Koristim DNA40. I dobar mi je. Ali nije sve izgledalo tako lijepo na početku. Prije nego mi je stigao DNA40 igrao sam se sa Khantalo i NiCr-om i isprobavao setupove i dobivao dobre i loše rezultate. Na kraju i uspio složit setup koji mi je ogovarao i to je bilo to. Meni super. Stigo DNA40 i na početku čak još nisam ni probavao Ni200 žicu i TC (nekako se suzdržao), pario još neko vrijeme sa Khantalom i NiCr-om. Tek da ono vidim, iskusim, zapamtim. I ajde, došao dan da probam ja taj TC. Složim ja to po svim zakonima jutjuba, upalim i ništa. Mislim, loše, nema arome, nema th, samo "suha" para. Probavam dalje, očito nešto ne valja. Drugi setup, treći... polako si razmišljam kam sam ja utuko te novce. Al ne odustajem. Idem iz extrema u extrem... i primječujem razlike. Dakle ipak nije ni to tako jednostavno, sa setupom se može (i mora) igrat da dobiješ željeni rezultat, makar je TC. I eto, danas parim sa guštom, setup je naštiman. Temp i W reguliram prema tekućini i odlično je. Možda je meni u neku ruku taj DNA40 i TC u neku ruku rezolutniji; dobra tekućina = dobro, loša = loše. Štp se potrošnje baterije tiće, nisam se ni previše zamarao time. Ako i troši neka troši ako radi. Uvijek imam rezervnu ili punim kad sam u mogućnosti. To mi je kao po default-u.
Parim 12mg nic, uglavnom VG70+ tekućine. i nikotina mi nikad nije zafalilo. Probao i manje i primjetim razliku i sa 0, 6, 9 mg.
Oprema je VS rDNA40, KFL+V2. Setup do kojeg sam došao i kojim se pokazao kao najbolji i koji je meni ok: Twisted 0.2 Ni200 na 3mm seraf 0.15 Ohm Temp: 430-470 F Snaga: 8-10W
Sve što sam naveo je MOJE osobno iskustvo i svatko je drukčiji i ne mora se slagati s time. Ovo odgovara MENI, ne mora i vama.
_________________ mod: GP PAPS X v1.5®, GP PAPS V3 & V4®, GP Piccolo V1 & V4®, Dani Ex V2+®, Telegonos®, BBox rev 3.a®, GG Esterigon®, GG Proteus® atty: byLEO Apollo®, GP Spheroid V4®, GG Tilemahos V1 & V2plus®, GG Penelope V4 Mini®, byLEO Sophia V2®, GG Tilemahos Armed®, GP Dripper®, Hurricane V1.3®
|