| Autor |
Poruka |
|
obicaaa
|
Naslov: POČETNIČKI MARBLE BY POČETNIK ! :) Postano: 12 pro 2013 19:34 |
|
|
Evo, dogovorio se sa čovjekom na rate za 18560, mod je čudo, od izgleda, osjećaja, težak je, masivan, a opet profinjen i lijep, gore je kanger protank 2, nije se imalo za nešto skuplje nažalost, ovo će ostati neko vrijeme, i dalje izgleda lijepo, fi taman odgovara kangeru i sve se stapa u jednu liniju, pare ko u priči !   Komentari dobrodošli !  PS: Ne znam da li smijem, no editirajte ako ne, zahvaljujem se mtm-storeu na 10ml Desert Ship tekućine na poklon, te izuzetno jeftinoj poštarini, te hvala Kinti na mogućnosti kupovine na rate, uzeo sam i bateriju od gospodina i došla mi je puna, možda jesam među mlađima ovdje (21god imam) ali sam zahvalan i poštujem vas radi svega što ste mi priuštili i pomogli. Prošlo je 6 sati bez i jedne smrdulje, idemo dalje ! 
_________________ Devils MarbleProtank 2
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: POČETNIČKI MARBLE BY POČETNIK ! :) Postano: 12 pro 2013 19:44 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
obicaaa je napisao: Prošlo je 6 sati bez i jedne smrdulje, idemo dalje ! 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: POČETNIČKI MARBLE BY POČETNIK ! :) Postano: 12 pro 2013 19:47 |
|
|
|
kinta najebo si! sutra ce dobit jos dva atija, znaci još ce mu dva Devila trebat:D
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: POČETNIČKI MARBLE BY POČETNIK ! :) Postano: 12 pro 2013 19:57 |
|
|
obicaaa je napisao: Evo, dogovorio se sa čovjekom na rate za 18560, mod je čudo, od izgleda, osjećaja, težak je, masivan, a opet profinjen i lijep, gore je kanger protank 2, nije se imalo za nešto skuplje nažalost, ovo će ostati neko vrijeme, i dalje izgleda lijepo, fi taman odgovara kangeru i sve se stapa u jednu liniju, pare ko u priči !   Komentari dobrodošli !  PS: Ne znam da li smijem, no editirajte ako ne, zahvaljujem se mtm-storeu na 10ml Desert Ship tekućine na poklon, te izuzetno jeftinoj poštarini, te hvala Kinti na mogućnosti kupovine na rate, uzeo sam i bateriju od gospodina i došla mi je puna, možda jesam među mlađima ovdje (21god imam) ali sam zahvalan i poštujem vas radi svega što ste mi priuštili i pomogli. Prošlo je 6 sati bez i jedne smrdulje, idemo dalje !  zar su potrebni komentari...mislim da ne....vidi se iz priloženog
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: POČETNIČKI MARBLE BY POČETNIK ! :) Postano: 12 pro 2013 20:00 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
Medo je napisao: zar su potrebni komentari...mislim da ne....vidi se iz priloženog Nisu. Neka si kupi novi monitor. Ovaj nije u skladu sa modom.
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: POČETNIČKI MARBLE BY POČETNIK ! :) Postano: 12 pro 2013 20:01 |
|
|
Valter je napisao: Medo je napisao: zar su potrebni komentari...mislim da ne....vidi se iz priloženog Nisu. Neka si kupi novi monitor. Ovaj nije u skladu sa modom. 
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: POČETNIČKI MARBLE BY POČETNIK ! :) Postano: 12 pro 2013 20:03 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
Dobrodošao u klub vlasnika DM, cijenim da nisi posegnuo za nekim klonom. Budi uvjeren služit će te godinama. 
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
obicaaa
|
Naslov: Re: POČETNIČKI MARBLE BY POČETNIK ! :) Postano: 12 pro 2013 20:14 |
|
|
Monitori sa katodnom cijevi su najkvalitetniji i ne pada mi na pamet ga mijenjat dok ne umre !!!  ) Hvala sa svima  )
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: POČETNIČKI MARBLE BY POČETNIK ! :) Postano: 12 pro 2013 20:18 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
obicaaa je napisao: Prošlo je 6 sati bez i jedne smrdulje, idemo dalje !   samo naprijed Kak sam ja razmišljal nakon DM-a  . Bilo bi dobro nabaviti i manju tubu. Tuba nije preskupa  , a daje opciju za 5+ Volti  . Eeeee, još nije ni stigla već sam isplaniral i poklopac za malu tubu  . Onda fino ovu glavu DM-a prišerafiš na ovu manju tubu i poklopac, staviš 14500 bateriju i imaš prekrasni mali mod za sthelt vape  . I na kraju, sad kad već s tom malom tubom i njenim poklopcem imam dobar dio neovisnog moda zakaj nebi uzel još jednu glavu  . I tak, sad imam veliki DM i mali DM  . Za dripper s dualcoil-om ljepo ih spojim u DM "monster", stavim 18650 i običnu NiMH punjivu AA bateriju. Ako ti DM na 4,2 V sa kangerom daje "pare ko u priči" onda te čeka iznenađenje na DM "monsteru" sa 5,4 V 
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
obicaaa
|
Naslov: Re: POČETNIČKI MARBLE BY POČETNIK ! :) Postano: 12 pro 2013 21:56 |
|
|
hahaha, polako, možda kroz koji mjesec...treba prvo ovog otplatit ! 
|
|
 |
|
 |