| Autor |
Poruka |
|
imand
|
Naslov: Re: VAMO - kako zamijeniti glavu moda Postano: 21 ruj 2013 23:16 |
|
|
|
 |
|
 |
|
veki0
|
Naslov: Re: VAMO - kako zamijeniti glavu moda Postano: 23 ruj 2013 20:03 |
|
Pridružen: 26 pro 2011 17:08 Postovi: 245 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
Bravo majstore 
_________________  DME, Vamo
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: VAMO - kako zamijeniti glavu moda Postano: 02 stu 2013 18:54 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
Svaki dan čovjek nešto novo naući pa tako i ja danas, da stariji modeli VAMO imaju malo drugačiji centralni pin i gumicu. Očito da to riješenje nije bilo dobro pa su noviji modeli dobili gumicu i pin kao na prvim slikama ove teme. Također SS modelima glavu je mnogo teže skinuti. 
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
D-I-A-B-L-O
|
Naslov: Re: VAMO - kako zamijeniti glavu moda Postano: 17 stu 2013 12:12 |
|
Pridružen: 13 srp 2013 18:42 Postovi: 857 Lokacija: Edmonton, Alberta
|
|
Jedno pitanje. Odgovara li glava od V5 modela na tijelo od V2 modela? Naime imam V2, ali em je onaj dio glave gdje je 510 navoj ukoso, em me živcira što nemogu zbog te ukošenosti navrnuti niti Evod gore, da ne pričam o nekim malo debljim Ego threaded atomizerima. Ukošenost sam riješio tako što sam nježno brusio taj dio sa navojima dok ga nisam poravnao, ali svejedno, to nije riješilo problem navrtanja evoda gore, pa bih uzeo V5 glavu i riješio problem...
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: VAMO - kako zamijeniti glavu moda Postano: 17 stu 2013 13:19 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
D-I-A-B-L-O je napisao: Jedno pitanje. Odgovara li glava od V5 modela na tijelo od V2 modela? Naime imam V2, ali em je onaj dio glave gdje je 510 navoj ukoso, em me živcira što nemogu zbog te ukošenosti navrnuti niti Evod gore, da ne pričam o nekim malo debljim Ego threaded atomizerima. Ukošenost sam riješio tako što sam nježno brusio taj dio sa navojima dok ga nisam poravnao, ali svejedno, to nije riješilo problem navrtanja evoda gore, pa bih uzeo V5 glavu i riješio problem... Vjerojatno paše, samo neznam gdje nabaviti glavu od v5 ako saznaš napiši ovdije. Ako kupuješ javi ja bi par uzeo (ako nisu preskupe) da se nađe. pazi da i prsten od glave uzmeš
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
D-I-A-B-L-O
|
Naslov: Re: VAMO - kako zamijeniti glavu moda Postano: 17 stu 2013 13:43 |
|
|
Idem prvo sad zamutit malo tekućine jer sam na rezervi sa svime, ali znam da sam već bio naletio, samo što ja genijalac nikad ne koristim bookmarks, a naravno da sam zaboravio na stranicu  Čim nađem, javim.
|
 |
|
D-I-A-B-L-O
|
Naslov: Re: VAMO - kako zamijeniti glavu moda Postano: 17 stu 2013 18:33 |
|
|
|
Update, nakon par sati potrage, rezultat nula bodova za V5 glavu :/ Damn, a vidio sam ju za kupit...
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: VAMO - kako zamijeniti glavu moda Postano: 17 stu 2013 23:28 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Teško da ćeš je naći ali doći će će strpljenja....
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: VAMO - kako zamijeniti glavu moda Postano: 17 stu 2013 23:30 |
|
|
|
Mozda si vidio na ft onu glavu sa 510 konektorom za meh modove,cajna odgovor na dna 20:-D
Sent from ViperS
|
 |
|
D-I-A-B-L-O
|
Naslov: Re: VAMO - kako zamijeniti glavu moda Postano: 18 stu 2013 00:47 |
|
|
|
Ma jok, baš je bila čista glava, ali je bila gun metal verzija što me uopće nebi nimalo smetalo...
|
 |