Forum    FAQ

.

Početna » E-cigarete proizvodi » MOD

[ 18 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2
Autor Poruka
 Naslov: Re: IMR baterije?!
 Post Postano: 08 sij 2013 19:35 
Administrator

milann je napisao:
18350....kraću, ona + kick taman stane u mod. znači stvar je oštećenja kicka...hmmm to sam i mislia.

:joj:

Moras uzeti IMR, nemas izbora.

A sad lijepo molim sve koji misle kupovati modove da ne kupuju onog koji koristi 18350 baterije. Baterija 18650 je dovedena do savrsenstva - koristi se u elektricnim biciklima, elektricnim automobilima, Nasinim zvjezdanim strojevima ... Treba li traziti kruha preko pogace? Baterija 18650 ce raditi u rezimu otprilike 0,8 C sto joj nije ni za pod zub. 18350 baterija vec treba 4 C. Rok trajanja baterije je jako skracen a kvaliteta parenja je nikakva. IMR baterija radi dobro ali ima samo 2/3 kapacite Li-Ion baterije.

Dakle MOD sa 18650 baterijom, sve ostalo je kita labudova.

Povratak na vrh 

Post Postano: 08 sij 2013 19:46 

znači da mi je kratki Siam cube pljuga jer mi 18650 ne stane skupa sa kickom, a ovako mi malo pare...

Povratak na vrh 

Post Postano: 08 sij 2013 19:59 
Administrator

milann je napisao:
znači da mi je kratki Siam cube pljuga jer mi 18650 ne stane skupa sa kickom, a ovako mi malo pare...

A uzeo si Siam u koji stane 18650? Onda stavi Panasonic 3100mAh unutra i zaboravi kick.

Povratak na vrh 

Post Postano: 08 sij 2013 20:04 

ako ću dobit više snage....onda je to ok, ali ako mi samo duže traje baterija onda nema smisla jer imam već 6 baterija 18650 i punim ih non stop tako da uvik imam tri-četiri u rezervi ali malo pare. na lavi kad pojačam voltažu na 5.0 imam dovoljno i pare i arome s istim baterijama!?

Povratak na vrh 

Post Postano: 08 sij 2013 20:15 
Administrator

milann je napisao:
ako ću dobit više snage....onda je to ok, ali ako mi samo duže traje baterija onda nema smisla jer imam već 6 baterija 18650 i punim ih non stop tako da uvik imam tri-četiri u rezervi ali malo pare. na lavi kad pojačam voltažu na 5.0 imam dovoljno i pare i arome s istim baterijama!?

Dobit ces vise snage, steta sto nisi blize da probas. Ako imas prilike izmjeri otpor Siamovog prekidaca, moguce da on koci sve.

Uostalom po clanku 3. stavak 12. ustava Vapercluba, onaj tko kupi bateriju od 3$ nema se pravo zaliti i sljeduje ga javno bicevanje na trgu svetog Vapera.

Povratak na vrh 

Post Postano: 08 sij 2013 20:22 

tu si upravu....doduše 6$ ali isto sr...e. ma već sam naručia kick pa kad stigne moram nabaviti te male imr baterije i ako sve bude ok kupit ću ih opet 5-6 i dupli punjač pa kako mi bude.

Povratak na vrh 

Post Postano: 08 sij 2013 21:06 

milann je napisao:
imam i ja lambo kao alternativu (ali s obzirom na nedostatak snage kod Siam cube trenutno samo nju i parim).....mislim da je mene malo ponia dizajn i šta ja znam malo izgleda bolje (meni).....ali patikvaliteta parenja zasad dok mi ne stigne kick.
kako mi je dizajn bitan (i kvaliteta ) razmišljam i o drugom atomizeru (trenutno sam na vivinova) a nekakav genesis bi me razveselia. Čitam po forumima svašta o tom ( nije mi mrsko to neš rastavljati, namatati, dapače) i vidim da je trenutno AC9 atomizer top ponuda (doduše nema ga za kupiti).....mislim da je mash 400 bolja opcija od običnog pamučnog fitilja, a i ova opcija s poroznim kamenom mi se sviđa. kod nas je ponuda katastrofa i sve moram nabavljat vani....skupo ili kod kineza sumnjive kvalitete.

Nemam pojma sto je Ac9 ali sa kineskim did-om ,dudom,griffinom,ili kako ga vec sve zovu bi mogao biti zadovoljan. Sumnjive kvalitete ali pariiiii :hihi:

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 sij 2013 15:39 

e kad bi to prvo isproba (kineski did), možda bi i kupia

Povratak na vrh 

[ 18 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Početna » E-cigarete proizvodi » MOD

Trenutno korisnika: bot*, Google [Bot] i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club