|
.
Sada je: 26 tra 2026 11:37. | Zadnji put si ovdje bio: 26 tra 2026 11:37. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Roker
|
Naslov: Re: eVic ili Vamo Postano: 29 ožu 2013 13:32 |
|
|
|
Evo,da i ja kažem koju,pošto imam oba.Sve gore navedeno je uglavnom točno.Oba su vrlo dobri,da ne kažem odlični pošto nisam isprobao bolje i skuplje VW MODove.Svaki ima svoje prednosti,a estetski mi se sviđaju oba.Vamo SS je robusniji,12 mm duži,jaču elektroniku ima(6A)koja se već dokazala,pulsirajuči napon(bolje drži snagu),jednostavniji za korištenje,mogučnost skračivanja(za 18350),te sigurno bestbuy među VW modovima. eVic je moderniji,sofisticiraniji (sa mogučnošću nadogradnje),puni se preko USB kabla(ali se tada ne može koristiti),kraći je (prednost),mogučnost pritezanja atomizera da se ne klima(+ kod teških atomizera),slabija elektronika(5A) koja se tek treba dokazati,Joyetechov je,bolje leži u ruci.To je ukratko moja recenzija,te ih mislim oba zadržati za sada.Mario me pitao kojem dajem prednost u odabiru,na što mu nisam mogao odgovoriti,jer mislim da su oba dobar izbor.Možda Vamo zbog cijene.Ako koga još nešto zanima,rado ću odgovoriti(ako ću znati). LP
|
|
 |
|
 |
|
markovm27
|
Naslov: Re: eVic ili Vamo Postano: 29 ožu 2013 17:02 |
|
|
|
Evo kupio sam eVic-a i za sada sam prezadovoljan, vidjet ćemo kako i koliko dugo će me služiti. Tako da je riješeno kaj se mene tiče. Lp.
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: eVic ili Vamo Postano: 29 ožu 2013 17:11 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Čestitke i ugodno parenje na novom modu 
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Roker
|
Naslov: Re: eVic ili Vamo Postano: 29 ožu 2013 18:03 |
|
|
markovm27 je napisao: Evo kupio sam eVic-a i za sada sam prezadovoljan, vidjet ćemo kako i koliko dugo će me služiti. Tako da je riješeno kaj se mene tiče. Lp.  Čestitke na expresnom rješenju, i da te dugo služi !!!!!
|
|
 |
|
 |
|
ffroms
|
Naslov: Re: eVic ili Vamo Postano: 29 ožu 2013 18:27 |
|
 |
| Veliki Cezar zadarske podružnice |
 |
|
|
Čestitam na novom uređaju. Roker, mala ispravka. Evic možeš koristiti dok se puni ali ne smije pisati uploading, dakle kada je spojen direktno na punjač.
Sent from my Transformer Prime TF201 using Tapatalk 2
|
 |
|
Roker
|
Naslov: Re: eVic ili Vamo Postano: 29 ožu 2013 19:09 |
|
|
ffroms je napisao: Roker, mala ispravka. Evic možeš koristiti dok se puni ali ne smije pisati uploading, dakle kada je spojen direktno na punjač.  E super,hvala.Korisna informacija.Nisam ga još kompletnog proučio,a ovo mi dobro dođe kad sam na kompu....LP
|
|
 |
|
 |
|
Sheva
|
Naslov: Re: eVic ili Vamo Postano: 31 ožu 2013 01:18 |
|
|
Roker je napisao: Evo,da i ja kažem koju,pošto imam oba.Sve gore navedeno je uglavnom točno.Oba su vrlo dobri,da ne kažem odlični pošto nisam isprobao bolje i skuplje VW MODove.Svaki ima svoje prednosti,a estetski mi se sviđaju oba.Vamo SS je robusniji,12 mm duži,jaču elektroniku ima(6A)koja se već dokazala,pulsirajuči napon(bolje drži snagu),jednostavniji za korištenje,mogučnost skračivanja(za 18350),te sigurno bestbuy među VW modovima. eVic je moderniji,sofisticiraniji (sa mogučnošću nadogradnje),puni se preko USB kabla(ali se tada ne može koristiti),kraći je (prednost),mogučnost pritezanja atomizera da se ne klima(+ kod teških atomizera),slabija elektronika(5A) koja se tek treba dokazati,Joyetechov je,bolje leži u ruci.To je ukratko moja recenzija,te ih mislim oba zadržati za sada.Mario me pitao kojem dajem prednost u odabiru,na što mu nisam mogao odgovoriti,jer mislim da su oba dobar izbor.Možda Vamo zbog cijene.Ako koga još nešto zanima,rado ću odgovoriti(ako ću znati). LP koji ti je bolji nakon sto bateriji padne napon ispod 3,7V?
|
 |
|
barbas
|
Naslov: Re: eVic ili Vamo Postano: 31 ožu 2013 03:19 |
|
|
|
 |
|
 |
|
Roker
|
Naslov: Re: eVic ili Vamo Postano: 31 ožu 2013 05:13 |
|
|
Sheva je napisao: koji ti je bolji nakon sto bateriji padne napon ispod 3,7V? Pozdrav kolega,ne mogu ti točno odgovoriti,jer ih koristim na različit način.Vamo koristim sa 2 batke (18350) jer radi osjetno bolje na poduplanom naponu(što je i logično),te tako ustvari pokazuje svoju nadmoć u snazi i radi jednako na punim (8,4V) baterijama i na skoro ispražnjenim ( cca. 6,8 V),jer ih na toliko punim.Kada stavim 1 bateriju osjetim pad performansi,pa mu moram podići snagu da bih imao kvalitetu pare kao na 2 batke.Tako da jednu 18650 stavljam samo kada mi se ove 2 pune,a od kada imam i eVica,više ga ni ne koristim s 1 baterijom.Vamo koristim sa atomizerima koji traže više snage,jer se sa svima dobro nosi,a eVica još nisam ni stigao probati sa svima.Kod eVica imam osječaj da mu pada snaga s padom napona baterije,pa mu podignem snagu za 0,1 do 0,5 W(već po potrebi).Punim ga kada mu napon padne na 40% na pokazivaču(cca. 3,5 V). eVica imam tek tjedan dana,pa ga još nisam dobro ni istestirao, a ni spoznao,ali ne primječujem neku osjetniju razliku u radu među njima kada su oba na jednoj bateriji.Nisam nigdje pročitao da evic može raditi na 2 batke,pa pretpostavljam da ne može(nisam probavao).Kada ih bolje istestiram,vratiću se na ovo pitanje,ali po onom što sam do sada o njima pročitao,Vamo bi se trbao bolje nositi sa padom napona na batki upravo zbog svog načina rada-pulsirajući napon.Za sada toliko,LP
|
|
 |
|
 |
|
MorpheusX
|
Naslov: Re: eVic ili Vamo Postano: 03 tra 2013 20:54 |
|
|
|
Kad već pričamo o Vamo i ostalome...
Šta "navrćete" na svoje Vamo pilusine?
Osobno koristim Vivi Novu,mini Vivi i T2 te DID clone.
Imam problema sa Vivama za poludit,nikako na zelenu granu sa snagom,ubija mi tekućinu već na 6W a neznam zašto...koristim svakakve tekućine+homemade i na svima isto.
Jel to uređaj baš za rebuildable atty-e da moram kemijat ili šta?!?! DID clone radi super na 2.0ohm-a,sa snagom kojom god pare i arome ko u priči.
|
 |
Sada je: 26 tra 2026 11:37. | Zadnji put si ovdje bio: 26 tra 2026 11:37. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |