Baltazar je napisao:
Kanger Evod Mega Komplet 1900 mah - Srebrna
Tobacco Camel 30 ml L&A Vape - 6mg
Grijač za Kanger EVOD2,Protank3,Aero,Mega(5 kom) - 1.5 ohm
Poštovana ekipa,
Danas mi je stigla gore navedena pošiljka... Ovo mi je prvo iskustvo sa e-cigaretom i mišljenja su mi podvojena. Moguće je da sam uzeo premalu dozu nikotina 6mg....
Naime, sve je ok. Ima pare, samo okus mi je nekako slab, djeluje mi kao aromatizirani zrak.... Mislio sam da će i aroma i snaga biti znatno jače.
Drugo pitanje, kad stisnem tipku dali da uvlačim odmah ili sačekam sekundu dvije da se ugrije grijač, i tako svaki put svaki put.... ???
Ima li netko preporuku kako bi mogao dobiti jači okus. Sosad sam bio na zlanom Yorku 100s i ovo mi stvarno djeluje slabo, i ne znam dali je samo nikotin po srijedi jer ni aroma mi nema jačinu koju sam očekivao...
Svaki savjet dobro došao... nemojte me samo baciti u dodatni trošak i za ovaj komplet sam jedva skupio---
p.s. nisam si uzeo privjesak za oko, vrata, koji je najsigurniji način za nošenje da ne ispadne?
sta ces sa 6 mg, ja sam na 6 mg i to je za da se razumijemo to je za pice, nema tu od th nista i to je duda varalica, ono da ruke nesto rade
moj savjet je 24 mg 70%pg, mene je za 15-ak dana skinulo sa 3 kutije i kad vratim film to i jest bilo parenje, nesto od kangertech opreme i 3 ml dnevno dosta, a ovog vg-a parim skoro 10 ml dnevno
ne znam koja je ovo tekucina sto si kupio a mrzi me da guglam, ali ja sam imao i vjerovatno jos negdje imam evod set, to po meni ne radi ispod 70%pg, 50-50 je gusto za te grijace a ako si 70% vg onda ne znam kako paris
btw, evod set je odlican za pocetnika, najbolje sto sam ja imao od tog tipa opreme
vezica oko vrata...pitaj da ti fek0 da jednu, on to fura