pillowpantz je napisao:
mpix je napisao:
Oba atomizera koriste gotove grijače i tu nema nekih varijanti sa igranjem oko otpora, vate i slično.
One ima na raspolaganju 1Ω ili 0.5Ω, dok Delta ima samo 1.5Ω.
Kapacitet: One 1.8ml (ima i 2.5ml); Delta 6ml
Indikacija: One tri puta po tri mala prozorčića, Delta tri velika prozora.
Protok zraka: Imaju oba dobru regulaciju.
EDIT UPDATE: Promijenio danas grijač na ONE. Stavio 0.5Ω. Još više arome. I s ovim grijačom ne slini niti ne curi niti balavi. Videl sam na starom da je dihtung imal neku čvrku na sebi i to je vjerojatno bio razlog. Znači jedan CON manje.
Pozz, pošto sam dosta novi u ecig svijetu, planiram uzeti ego one, sad ne znam hocu li jos manju verziju ili vecu. Nego zanima me ovo oko tog delta 2 atomizera tanka štagod. Jel to moguce spojiti na ego one bateriju od 1100mah ili onu od 2200mah koja dolazi baš sa ego one i njegovim atomizerom? Ili taj delta 2 se spaja na jace baterije kao istick 50w itd?
Možeš i prvo i drugo i treće ili bilo što drugo osim obične ego baterije uzeti i našarafiti deltu na to. Nisam siguran koje su dimenzije, ako ti je to bitno, provjeri na Gugletu...ako patiš na to da sve sjeda kak treba jedno na drugo.