| Autor |
Poruka |
|
alibabah
|
Naslov: Re: Devil's Marble EVO predbiljezbe Postano: 15 stu 2012 00:55 |
|
|
....još nas nema dovoljno za novu seriju... 
_________________  Pretpostavka je majka svih zajeba
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Devil's Marble EVO predbiljezbe Postano: 15 stu 2012 15:49 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
alibabah je napisao: ....još nas nema dovoljno za novu seriju...  Ima  Ceka se jos uvijek strojna obrada. Vec sam ispizdio kako svaki dan dobivam obecanja da ce krenuti.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Devil's Marble EVO predbiljezbe Postano: 16 stu 2012 21:44 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Eto da si prije rekao prije bi pocelo. Ujutro su napravili donji dio DM-a i ocekujem da ce strojna obrada biti gotova sutra. Jos malo busenja u ponedjeljak i onda ja nastupam s radom. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
alibabah
|
Naslov: Re: Devil's Marble EVO predbiljezbe Postano: 17 stu 2012 00:18 |
|
|
ima li kakvih izmjena u odnosu na predhodnu seriju ....barem kozmetičkih.....logo npr neki ....samo sugestija sve u svemu jedva cekam posting.php?mode=reply&f=47&t=1373#
_________________  Pretpostavka je majka svih zajeba
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Devil's Marble EVO predbiljezbe Postano: 17 stu 2012 14:09 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Izmjene su minimalne, tko ne zna nebi ni primjetio. Debljina je povecana za 0,2 mm a konstrukcijski tezina smanjena. Ipak CNC masina u odnosu na klasiku napravi sve sto zamislis i to cisto i fino.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Devil's Marble EVO predbiljezbe Postano: 21 stu 2012 23:19 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Svi dijelovi su doma i sad krece montaza. 
|
|
 |
|
 |
|
mcstena
|
Naslov: Re: Devil's Marble EVO predbiljezbe Postano: 24 stu 2012 13:49 |
|
|
dali to znaci da ce me djed mraz posjetit ove godine? 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Devil's Marble EVO predbiljezbe Postano: 24 stu 2012 13:49 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
mcstena je napisao: dali to znaci da ce me djed mraz posjetit ove godine?  Naravno 
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Devil's Marble EVO predbiljezbe Postano: 24 stu 2012 13:51 |
|
|
Kinta je napisao: mcstena je napisao: dali to znaci da ce me djed mraz posjetit ove godine?  Naravno  
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
davors
|
Naslov: Re: Devil's Marble EVO predbiljezbe Postano: 27 stu 2012 19:33 |
|
|
Kinta je napisao: Svi dijelovi su doma i sad krece montaza.  Ima li novosti?
|
|
 |
|
 |