|
.
Sada je: 26 tra 2026 11:31. | Zadnji put si ovdje bio: 26 tra 2026 11:31. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
zino
|
Naslov: Vamo V5-V9, KFL+ itd Postano: 22 sij 2015 21:53 |
|
Pridružen: 23 ožu 2014 19:22 Postovi: 99 Lokacija: Zagrebačka Dubrava
|
|
Dakle, parkiram u garaži u Importane galeriji, i na putu do traume shvatim da nemam moj Vamo V5 i KFL+ v2. Popizdio. I onda se sjetim da sam kaput navlačio kad sam izlazio iz auta, a mod i atty su bili u džepu...brzo se vratim do garaže i traži, traži ali nema. Ne mogu vjerovat da je naišao netko tko kuži što je to (čitaj Vaper) i razveselio se. Pogotovo u današnje vrijeme, možeš uzeti taj mod, stisnuti power i da bude buuuum - ode glava. Ali eto netko ga pokupio u garaži na -3 i prisvojio. Pa dok sam na Vision Spinneru II i Kanger MOW razmišljam što dalje - ipak sam ostao bez prefine pare koja mi naročito fali ujutro uz kavu i navečer uz kapučino. Preko dana sipner i mow... Gledam Vamo na FT-u, ima verzija poprilično, iskreno najviše mi se svidio V9, ali vidim po komentarima da osim V5 ostali koji idu u subom područje imaju problema. Kako je sad vrijeme box modova pogledao malo i tu ponudu. Za oko mi zapeo Cloupur mini, Hana, istick, najviše vuče na CM radi minijaturnosti. Rado bih čuo mišljenje kolega vapera, koji su isprobali puno više od mene, što bi oni na mom mjestu naručili (opet Vamo ili box mod) - clonovi naravno. I da, opet naručiti KFL+ V2 ili ovaj novi V4 (ako ima ok klon) ili nešto treće.
Pomagajte, nestalo rafinirane pare, love nešto ima, pa da ne čekam inspiraciju...
Hvala!
_________________  eRoll, Vamo V5 SS, Kayfun 3.1 ES, Protank II, Vision Spinner II, Protank II mini
|
|
 |
|
 |
|
sopta12345
|
Naslov: Re: Vamo V5-V9, KFL+ itd Postano: 22 sij 2015 21:59 |
|
 |
| Veliki Cezar splitske podružnice |
 |
|
|
Ja bi na tvom mjestu istog kayfuna, vidiš da je ovaj k4 kao lutrija i cloupor mini naravno ako imaš strpljenja čekati sa FT, pretpostavljam da je navala na njega.
Za male novce dobiješ praktičan mali mod a kayfun si imao tako da o njemu ne treba puno govoriti.
_________________ HANA30_blue, Expromizer v1, Devils Marble 18650, Kayfun Lite+®
|
|
 |
|
 |
|
D-I-A-B-L-O
|
Naslov: Postano: 22 sij 2015 22:01 |
|
Pridružen: 13 srp 2013 18:42 Postovi: 857 Lokacija: Edmonton, Alberta
|
|
Cloupor cesto ima problema sa pregrijavanjem, topljenjem itd. Vec sam na dosta mjesta vidio da im garancije uredno odbijaju jer sve tretiraju kao korisnicku pogresku. Ja ga nebih uzimao. Radje idi na ono sto je provjereno dobro tipa vamo ili pokusaj sa hanom. Ja imam hanu, i dva minusa su slijedeca. Kad se ekran zgasi, na prvi klik za paljenje imas odgodu jedno 2-3 sekunde prije nego pocne grijati. Navodno je to na novijim verzijama ispravljeno, nisam probao. Drugi minus je da nema stepdown-a, pa ako slozis otpor od recimo 1 ohm, najnizu snagu sto ces dobiti na grijac je cca 16w, tako da ako paris na 10-15w moras slagati grijace od barem 1.8ohm Od ostalih box modova neznam sta da ti kazem osim originala tipa yihi sx350 mini, vapor shark i slicni, rade fenomenalno, ali su i skupi.
|
 |
|
sopta12345
|
Naslov: Re: Vamo V5-V9, KFL+ itd Postano: 22 sij 2015 22:08 |
|
 |
| Veliki Cezar splitske podružnice |
 |
|
Ja nemam cloupor mini ali koliko vidim komentare ljudi koji ga imaju su većinom pozitivni. Imam clouporov dna 30 klon već sigurno 4 5 mjeseci tako da bih ti njega sigurno preporučio. Padao je na pod sa razno raznih visina a koristim ga 0:24 znači ne gasim ga dnevno 5 minuta sve skupa Malo je skuplji ali radi odlično.
_________________ HANA30_blue, Expromizer v1, Devils Marble 18650, Kayfun Lite+®
|
|
 |
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: Vamo V5-V9, KFL+ itd Postano: 22 sij 2015 22:23 |
|
|
|
meni ne ide u glavu da ti vamo s kajom ispadne i to ne skuzis :S em sto ima 100kila em sto je velicine palice za bejzbol.. a sto se tice preporuke vecina ce ti opet preporuciti vamo v5 jer je to mozda najsigurnija kupnja e i nemoj se zajebavati s v4 kajom nego uzmi kfl+v2
_________________   Glup si ko Karamarko http://goo.gl/A9lj9A
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Vamo V5-V9, KFL+ itd Postano: 22 sij 2015 22:32 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
D-I-A-B-L-O je napisao: Cloupor cesto ima problema sa pregrijavanjem, topljenjem itd. Vec sam na dosta mjesta vidio da im garancije uredno odbijaju jer sve tretiraju kao korisnicku pogresku. Ja ga nebih uzimao. Radje idi na ono sto je provjereno dobro tipa vamo ili pokusaj sa hanom. Ja imam hanu, i dva minusa su slijedeca. Kad se ekran zgasi, na prvi klik za paljenje imas odgodu jedno 2-3 sekunde prije nego pocne grijati. Navodno je to na novijim verzijama ispravljeno, nisam probao. Drugi minus je da nema stepdown-a, pa ako slozis otpor od recimo 1 ohm, najnizu snagu sto ces dobiti na grijac je cca 16w, tako da ako paris na 10-15w moras slagati grijace od barem 1.8ohm Od ostalih box modova neznam sta da ti kazem osim originala tipa yihi sx350 mini, vapor shark i slicni, rade fenomenalno, ali su i skupi. postoji jedna slika koja kruzi internetom istopljenog c minija zbog usb porta. ako mislis pljuvati po necemu, stavi lijepo dokaze za "ceste" kvarove ili nemoj pisati ovakve gluposti. ljudi su u velikoj vecini zadovoljni modom, a pojedinacnih slucajeva ima i uvijek ce ih biti...kao i sa svakim proizvodom. po ovome sto ti pises, cloupor mini je u najmanju ruku tempirana bomba.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Vamo V5-V9, KFL+ itd Postano: 22 sij 2015 22:35 |
|
|
|
Ja bi pripazio u Pero.d.o.o da ne uleti neki padobranac koji je to "našao"
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
|
zino
|
Naslov: Re: Vamo V5-V9, KFL+ itd Postano: 22 sij 2015 22:39 |
|
|
rootsandculture je napisao: Ja bi pripazio u Pero.d.o.o da ne uleti neki padobranac koji je to "našao" da ovo bi bila super opcija
_________________  eRoll, Vamo V5 SS, Kayfun 3.1 ES, Protank II, Vision Spinner II, Protank II mini
|
|
 |
|
 |
|
macchiato
|
Naslov: Re: Vamo V5-V9, KFL+ itd Postano: 22 sij 2015 22:59 |
|
|
|
uzimam uskoro box mod. cloupor necu jer sve vise ljudi prica o nekim manama.
dilema je izmedu Pioneer4You iPV Mini 5-30W ili Sigelei Mini 5-30W
mislim da cu pocekati jos 10-15 dana pa odluciti ali definitivno uzimam jedan od ova dva.
|
 |
|
zino
|
Naslov: Re: Vamo V5-V9, KFL+ itd Postano: 22 sij 2015 23:16 |
|
|
macchiato je napisao: uzimam uskoro box mod. cloupor necu jer sve vise ljudi prica o nekim manama.
dilema je izmedu Pioneer4You iPV Mini 5-30W ili Sigelei Mini 5-30W
mislim da cu pocekati jos 10-15 dana pa odluciti ali definitivno uzimam jedan od ova dva. oba izgledaju super, sigelei je nešto manji..., a IPV koristi yihi čip, ne ulazim sad u model čipa. I svi cca 50$ što je prihvatljivo. Ovo bi bilo ok malo za promjenu. Javi pls koji kupiš i kako ti se čini. Od kuda bi naručivao? Gdje je najbrži shiping? Ja sam do sad sve od ovog sporta kupovao sa FT-a.
|
|
 |
|
 |
Sada je: 26 tra 2026 11:31. | Zadnji put si ovdje bio: 26 tra 2026 11:31. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |