Forum    FAQ

.

Početna » Ostalo » Modders forum

[ 10 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Floating pin?
 Post Postano: 22 sij 2014 04:38 

Kako je on izveden na modovima? Htio bih sebi slozit al sam slab s idejama,imam jednu ideju al mozda ima neka jednostavnija...muci me kod teleskopskog moda ako previse elemenata ima taj pin da mi se nece u potpunosti spajat tube sa 350 baterijom,mora bit eye candy

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Floating pin?
 Post Postano: 22 sij 2014 07:39 

Floating pin je iz samo jednog djela - običan šraf, i s njim korigiraš prihvat atomizera, a sa tubama (ili sa navoejm na gumbu kao kod nemesisa) onda kompenziraš visinu baterija.

Ili možda misliš na teleskposki pin?

http://www.vapourart.com/en/product/gp-telescopic-centre-post-version-25

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 22 sij 2014 08:16 

Ne ne,ja mislim na pin koji kad naserafis atty uvijek sjeda u nulu i pritom ima kontakt uvijek,nikakvo stelanje potrebno...ideja se nocas rodila,prvo tokarenje glave palo jer mi na sigu 19 tolko knap da mi jedino 350 bez bradavice sjeda da se poklapaju tube,veceras krecem u proizvodnju...javim kad napravim,mozda i fotkam ako inzistirate;-)

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 22 sij 2014 08:18 

I da,imam na oba moda mogucnost serafanja pina,al nije to to,ovo ce bit bez brige i pameti

Sorry na dva posta,al mi tapatalk neda da editiram:)

Povratak na vrh 

Post Postano: 22 sij 2014 12:04 
Administrator

Razmisljao sam o takvom pinu i zakljucio da se to u kucnim uvjetima ne moze kvalitetno napraviti. Svaki spoj daje odredjeni pad napona, a kad na to dodje kap liquida koji ima beskonacno velik otpor sve ideje padaju u vodu. Osim toga tu je i sila rotacije kojom atty djeluje na pin. Pravi pin koji nece trebati odrzavati se moze izvesti npr. s malim rezervoarom zive, sto je u shpajzi tesko ili nemoguce izvesti.
Polurjesenja ima koliko nam srce zeli ali pravog jok. I tu se opet postavlja problem 510 konektora koji je relikt proslosti i treba hitno mijenjati sistem.

Povratak na vrh 

Post Postano: 22 sij 2014 12:43 

vulja je napisao:
Kako je on izveden na modovima? Htio bih sebi slozit al sam slab s idejama,imam jednu ideju al mozda ima neka jednostavnija...muci me kod teleskopskog moda ako previse elemenata ima taj pin da mi se nece u potpunosti spajat tube sa 350 baterijom,mora bit eye candy

Je li misliš na nešto kao što ima EA mod?

Povratak na vrh 

Post Postano: 22 sij 2014 12:59 

Ovak nekaj http://szshengfengdz.en.alibaba.com/product/1524973111-220373375/brass_pogo_pin_for_10A_charging_length_29_0mm.html ali u dobrim dimenzijama. To bi moglo biti i zadihtano, struja se prenosi preko opruge koja je unutra. Ali je potencijalni problem za subohmere jer će se vjerojatno opruga pregrijavati.

510 Standard se sigurno neće mijenjati tako brzo ...

I na paps Xu je nešto takvo ... http://www.vapourart.com/en/product/gp-paps-x-top-cap-version-15

Povratak na vrh 

Post Postano: 22 sij 2014 14:12 

Na rolleru je na mjestu pina saraf ali ga mozes odvrnuti i prakticno +usarafiti u mod. Ali kome se da igrati sa tim

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 22 sij 2014 19:48 

Nebude realizacija danas,zaboravio nesto uzet
..ideja ovakva,mesingani seraf koji bi isao obrnuto u izolator,pobrusit glavu serafa na fi 4,dalo bi se izolator doradit da glava serafa cak u njega ulazi,odrezat na potrebnu duzinu+ hod koji zelim,na kraj pina matica,prema bateriji,a ostatak duzine pina (od matice do glave) stanjit,skinut navoj,da slobodno klizi kroz izolator

Dakle pin koji klizi unutar izolatora,drzi ga glava serafa s jedne i matica s druge strane
Kako imam feder na oba sigeleia,ovo bi trebali super funkcionirat,na sigu 19 moram imat feder zbog 350 baterija koji ide bas na plus,dakle kako serafis atty tako pin ude dolje u mod al opet ga stisce feder odozdola i gura prema gore
Na sigu 8 feder dolje,al isti princip...na sigu 19 cak vec potokaril glavu,napravil upustenje odozdo od 2.5mm,racunam da mi to daje fore oko 2mm za hod pina,sro je cak i previse,a u 350 varijanti ce se uredno spojit tube,nece biti lokera

Inace vratio federe (druge,bolje naravno) u modove jer ne osjetim iskreno razliku sa i bez,znam da ima sigurno voltdropa al izgleda da su nezamjetni,vjerojatno je do toga sto je sve knap pa federe stisne skroz u nulu prakticki...vratio federe jer mi se nije dalo konstantno serafat i stelat za duzinu

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 16 vel 2014 01:14 

Evo nakon guzve dao si pol ure zanimacije i napravio...sig 8 sa federom na minusu,hod plusa cca 2.5mm...sto god naserafio ima kontakt,bez serafanja oko baterije i neznam cega

Na caraveli nemoguca misija jer je sve knap,na sigu 19 radi takodjer,al da bi sjele tube sa 350 baterijom treba feder jos stavit...dakle svaki mod sa federom ovaj sistem funkcionira besprijekorno...stavim slike kad stignem...amen!

Povratak na vrh 

[ 10 post(ov)a ] 

Početna » Ostalo » Modders forum

Trenutno korisnika: bot* i 3 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club