Pozdrav dragi ljudi!
Evo ga s velikim odusevljenjem pisem ovaj post - jer sam od jucer i ja preponosni vlasnik
moda koji mi je nezamjenjiv!
Bila je kisna nedjelja a meni je najsjajnije sunce sijalo
Razmisljao sam sto kupiti kada mi je krepao Vamo v2 da ne budem na samo jednom modu.... imao sam razne kalkulacije na sto rekoh tko to sve sljivi, zelim pravu stvar: DME full komplet.
Kontaktirao sam Kintu i sve smo dogovorili.
Covjek je car nad carevima, ovim putem mu se od srca zelim zahvaliti na strpljenju za moja pocetnicka trkeljanja i za trud sto mi je jako puno stvari vezano uz parenje nesebicno objasnio.
A kakav je MOD napravio? Jednostavno moje misljenje: cisto savrsenstvo - odlican mod koji ne skripi, ne zvekece, ne guta batt, meni prekrasnog izgleda, ma pravi mod s kojim ponosno mogu reci: imam DEVILS MARBLE EVO
Sve sto sam stavio na njega je radilo odlicno, nije bilo straha kod usarafljivanja - odaziv na gumbic za parenje instant zadovoljstvo...ma prva liga.
Prva stvar vezana uz parenje na koju supruga nije imala komentar - nego je ostala bez texta jer joj je mod prekrasan
Eto saljem pozdrave a svima koji nemaju DME preporucam da ga kupe jer nece pozaliti.
Znam da ce mi masa ekipe sad reci: imas taj mod 1 dan i bla bla...ali ne mogu opisati osjecaj sigurnosti koju taj mod pruza- znam da mi se nece dogoditi da mi upadne tipkica kao na Vamu npr (ne kazem da je vamo los - nego samo navodim kao primjer iz mog slucaja)
Eto ljudi kupujmo "domace gore list" i stvarno Kinti kapa do poda!
Fotkica mog
Kostenlos Bilder hochladeni jos jedna
gratis bilder hochladen