Ova tema skroz mrtva koliko vidim, al' budući da sam nova evo moj mini review.
Intezivno isprobavam eroll-c 2 tjedna i nemam zamjerki. Zamjerka koju sam imala bila je zbog vlastite greške (zaustavila air flow prstom), tako da je sve ok. Za moje pušačke navike koje sam stjecala skoro 10 godina i više nego super; u vidu količine pare, trajnosti baterije (PCC) i tako. Sama baterijica ecigareta traje mi za onako, 8-9 "epuš" pauza, od kojih svaka traje 10-ak min. I onda fino rotiram dvije iz pcc-a u ruku i to je to. Tekućina traje nešto kraće, no i to mi je dovoljno rotiranjem. Ujutro ih nafilam obje i sasvim mi je dovoljno, a planiram nabaviti i dodatne tankove. PCC mi zasad traje skoro 2 dana.
Ja sam ionako average smoking joe (smrdljivih cigareta) bila, nekih 15-20 dnevno (ovisno koliko sam busy taj dan), s tim da uz kavu ujutro bude nekih 4-5, a ostatak se rasporedi. Iznimka su dani kad sam u društvu ili je neki alkohol u pitanju, ali i to sam istestirala ovih dana sa erollom i također sve pet.
Još su te neke "pušačke" navike nepromjenjene (godinu i pol sam na ecigu), ali vrlo moguće da će se promjeniti.
Vjerujem da većina vas ste dugo u ovim vodama ima neke veće zahtjeve, ali meni je ovo savršeno. Probala sam neke modove gdje je količina pare bila ogromna i skroz mi to ne odgovara, a naravno, pogodili ste, ovo je ciljano za nas p*ckice koje ne vole nezgrapne stvari i žele isti feel poput smrdljivih, eh.