| Autor |
Poruka |
|
matija
|
Naslov: Re: Pomoć oko moda Postano: 26 kol 2013 13:10 |
|
Pridružen: 10 svi 2013 15:54 Postovi: 357 Lokacija: Istrijan u Zagrebu
|
|
18350 sam u njemu držao okrenutu sa + prema dolje i bilo je svejedno kako okrenem. 18650 treba biti + prema gore. I namjesti si šerafe na Sigeleiu da ti ne zvecka baterija (zategneš gornji na adapteru i donji na switchu prema potrebi - to su oni bijeli plastični dijelovi).
 |
|
 |
|
damir1970
|
Naslov: Re: Pomoć oko moda Postano: 26 kol 2013 16:55 |
|
Pridružen: 06 kol 2013 15:52 Postovi: 1343 Lokacija: Gruda, Konavle
|
Hvala svima na savjetima. 
_________________ Samo za društvo iz ćoška koje polako ali sigurno propada!   Mod: Atomizer:
|
|
 |
|
 |
|
damir1970
|
Naslov: Re: Pomoć oko moda Postano: 26 kol 2013 16:57 |
|
|
matija je napisao: 18350 sam u njemu držao okrenutu sa + prema dolje i bilo je svejedno kako okrenem. 18650 treba biti + prema gore. I namjesti si šerafe na Sigeleiu da ti ne zvecka baterija (zategneš gornji na adapteru i donji na switchu prema potrebi - to su oni bijeli plastični dijelovi). Matija, Sigelei je odličan, imam malo problema sa protankom pa zasad koristim c4. Da li te mogu nazvati u vezi pitanja oko protanka ili da idem na pp 
_________________ Samo za društvo iz ćoška koje polako ali sigurno propada!   Mod: Atomizer:
|
|
 |
|
 |
|
matija
|
Naslov: Re: Pomoć oko moda Postano: 26 kol 2013 17:07 |
|
Pridružen: 10 svi 2013 15:54 Postovi: 357 Lokacija: Istrijan u Zagrebu
|
damir1970 je napisao: matija je napisao: 18350 sam u njemu držao okrenutu sa + prema dolje i bilo je svejedno kako okrenem. 18650 treba biti + prema gore. I namjesti si šerafe na Sigeleiu da ti ne zvecka baterija (zategneš gornji na adapteru i donji na switchu prema potrebi - to su oni bijeli plastični dijelovi). Matija, Sigelei je odličan, imam malo problema sa protankom pa zasad koristim c4. Da li te mogu nazvati u vezi pitanja oko protanka ili da idem na pp  Svejedno, možeš i nazvati, tako ćemo brže riješiti
 |
|
 |
|
edonist
|
Naslov: Re: Pomoć oko moda Postano: 26 kol 2013 20:59 |
|
|
|
Dali ste mi ideju sa tim okretanjem polova na mehanici i stvarno radi jednako barem na KTS+. Što je Marko rekao samsung baterija se prodaje sa evicom i nije tako loša meni na SVD-u traje dan i pol, vikendom kad ne radim cijeli dan na 10w. Ipak moje preporuke su za panasonic 3400 mah na fasttechu su oko 15$ dvije
|
 |
|
D-I-A-B-L-O
|
Naslov: Re: Pomoć oko moda Postano: 26 kol 2013 21:15 |
|
Pridružen: 13 srp 2013 18:42 Postovi: 857 Lokacija: Edmonton, Alberta
|
edonist je napisao: Dali ste mi ideju sa tim okretanjem polova na mehanici i stvarno radi jednako barem na KTS+. Što je Marko rekao samsung baterija se prodaje sa evicom i nije tako loša meni na SVD-u traje dan i pol, vikendom kad ne radim cijeli dan na 10w. Ipak moje preporuke su za panasonic 3400 mah na fasttechu su oko 15$ dvije Koliko tekućine popariš kad ti traje tako dugo?
|
 |
|
edonist
|
Naslov: Re: Pomoć oko moda Postano: 26 kol 2013 22:17 |
|
|
|
4 do 5 ml u dva dana
|
 |
|
Forrest
|
Naslov: Re: Pomoć oko moda Postano: 28 kol 2013 18:36 |
|
Pridružen: 29 stu 2012 13:48 Postovi: 692 Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
|
|
Danas stigao i moj #19, a sada problematika...čitao sam kako im ne valja kontakt s magnetima na obje strane (zbog vodljivosti magneta) i vidio sam one naputke što promjeniti ali sam odmah naručio i "Nzonic Clone Head" ... i ne da se našarafiti gore!! A uz to gore (kod mizera) niti nema magneta ni na njegovoj orig. glavi nego opruga ista kao i na Nzonic...tako da nemam što vaditi - ali očito ako su gore stavili oprugu a dolje ostao magnet nekako mi je normalno da bateriju okrećem tako da je na streni opruge - pol...ili??? Ali zapravo mi je totalno nejasno zašto ne mogu našarafiti Nzonic - mislio sam da mu ne valja navoj ali ga bez problema mogu našarafiti dolje ... a dolje mogu našarafiti i orig glavu ... znači dolje (navoj na vanjskoj tubi) fino se šarafe sva tri moguća komada a gore ( kratki navoj na proširenju unutarnje tube) samo orig glava (tj. ne ide Nzonic a ni komad s prekidačem (što sam probao tek radi provjere navoja) Kako je to moguće??? Kako to da se tri stvari mogu fino našarafiti dolje (gdje ne treba) a gore samo jedna od njih - orig glava ??? Ima li tu kakvog lijeka ili sam tu Nzonic bez veze kupio' I da vidio sam negdje da mizer fino sjeda do kraja a meni ostaje dosta razmaka - jel i to neka modifikacija omogućava ili??'
|
|
 |
|
 |
|
damir1970
|
Naslov: Re: Pomoć oko moda Postano: 28 kol 2013 18:50 |
|
|
Forrest je napisao: Danas stigao i moj #19, a sada problematika...čitao sam kako im ne valja kontakt s magnetima na obje strane (zbog vodljivosti magneta) i vidio sam one naputke što promjeniti ali sam odmah naručio i "Nzonic Clone Head" ... i ne da se našarafiti gore!! A uz to gore (kod mizera) niti nema magneta ni na njegovoj orig. glavi nego opruga ista kao i na Nzonic...tako da nemam što vaditi - ali očito ako su gore stavili oprugu a dolje ostao magnet nekako mi je normalno da bateriju okrećem tako da je na streni opruge - pol...ili??? Ali zapravo mi je totalno nejasno zašto ne mogu našarafiti Nzonic - mislio sam da mu ne valja navoj ali ga bez problema mogu našarafiti dolje ... a dolje mogu našarafiti i orig glavu ... znači dolje (navoj na vanjskoj tubi) fino se šarafe sva tri moguća komada a gore ( kratki navoj na proširenju unutarnje tube) samo orig glava (tj. ne ide Nzonic a ni komad s prekidačem (što sam probao tek radi provjere navoja) Kako je to moguće??? Kako to da se tri stvari mogu fino našarafiti dolje (gdje ne treba) a gore samo jedna od njih - orig glava ??? Ima li tu kakvog lijeka ili sam tu Nzonic bez veze kupio' I da vidio sam negdje da mizer fino sjeda do kraja a meni ostaje dosta razmaka - jel i to neka modifikacija omogućava ili??' Ja sam Sigelei kupio od Matije sa foruma i mogu kazat da je za sada sve ok, oba magneta rade kako treba. Koristim Protank a u skoroj budućnosti bi uzeo Cobru sa FasTecha ( kad mi stigne web kartica  )
|
|
 |
|
 |
|
Forrest
|
Naslov: Re: Pomoć oko moda Postano: 28 kol 2013 18:54 |
|
Pridružen: 29 stu 2012 13:48 Postovi: 692 Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
|
|
Ma radi i ovaj ali me čude ti navoji ...jel možeš ti zašarafiti naopako glavu i prekidač (samo radi provjere navoja)...ja kako sam pisao prethodno - ne mogu!!
|
|
 |
|
 |