Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 26 sij 2025 04:47. Sada je: 26 sij 2025 04:47.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 21 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 14 svi 2015 15:04 

Meni istick 50 sa subtankom na 0,4 ohma i na 25 w traje cijela dva dana i cetri tanka

Povratak na vrh

Naslov: Re: eGo One vs. Delta 23
PostPostano: 05 lip 2015 00:49 

mpix je napisao:
Oba atomizera koriste gotove grijače i tu nema nekih varijanti sa igranjem oko otpora, vate i slično.
One ima na raspolaganju 1Ω ili 0.5Ω, dok Delta ima samo 1.5Ω.
Kapacitet: One 1.8ml (ima i 2.5ml); Delta 6ml
Indikacija: One tri puta po tri mala prozorčića, Delta tri velika prozora.
Protok zraka: Imaju oba dobru regulaciju.

EDIT UPDATE: Promijenio danas grijač na ONE. Stavio 0.5Ω. Još više arome. I s ovim grijačom ne slini niti ne curi niti balavi. Videl sam na starom da je dihtung imal neku čvrku na sebi i to je vjerojatno bio razlog. Znači jedan CON manje.

Pozz, pošto sam dosta novi u ecig svijetu, planiram uzeti ego one, sad ne znam hocu li jos manju verziju ili vecu. Nego zanima me ovo oko tog delta 2 atomizera tanka štagod. Jel to moguce spojiti na ego one bateriju od 1100mah ili onu od 2200mah koja dolazi baš sa ego one i njegovim atomizerom? Ili taj delta 2 se spaja na jace baterije kao istick 50w itd?

Povratak na vrh

PostPostano: 05 lip 2015 01:01 
Moderator

pillowpantz je napisao:
mpix je napisao:
Oba atomizera koriste gotove grijače i tu nema nekih varijanti sa igranjem oko otpora, vate i slično.
One ima na raspolaganju 1Ω ili 0.5Ω, dok Delta ima samo 1.5Ω.
Kapacitet: One 1.8ml (ima i 2.5ml); Delta 6ml
Indikacija: One tri puta po tri mala prozorčića, Delta tri velika prozora.
Protok zraka: Imaju oba dobru regulaciju.

EDIT UPDATE: Promijenio danas grijač na ONE. Stavio 0.5Ω. Još više arome. I s ovim grijačom ne slini niti ne curi niti balavi. Videl sam na starom da je dihtung imal neku čvrku na sebi i to je vjerojatno bio razlog. Znači jedan CON manje.

Pozz, pošto sam dosta novi u ecig svijetu, planiram uzeti ego one, sad ne znam hocu li jos manju verziju ili vecu. Nego zanima me ovo oko tog delta 2 atomizera tanka štagod. Jel to moguce spojiti na ego one bateriju od 1100mah ili onu od 2200mah koja dolazi baš sa ego one i njegovim atomizerom? Ili taj delta 2 se spaja na jace baterije kao istick 50w itd?

Možeš i prvo i drugo i treće ili bilo što drugo osim obične ego baterije uzeti i našarafiti deltu na to. Nisam siguran koje su dimenzije, ako ti je to bitno, provjeri na Gugletu...ako patiš na to da sve sjeda kak treba jedno na drugo.

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh

PostPostano: 16 lip 2015 12:52 

Jel nekome spita ova ego one, kad mi je došla skoro se uguših na prvom 0.5ohm vejpanju sa otvorenim airflowom. Vidim da dosta komena ima po netu oko curenja spitanja i gurglinga, To sam doživio na 1ohm stock coil headu. Al na 0.5 zasad samo ili tekucina kapljica ode na usnik brzo ili neka kondenzacija. Ma uglavnom ostajem na 0.5 i vjerojatno drmnut CLR 0.5 headsa pa krenut u rebuildanje. I sad se nikako ne mogu vratiti na shit stare ecigse, imam x6 i evod. Poludim dok usisavam ko kreten na slamku da nešto pare dobijem.

Povratak na vrh

PostPostano: 11 srp 2015 00:07 

pillowpantz je napisao:
Jel nekome spita ova ego one, kad mi je došla skoro se uguših na prvom 0.5ohm vejpanju sa otvorenim airflowom. Vidim da dosta komena ima po netu oko curenja spitanja i gurglinga, To sam doživio na 1ohm stock coil headu. Al na 0.5 zasad samo ili tekucina kapljica ode na usnik brzo ili neka kondenzacija. Ma uglavnom ostajem na 0.5 i vjerojatno drmnut CLR 0.5 headsa pa krenut u rebuildanje. I sad se nikako ne mogu vratiti na shit stare ecigse, imam x6 i evod. Poludim dok usisavam ko kreten na slamku da nešto pare dobijem.

ja isto imam problema s ego one, curi, zanima me koju žicu koristiš za 0,5 oma i koliko navoja?

eVic VT 60W with eGo one mega, eVic-VTC mini with tron, eleaf istick tc 60w, elaf istic 30w, ego one xl, kayfun lite plus hgcigar, kayfun v4 hgcigar
u počecima: joytech ego c, oko 10 različitih tipova baterija, dekang tekučine
prva e-cigareta: ecis kupljena u davnim počecima parenja u Hrvata

Povratak na vrh

PostPostano: 20 srp 2015 07:31 

Zapravo sad manje curi otkad sam na CLR coilu, bolje upije kad naturim horizontalno pamuka valjda. Možda i manje na stock coilu curi trenutno, ak se razradila il pocela crkavat :D Tj. ne curi mi na CLR headu. A i spitanja nema kao prije, a ima one kondenzacije koja se dosta nakupi na drip tipu. Ocito coil grije a chimney neki kratak pa sve furi gore ko ludo. Nisam još radio svoj coil sa žicama jer nemam trenutno opreme nikakve za izmjeriti otpor itd. Pa sam samo drmnuo 25 malih zavojnica sa mtm storea od 0.6 ohma nikal.

Moram priznat da mi mi prošao hype za sub ohm vaping, troši goriva ko ludo, jedino uzet 250ml vg tekucine pa neku aromu pa sam za relaksaciju radit oblake :D Tak da cu si ubost još jedan CLR i u njega 1ohm staviti pa 12-18mg nic i laganini imat neki dobar hit i nikotin fix. Mislim da sam u pocetku probao na sub ohm 18mg nikotina i više pg-a pa se skoro uguših :D

Povratak na vrh

PostPostano: 21 srp 2015 15:51 

Nego, jel se nikal zavojnice uopce smiju stavljati na ego one bateriju u CLR? Pošto još učim o svim zavojnicama i materijalima, čitam sad da se nikal koristi za temp control modove baterija? http://www.myvaporstore.com/Joye-eGo-ON ... e-eoai.htm Ovdje upozoravaju na potencijalnu fire grenade sa baterijama, za ovaj njihov coli head. Pa ono fak, ja ubacio tu od 0.6 ohma nikal sa mtm stora, mislim radi i to sve, al ne želim da mi baš eksplodira u ruci :D
Zbunj.

Povratak na vrh

PostPostano: 21 srp 2015 16:30 

nikal žice odnosno Ni-200 služe za motanje coilova koje ćeš koristiti na modu sa kontrolom temperature ilitiga TC. Idi uzmi drugu žicu, npr kanthal

dal će ti explodirat neznam, ali ja osobno recimo, sam nikal koristio isključivo na TC.

Povratak na vrh

PostPostano: 21 srp 2015 16:44 

http://mtmstore.hr/gotova-zavojnica/

ovo sam od 0.6 ohma stavio u ego CLR, radi i pari i sve to, al da sad tek pročitam da se nikal koristo za temp mod, sad jel to što kažeš ni200 il je svejedno ak je uopce od nikala. Još cu o tome probrljat netom i pitat ove u mtm-u. Vjerojatno uzet drugo da ne riskiram ovak.

Povratak na vrh

Naslov:
PostPostano: 21 srp 2015 18:30 

To je vjerojatno NiCr zica...

Povratak na vrh

[ 21 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.