupnju takvog moda, samo ja bi crni, a na HC ih nema! Viđao sam ih po drugim stranicama, pa možemo potražiti i podjeliti troškove! Inaće to ti je skupo, evo puuno jeftinije: http://www.vaporbreak.com/en/171-vv650- ... -only.htmlajde skombiniraj pa javi uzeo bi to cim prije..=) samo javi di da ti uplatim lovicu...=) edit: jbt pa shipping za 2 komada je 6,62$...  fešta...  Hm, kad bolje pogledam brojke i prelistam web carine, ispada da nam se više isplati uzeti pojedinačno nego grupno! Poštarina za jedan je 3,7$, a cijena bez poštarine je ispod 170kn (na stranicama od carine piše da iznos poštarine ne ulazi u ovih bitnih 170kn), tak da ak uzimamo pojedinačno ziher ne plačamo carinu, a prolazimo 5 kuna skuplje!  Jelda? Naravno, tebi bu bilo još dodatnih 8 kn skuplje -za kavu (prvom prilikom) jer sam ti uštedio 40 dolara! 
|
|
 |
|
 |
|
Bakica
|
Naslov: Re: Koji mod kupiti? Postano: 27 stu 2012 09:40 |
|
|
1denis je napisao: Hm, kad bolje pogledam brojke i prelistam web carine, ispada da nam se više isplati uzeti pojedinačno nego grupno! Poštarina za jedan je 3,7$, a cijena bez poštarine je ispod 170kn (na stranicama od carine piše da iznos poštarine ne ulazi u ovih bitnih 170kn), tak da ak uzimamo pojedinačno ziher ne plačamo carinu, a prolazimo 5 kuna skuplje!  Jelda? Naravno, tebi bu bilo još dodatnih 8 kn skuplje -za kavu (prvom prilikom) jer sam ti uštedio 40 dolara!  pa potpuno si u pravu,iako mene stvarno nikad nisu carinili- bolje sprijeciti nego lijeciti. onda sam duzan veliku kavu jel to je stvarno dobra usteda... Ili rade nekakvog pivkana 
_________________ i have a photographic memory, but sometimes i run out of film... 
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Koji mod kupiti? Postano: 27 stu 2012 10:48 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
Hm... nemojte se zanositi modovima s elektronikom. Možda je logičnije za početak uzeti jeftinu ego twist bateriju koja daje konstantan napon do 4.8V... Jeftinu u odnosu na bilo koji VV mod. Pa kad znate koji raspon voltaže vam odgovara pikirate na neki mehanički mod koji vam omogućuje uživanje. Just my 5 cents...
Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
Bakica
|
Naslov: Re: Koji mod kupiti? Postano: 27 stu 2012 11:00 |
|
|
Corto_1973 je napisao: Hm... nemojte se zanositi modovima s elektronikom. Možda je logičnije za početak uzeti jeftinu ego twist bateriju koja daje konstantan napon do 4.8V... Jeftinu u odnosu na bilo koji VV mod. Pa kad znate koji raspon voltaže vam odgovara pikirate na neki mehanički mod koji vam omogućuje uživanje. Just my 5 cents...
Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2 tnx na savijetu, ali vec imam lambo lavu i zadovoljan sam sa njom dok radi... dok ne radi izgubljen sam ko alisa u zemlji cudesa.. neznam sta bi, neznam kud bi i neznam koga bi krivio sto sam narucio jeftinu kopiju a ne original... tako da moram naruciti neki "original" mod da mi radi kak spada...
|
|
 |
|
 |
|
paco
|
Naslov: Re: Koji mod kupiti? Postano: 27 stu 2012 17:21 |
|
|
Evo ljudi neznam sto i kako...ali danas sam rastavio jednu ego c (kina) sto je stala radit,... Vadim polako i gle kako su uspjeli to zakomplicirat,,zalemi jednu ode druga..zalemi drugu a ono ima još.... pa prekidac je jadan toliko njezan da kad ga pogledas on se prepadne  . definitivno znam da to nebi kupovao opet pa sad ....poslušat cu to da nemora biti najsuplji jasno mi je...ali da se vidi tu neki kraj i pocetak proizvoda.  . citam Vas dalje ..hvala
|
 |
|
oki01
|
Naslov: Re: Koji mod kupiti? Postano: 27 stu 2012 21:47 |
|
|
|
Evo dobio sam odgovor sa vaporbreak-a i kažu da su gumbiči metalni, poslao sam i upit o boji moda ali nisam dobio odgovor.
Sent from my U8650 using Tapatalk 2
|
|
 |
|
 |
|
Bakica
|
Naslov: Re: Koji mod kupiti? Postano: 09 pro 2012 13:35 |
|
|
|
kaj se cijena povecala?? jbmimmtr... ima ko da je naletio po staroj cijeni? bilo nikolinje =), a imam nikolinu pa otisle pare za vamo...=)
|
|
 |
|
 |