Forum    FAQ

.

Početna » E-cigarete proizvodi » MOD

[ 26 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Pomoć oko moda
 Post Postano: 26 kol 2013 13:10 

18350 sam u njemu držao okrenutu sa + prema dolje i bilo je svejedno kako okrenem. 18650 treba biti + prema gore. I namjesti si šerafe na Sigeleiu da ti ne zvecka baterija (zategneš gornji na adapteru i donji na switchu prema potrebi - to su oni bijeli plastični dijelovi).

Novi članovi, molimo vas da se prvo predstavite.
Uvod u e-cigarete, mali priručnik za friške parioce.

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 kol 2013 16:55 

Hvala svima na savjetima. :plus:

Mod:
Atomizer:

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 kol 2013 16:57 

matija je napisao:
18350 sam u njemu držao okrenutu sa + prema dolje i bilo je svejedno kako okrenem. 18650 treba biti + prema gore. I namjesti si šerafe na Sigeleiu da ti ne zvecka baterija (zategneš gornji na adapteru i donji na switchu prema potrebi - to su oni bijeli plastični dijelovi).

Matija, Sigelei je odličan, imam malo problema sa protankom pa zasad koristim c4. Da li te mogu nazvati u vezi pitanja oko protanka ili da idem na pp :plus:

Mod:
Atomizer:

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 kol 2013 17:07 

damir1970 je napisao:
matija je napisao:

Matija, Sigelei je odličan, imam malo problema sa protankom pa zasad koristim c4. Da li te mogu nazvati u vezi pitanja oko protanka ili da idem na pp :plus:

Svejedno, možeš i nazvati, tako ćemo brže riješiti

Novi članovi, molimo vas da se prvo predstavite.
Uvod u e-cigarete, mali priručnik za friške parioce.

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 kol 2013 20:59 

Dali ste mi ideju sa tim okretanjem polova na mehanici i stvarno radi jednako barem na KTS+. Što je Marko rekao samsung baterija se prodaje sa evicom i nije tako loša meni na SVD-u traje dan i pol, vikendom kad ne radim cijeli dan na 10w. Ipak moje preporuke su za panasonic 3400 mah na fasttechu su oko 15$ dvije

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 kol 2013 21:15 

edonist je napisao:
Dali ste mi ideju sa tim okretanjem polova na mehanici i stvarno radi jednako barem na KTS+. Što je Marko rekao samsung baterija se prodaje sa evicom i nije tako loša meni na SVD-u traje dan i pol, vikendom kad ne radim cijeli dan na 10w. Ipak moje preporuke su za panasonic 3400 mah na fasttechu su oko 15$ dvije

Koliko tekućine popariš kad ti traje tako dugo?

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 kol 2013 22:17 

4 do 5 ml u dva dana

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 kol 2013 18:36 

Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
Danas stigao i moj #19, a sada problematika...čitao sam kako im ne valja kontakt s magnetima na obje strane (zbog vodljivosti magneta) i vidio sam one naputke što promjeniti ali sam odmah naručio i "Nzonic Clone Head" ... i ne da se našarafiti gore!!
A uz to gore (kod mizera) niti nema magneta ni na njegovoj orig. glavi nego opruga ista kao i na Nzonic...tako da nemam što vaditi - ali očito ako su gore stavili oprugu a dolje ostao magnet nekako mi je normalno da bateriju okrećem tako da je na streni opruge - pol...ili???
Ali zapravo mi je totalno nejasno zašto ne mogu našarafiti Nzonic - mislio sam da mu ne valja navoj ali ga bez problema mogu našarafiti dolje ... a dolje mogu našarafiti i orig glavu ... znači dolje (navoj na vanjskoj tubi) fino se šarafe sva tri moguća komada a gore ( kratki navoj na proširenju unutarnje tube) samo orig glava (tj. ne ide Nzonic a ni komad s prekidačem (što sam probao tek radi provjere navoja)
Kako je to moguće??? Kako to da se tri stvari mogu fino našarafiti dolje (gdje ne treba) a gore samo jedna od njih - orig glava ???
Ima li tu kakvog lijeka ili sam tu Nzonic bez veze kupio'
I da vidio sam negdje da mizer fino sjeda do kraja a meni ostaje dosta razmaka - jel i to neka modifikacija omogućava ili??'

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 kol 2013 18:50 

Forrest je napisao:
Danas stigao i moj #19, a sada problematika...čitao sam kako im ne valja kontakt s magnetima na obje strane (zbog vodljivosti magneta) i vidio sam one naputke što promjeniti ali sam odmah naručio i "Nzonic Clone Head" ... i ne da se našarafiti gore!!
A uz to gore (kod mizera) niti nema magneta ni na njegovoj orig. glavi nego opruga ista kao i na Nzonic...tako da nemam što vaditi - ali očito ako su gore stavili oprugu a dolje ostao magnet nekako mi je normalno da bateriju okrećem tako da je na streni opruge - pol...ili???
Ali zapravo mi je totalno nejasno zašto ne mogu našarafiti Nzonic - mislio sam da mu ne valja navoj ali ga bez problema mogu našarafiti dolje ... a dolje mogu našarafiti i orig glavu ... znači dolje (navoj na vanjskoj tubi) fino se šarafe sva tri moguća komada a gore ( kratki navoj na proširenju unutarnje tube) samo orig glava (tj. ne ide Nzonic a ni komad s prekidačem (što sam probao tek radi provjere navoja)
Kako je to moguće??? Kako to da se tri stvari mogu fino našarafiti dolje (gdje ne treba) a gore samo jedna od njih - orig glava ???
Ima li tu kakvog lijeka ili sam tu Nzonic bez veze kupio'
I da vidio sam negdje da mizer fino sjeda do kraja a meni ostaje dosta razmaka - jel i to neka modifikacija omogućava ili??'

Ja sam Sigelei kupio od Matije sa foruma i mogu kazat da je za sada sve ok, oba magneta rade kako treba. Koristim Protank a u skoroj budućnosti bi uzeo Cobru sa FasTecha ( kad mi stigne web kartica :hihi: )

Mod:
Atomizer:

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 kol 2013 18:54 

Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
Ma radi i ovaj ali me čude ti navoji ...jel možeš ti zašarafiti naopako glavu i prekidač (samo radi provjere navoja)...ja kako sam pisao prethodno - ne mogu!!

Povratak na vrh 

[ 26 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća

Početna » E-cigarete proizvodi » MOD

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club