| Autor |
Poruka |
|
La_LuNa
|
Naslov: Koje attyje koristite na vasim Devilsima? Postano: 08 lis 2014 20:35 |
|
Pridružen: 28 lis 2013 00:00 Postovi: 118 Lokacija: Morden, MB, Ca
|
trazila sam temu, no nisam je nasla; a ako je nesto slicno i postojalo, ionako je "osakaceno" gubitkom uploadanih slika, pa hajmo s novom temom. preporucljivo bi bilo da stavljate fotke pa da svi vidimo kako koji atty pase na DM. ja koristim za sad Kangertechov Aerotank V2 i prilicno sam zadovoljna, najvise sto se estetske strane tice. Aerotank je 18,5 mm dia pa fino sjeda na DMa. Htjela bih se okusati s necim "jacim", gledam vec danima RBA attyje (Rose mi je apsolutni favorit) al sve je to 22mm ili jos i vise.. uvjerena sam kak bi to jako ruzno izgledalo  pa me zanima, kak vama ti siri attyji izgledaju na Devilu, koje imate, postoje li attyji koji su tanji a da su RBA izuzev tayfuna GS? Help  
_________________ DME + Taifun GS (clone) Kbox + Kayfun lite V2 (clone) Kangertech Subox Mini Blue Kit
Zadnja izmjena: La_LuNa; 08 lis 2014 20:50; ukupno mijenjano 1 put/a.
|
|
 |
|
 |
|
Dentex
|
Naslov: Re: Koje attyje koristite na vasim Devilsima? Postano: 08 lis 2014 20:42 |
|
Pridružen: 02 srp 2013 20:50 Postovi: 493 Lokacija: Zagreb - Maksimir
|
|
Za tu sirinu moda imas Penelope/Euforia, Spheroid i ne znam kaj jos.. Al i dalje ostaje gap izmedju moda i atija
|
 |
|
sasha19_81
|
Naslov: Re: Koje attyje koristite na vasim Devilsima? Postano: 08 lis 2014 21:00 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
 |
|
 |
|
La_LuNa
|
Naslov: Re: Koje attyje koristite na vasim Devilsima? Postano: 08 lis 2014 21:00 |
|
|
ma na gap sam se vec skroz privikla, a i atty koji trenutno imam uopce ne moram skidati skroz za potrebe punjenja/izmjene grijaca, pa i navoj stedim. idem proguglati ove koje si naveo, mada mi zvoni u glavi da sam neke od njih sinoc gledala i da su driperi ili genesisi. ja nih osobno bas RBA poput kayfuna, tyfuna, rusa, rose <3 i sl; nesto jednostavno za slozit setup jer sam noob i idijot i zemskinja. al u duhu teme, dobrodosli su svi attyji, pogotovo slike 
_________________ DME + Taifun GS (clone) Kbox + Kayfun lite V2 (clone) Kangertech Subox Mini Blue Kit
|
|
 |
|
 |
|
sasha19_81
|
Naslov: Re: Koje attyje koristite na vasim Devilsima? Postano: 08 lis 2014 21:05 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Did i Arashi su genesisi, a kayfun by Ivogo ye .. Kayfun..
A imam ti ja Penelope V1 i Kayfuna i oba rade odlicno..
_________________ Mods : Givo, SX mini, Vaporesso Target, SMPL, Dovpo gx200Atty : Lancia, NarDa, Yep RDA, Kayfun lite v2+, Soul, Youtube: https://www.youtube.com/user/MrUndwarinstagram : https://www.instagram.com/sasha19_81/facebook : https://www.facebook.com/sashasedmakweb: http://baby-viking.com
|
|
 |
|
 |
|
La_LuNa
|
Naslov: Re: Koje attyje koristite na vasim Devilsima? Postano: 08 lis 2014 21:21 |
|
|
sasha19_81 je napisao: Did i Arashi su genesisi, a kayfun by Ivogo ye .. Kayfun..
A imam ti ja Penelope V1 i Kayfuna i oba rade odlicno.. imas bas ovog ivogovog 17mm? odakle si ga narucio? vidjeh da je na mini kayu bilo zamjerki oko curenja i pucanja tanka, znam da je s ivogovom nas forumas bio zadovoljan (tata od mule, nemrem se sjetit nicka sad  ), al je ta cinimi se bila 14mm..
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Koje attyje koristite na vasim Devilsima? Postano: 08 lis 2014 23:02 |
|
|
Zasto se opterecivat sa sirinom attya... Aga-t2 genesis
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
La_LuNa
|
Naslov: Re: Koje attyje koristite na vasim Devilsima? Postano: 08 lis 2014 23:09 |
|
|
Medo je napisao: Zasto se opterecivat sa sirinom attya...
zato sto si zensko?  cekam jos slika, sto vasi Devili pogone? 
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Koje attyje koristite na vasim Devilsima? Postano: 08 lis 2014 23:25 |
|
|
|
 |
|
 |
|
Zecman
|
Naslov: Postano: 09 lis 2014 09:04 |
|
|
Russian, Kayfun ili Taifun mijenjam na svom devilsu a uskoro ide gore atty koji je sirok 31mm...pa ce izgledati kao malj kad stavim jos AA tubu - nekome bi to bilo ruzno a meni melem za oci 
|
 |