Forum    FAQ

.

Početna » E-cigarete proizvodi » MOD

[ 23 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Vamo V5-V9, KFL+ itd
 Post Postano: 22 sij 2015 23:28 

Ovdje su dobre cijene i pouzdan shiping:

http://www.evkoo.com/electronic-cigaret ... -body.html

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 22 sij 2015 23:29 

Sori kaj uletavam ali pitanje u vezi hane.znaci ako slozim grijac na nekih 1,8-2,0 oma s kolko snagom raspolazem najnize posto parim na cca 9 w max 10w

Povratak na vrh 

Post Postano: 22 sij 2015 23:36 

macchiato je napisao:
uzimam uskoro box mod. cloupor necu jer sve vise ljudi prica o nekim manama.

dilema je izmedu Pioneer4You iPV Mini 5-30W ili Sigelei Mini 5-30W

mislim da cu pocekati jos 10-15 dana pa odluciti ali definitivno uzimam jedan od ova dva.

Cloupor mini recimo, nema nikakvih mana.

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 23 sij 2015 00:06 

Sori kaj uletavam ali pitanje u vezi hane.znaci ako slozim grijac na nekih 1,8-2,0 oma s kolko snagom raspolazem najnize posto parim na cca 9 w max 10w<br/>

Ako ja parom kaju 1.4 Ohm na 12 W,onda ćeš moći i ti na 9-10 W. Radi se o klonu,ali bitne razlike ne bi smjelo biti.

slika

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 23 sij 2015 00:07 

ok thanks :-)

Povratak na vrh 

Naslov: Vamo V5-V9, KFL+ itd
 Post Postano: 23 sij 2015 00:17 
Moderator

444IN je napisao:
macchiato je napisao:
uzimam uskoro box mod. cloupor necu jer sve vise ljudi prica o nekim manama.

mislim da cu pocekati jos 10-15 dana pa odluciti ali definitivno uzimam jedan od ova dva.

ima. ima glupi plus pin koji moras odvijacem namjestavati

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh 

Post Postano: 23 sij 2015 00:19 

zino je napisao:
Dakle, parkiram u garaži u Importane galeriji, i na putu do traume shvatim da nemam moj Vamo V5 i KFL+ v2. Popizdio. I onda se sjetim da sam kaput navlačio kad sam izlazio iz auta, a mod i atty su bili u džepu...brzo se vratim do garaže i traži, traži ali nema. Ne mogu vjerovat da je naišao netko tko kuži što je to (čitaj Vaper) i razveselio se. Pogotovo u današnje vrijeme, možeš uzeti taj mod, stisnuti power i da bude buuuum - ode glava. Ali eto netko ga pokupio u garaži na -3 i prisvojio.
Pa dok sam na Vision Spinneru II i Kanger MOW razmišljam što dalje - ipak sam ostao bez prefine pare koja mi naročito fali ujutro uz kavu i navečer uz kapučino. Preko dana sipner i mow...
Gledam Vamo na FT-u, ima verzija poprilično, iskreno najviše mi se svidio V9, ali vidim po komentarima da osim V5 ostali koji idu u subom područje imaju problema. Kako je sad vrijeme box modova pogledao malo i tu ponudu. Za oko mi zapeo Cloupur mini, Hana, istick, najviše vuče na CM radi minijaturnosti.
Rado bih čuo mišljenje kolega vapera, koji su isprobali puno više od mene, što bi oni na mom mjestu naručili (opet Vamo ili box mod) - clonovi naravno. I da, opet naručiti KFL+ V2 ili ovaj novi V4 (ako ima ok klon) ili nešto treće.

Pomagajte, nestalo rafinirane pare, love nešto ima, pa da ne čekam inspiraciju...

Hvala!

jesi pogledal pod sic? :conf:

Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID

Povratak na vrh 

Naslov: Vamo V5-V9, KFL+ itd
 Post Postano: 23 sij 2015 00:42 

fek0 je napisao:
444IN je napisao:
[quote="macchiato"]uzimam uskoro box mod. cloupor necu jer sve vise ljudi prica o nekim manama.

ima. ima glupi plus pin koji moras odvijacem namjestavati[/quote]

Oh ne, mora se mrdnut prstom. Bolje bi bilo da nema podesavajuc pin tipa istick ili vamo. Postajemo sve debilniji u ovom hobiju... kak smo dosad zivjeli bez ikakvog podesavajuceg pina? Kad je tocno postalo problem zavrnut ili odvrnut jedan saraf?

Povratak na vrh 

Post Postano: 23 sij 2015 01:05 

Na svakom malo promisljenom modu se ide bez federa na pinu, tak da to nije con nego pro na miniju...

Povratak na vrh 

Post Postano: 23 sij 2015 05:28 

fek0 je napisao:
D-I-A-B-L-O je napisao:
Cloupor cesto ima problema sa pregrijavanjem, topljenjem itd. Vec sam na dosta mjesta vidio da im garancije uredno odbijaju jer sve tretiraju kao korisnicku pogresku. Ja ga nebih uzimao. Radje idi na ono sto je provjereno dobro tipa vamo ili pokusaj sa hanom. Ja imam hanu, i dva minusa su slijedeca. Kad se ekran zgasi, na prvi klik za paljenje imas odgodu jedno 2-3 sekunde prije nego pocne grijati. Navodno je to na novijim verzijama ispravljeno, nisam probao. Drugi minus je da nema stepdown-a, pa ako slozis otpor od recimo 1 ohm, najnizu snagu sto ces dobiti na grijac je cca 16w, tako da ako paris na 10-15w moras slagati grijace od barem 1.8ohm Od ostalih box modova neznam sta da ti kazem osim originala tipa yihi sx350 mini, vapor shark i slicni, rade fenomenalno, ali su i skupi.

postoji jedna slika koja kruzi internetom istopljenog c minija zbog usb porta. ako mislis pljuvati po necemu, stavi lijepo dokaze za "ceste" kvarove ili nemoj pisati ovakve gluposti. ljudi su u velikoj vecini zadovoljni modom, a pojedinacnih slucajeva ima i uvijek ce ih biti...kao i sa svakim proizvodom. po ovome sto ti pises, cloupor mini je u najmanju ruku tempirana bomba.

Pogledaj reddit, i potraži fo fejsu strane vaperske grupe pa ćeš se uvjeriti i sam. Na jednom je problem u USB punjaču koji se jednostavno istopio. Garancija odbijena jer "nesmijete koristiti usb portove od računala ili drugih uređaja nego isključivo punjače", drugome je zašortao i spalila se kompletnka elektronika, garancija odbijena, zapravo nisu mu uopće odgovorili na nijednu poruku, trećem se počela topiti plastika kod pozitivnog konektora na kućištu za baterije, isto mu nisu odgovorili, četvrti je uzeo 2 komada, jedan za sebe drugi za suprugu, jedan po dolasku uopće nije radio, drugi je svako malo se resetirao. Kolega sa drugog foruma ga ima, svako malo ima missfire....
Neda mi se sad kopat po netu točne linkove, koga zanima neka potraži.
To su samo ovih par komada koji su mi sada pali na pamet. Meni osobno dovoljan razlog da ga ni ne pomislim uzeti. Nije problem u tome hoće li se pokvariti ili ne, problem je što u slučaju kvara imaš dobru šansu da ti ne priznaju reklamaciju.

Sori, ali kad su u pitanju elektronski regulirani modovi, ja sam tu ipak oprezan. Za mehaniku je lako, ako ne valja, pobrusi, dodaj, oduzmi i proradit će.
Kad sam kupovao hana klon, razmišljao sam barem mjesec dana uzeti ili ne. Uzeo sam i požalio što sam uzeo. Em odgoda u paljenju, em moram posebno za nju setup radit ako hoću pariti onako kako meni paše, em cucla bateriju turbo brzo, em cvrči i pišti kad baterija bude 3/4 prazna. Jedino što vrijedi na tom klonu su prekidači i sama kutija. A to ne vrijedi novce koje sam platio.
I ja nipošto ne pljujem po cijeloj Cloupor firmi, dapače, vjerujem da imaju i dobrih uređaja, ali ja osobno ovo ne smatram dobrim uređajem. Meni je moja sigurnost na prvom mjestu, a sa elektronskim modovima nikad nisi siguran kao sa mehanikom, jer elektronika može u svakom trenutku poblesaviti i početi se topiti. Nisu tu izuzetak ni skupi čipovi tipa yihi, dna ili bilo tko drugi, samo što eto, qc je ipak na malo većem nivou kod njih pa smatram da i je vjerojatnost za havariju ipak manja. Dali je to dovoljno da se opravdaju cijenom, to mora odlučiti svatko za sebe.

Povratak na vrh 

[ 23 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća

Početna » E-cigarete proizvodi » MOD

Trenutno korisnika: bot* i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club