Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 09 lis 2024 09:50. Sada je: 09 lis 2024 09:50.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 14 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Napokon DME
PostPostano: 03 ožu 2014 14:00 

Pozdrav dragi ljudi!
Evo ga s velikim odusevljenjem pisem ovaj post - jer sam od jucer i ja preponosni vlasnik :devil:
moda koji mi je nezamjenjiv!
Bila je kisna nedjelja a meni je najsjajnije sunce sijalo ;)

Razmisljao sam sto kupiti kada mi je krepao Vamo v2 da ne budem na samo jednom modu.... imao sam razne kalkulacije na sto rekoh tko to sve sljivi, zelim pravu stvar: DME full komplet.
Kontaktirao sam Kintu i sve smo dogovorili.

Covjek je car nad carevima, ovim putem mu se od srca zelim zahvaliti na strpljenju za moja pocetnicka trkeljanja i za trud sto mi je jako puno stvari vezano uz parenje nesebicno objasnio.
A kakav je MOD napravio? Jednostavno moje misljenje: cisto savrsenstvo - odlican mod koji ne skripi, ne zvekece, ne guta batt, meni prekrasnog izgleda, ma pravi mod s kojim ponosno mogu reci: imam DEVILS MARBLE EVO :plus:
Sve sto sam stavio na njega je radilo odlicno, nije bilo straha kod usarafljivanja - odaziv na gumbic za parenje instant zadovoljstvo...ma prva liga.

Prva stvar vezana uz parenje na koju supruga nije imala komentar - nego je ostala bez texta jer joj je mod prekrasan ;)

Eto saljem pozdrave a svima koji nemaju DME preporucam da ga kupe jer nece pozaliti.
Znam da ce mi masa ekipe sad reci: imas taj mod 1 dan i bla bla...ali ne mogu opisati osjecaj sigurnosti koju taj mod pruza- znam da mi se nece dogoditi da mi upadne tipkica kao na Vamu npr (ne kazem da je vamo los - nego samo navodim kao primjer iz mog slucaja)

Eto ljudi kupujmo "domace gore list" i stvarno Kinti kapa do poda!

Fotkica mog :devil:

slika
Kostenlos Bilder hochladen

i jos jedna

slika
gratis bilder hochladen

Povratak na vrh

Naslov: Re: Napokon DME
PostPostano: 03 ožu 2014 14:33 
Veliki Cezar splitske podružnice

:wel: to the Club.

Nisi pogriješia ni malo, pun pogodak :plus:

Povratak na vrh

PostPostano: 03 ožu 2014 18:43 
Administrator

Hvala :plus:

Povratak na vrh

PostPostano: 11 tra 2014 15:18 

.........i obrezivam ja tako jednog dana masline.
Gdje cu sa Devilom i mobitelom. Ostavim ispod jedne masline u hlad.
Primjetim da je kučak jako miran tih i nigdje ga nema....
Sreca da je tu bio Devil da mu glumi kost hahaa...njemu nemoze nastetit ali mobitel je izgrebao i zaslinio
ali DME je bez ogrebotine. Drzi medju sapama i grize.
Sto bi bilo da sam imao neki mod sa sto lampica hahaha.
Definitivno besmrtno ....provjereno

:cigo:

:klanja:

Povratak na vrh

PostPostano: 11 tra 2014 16:10 

blavo ti, al kolko god je lijep mislim da je vrijeme da se guzda pozabavi malo modifikacijama;) i bolje da se pozuri, sam je rekao pedesete su tu:D

ja bih ga uzeo odmah kad bi proširio ponudu sa 22-23mm prekidačem, ovako iskreno mi svaki aty izgleda smijesno na njemu, nemora bit eye candy al opet da ne izgleda kao kost za cucka:D

Povratak na vrh

PostPostano: 12 tra 2014 09:39 
Administrator

vulja je napisao:
blavo ti, al kolko god je lijep mislim da je vrijeme da se guzda pozabavi malo modifikacijama;) i bolje da se pozuri, sam je rekao pedesete su tu:D

ja bih ga uzeo odmah kad bi proširio ponudu sa 22-23mm prekidačem, ovako iskreno mi svaki aty izgleda smijesno na njemu, nemora bit eye candy al opet da ne izgleda kao kost za cucka:D

Takav redizajn mislim da neces docekati. Prvo sto bi se izgubila ergonomija a onda zato sto bi se izgubio u moru identicnih modova sto se rade sirom svijeta. Znam da u danasnje vrijeme izgleda neobicno sto nemam namjeru podilaziti kupcima ali zarada mi nikad nije bila primarna. Ja radim ovo a tko hoce nesto drugo neka ide k Peri.

Povratak na vrh

PostPostano: 12 tra 2014 09:55 

Kinta je napisao:
vulja je napisao:

Takav redizajn mislim da neces docekati. Prvo sto bi se izgubila ergonomija a onda zato sto bi se izgubio u moru identicnih modova sto se rade sirom svijeta. Znam da u danasnje vrijeme izgleda neobicno sto nemam namjeru podilaziti kupcima ali zarada mi nikad nije bila primarna. Ja radim ovo a tko hoce nesto drugo neka ide k Peri.

:plus:

My Little mule & Fatty V3

Povratak na vrh

PostPostano: 12 tra 2014 12:48 

mozda dizajnirati neki atty za DM? :)

Povratak na vrh

PostPostano: 12 tra 2014 14:05 

Nekima je star dizajn, nekima ružan, nekima se ne sviđa atty na njemu....ima puno estetckih primjedbi.....ali ono što mu se nikako ne može osporit je izvrsna ergonomija u ruci ....kvaliteta je odlicna....a ono što DM ima a drugi meh modovi nemaju je njegova definitivno jedinstvena osobnost.
Koliko znam mod nije napravljen za masovnu primjenu....nego se izrodio kao produkt ljubavi prema parenju......i nastao je u svakom slucaju jedinstveni primjerak.
Mišljenja sam da netreba uvijek pratit trendove.
Kinta zna u kojem segmentu treba možda poboljšat neke stvari....ali on je dovoljno iskusan da zna o cemu govorim, a te stvari prepuštam autoru da ih dotijera ili ne.

Povratak na vrh

PostPostano: 27 svi 2014 22:49 

nije me bilo dugo dugo vremena ali moram se uključit u ovu raspravu....
ponosni sam vlasnik DM već godinu i ako se ne varam 6 mjeseci....
nema te stvari koju ovaj mod u mene nije doživio od otvaranja pive do ronjenja na nekih 15ak metara dubine i radi ko SINGERICA !!! čak je i ljepši nego prije... ;)
a što se tiče attija i estetike upravo stigla euphoria... (nemam love za penelopu) savršenstvo a estetika, ma jebeš estetiku ,nebi ga mjenjao za neznam kakvog fensi ljepotana jest da se ljudi išćuđavaju kad me vide da sisam metak od flaka ;) ali nema ga ko mi nije zavidio sramežljivo stiskajući egicu u ruci...
dosta od mene počeo sam srat pjesnički...
e još nešto... jebeš zepter kinta ima jaču garanciju....

Povratak na vrh

[ 14 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: