| Autor |
Poruka |
|
Karo
|
Naslov: Graviranje Devil's Marble Postano: 02 srp 2011 16:33 |
|
|
Zelio bih da napisem ovo a mozda i otvorim temu.... Imam namjeru da rezbarim Devil's Marble.Znaci da to bude rezba umjetnicke prirode,na pr. "trible" ili slicno.Posto je mod od 5 dijelova mogucnosti su jos bolji.Poceo sam nesto malo da skiciram pa videcemo. Ima da napravim pravo umjetnicko dijelo o kojem ce pisat Akademija Nauke i Umjetnosti  Rezbarenje mi nije poznato kao rad,mozda bi naucio kad bi imal masinu,alat itd..ali crtanje t.j. trible i grafiti tehnika mi itekako lezi...i na srce,i na ruku. Ako ima jos netko sto ima volje za ovo...onda ide tema.
|
 |
|
cahura
|
Naslov: Re: Devil's Marble EVO Postano: 02 srp 2011 16:52 |
|
|
|
treba ugravirat 666 \m/
_________________ TkO?
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Graviranje Devil's Marble Postano: 02 srp 2011 18:59 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Graviranje Devil's Marble Postano: 02 srp 2011 21:32 |
|
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Graviranje Devil's Marble Postano: 03 srp 2011 08:19 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Kakve prekrasne igracke !!! Nesto kao sto je ˝amerikaner˝ na gornjem snimku nisam jos ni vidio, fenomenalan je. Naocale takvog tipa sam nesto i pokupovao ali na prave, kvalitetne jos nisam naisao. Mozda bi trebalo odvojiti vise novaca od ovih 10$. Za rucnu obradu ostrim spicama, bojim se da je materijal pretvrd. Ali ovaj nozic s vibratorom je super stvar. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Graviranje Devil's Marble Postano: 03 srp 2011 13:18 |
|
|
Kinta je napisao: Kakve prekrasne igracke !!! Nesto kao sto je ˝amerikaner˝ na gornjem snimku nisam jos ni vidio, fenomenalan je. Naocale takvog tipa sam nesto i pokupovao ali na prave, kvalitetne jos nisam naisao. Mozda bi trebalo odvojiti vise novaca od ovih 10$. Za rucnu obradu ostrim spicama, bojim se da je materijal pretvrd. Ali ovaj nozic s vibratorom je super stvar.  I sto je interesantno...to se moze i kod kuce sastaviti,ta masinica.Pogotovo ti....  Nije to to kad bi odnio na lasersko graviranje,nema ONO...
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Graviranje Devil's Marble Postano: 03 srp 2011 14:08 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Karo je napisao: I sto je interesantno...to se moze i kod kuce sastaviti,ta masinica.Pogotovo ti....  Nije to to kad bi odnio na lasersko graviranje,nema ONO... Ma apsolutno Karo. Propustiti kroz stroj i rucni rad je neusporedivo. Bas me zanima sto cemo citati dalje. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
D@DO
|
Naslov: Re: Graviranje Devil's Marble Postano: 03 srp 2011 17:00 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 19:03 Postovi: 683 Lokacija: Ispod Sljemena!
|
Ja hoćem onog svog wolfa izgravirati na  !!!
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Graviranje Devil's Marble Postano: 03 srp 2011 17:27 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
D@DO je napisao: Ja hoćem onog svog wolfa izgravirati na  !!! Prekoputa moje kuce je firma koja navodno ima ˝CNC gravirku˝ pa se prosecem jedan radni dan.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Graviranje Devil's Marble Postano: 05 srp 2011 15:50 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
D@DO je napisao: Ja hoćem onog svog wolfa izgravirati na  !!! Dojdi do mene, bumo to napravili s flexericom i raznim pomagalima tipa motika, srp, čekić motorka i sl. Čas posla.Samo donesi meso, pijaču, ja bum ostalo.
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |