Ja koristim eRoll već nekoliko mjeseci. Prije toga sam bio na ego-C Twist, pa eVic i na kraju završio samo sa eRoll-om. Nevjerojatno, ali istinito. Doduše, falilo mi u početku TH i pare, ali nakon jednog dana se navikao. Imam dvije baterije i mali etui (
ovaj) u koji stane PCC (sa baterijom koja se puni) i jedna baterija sa strane. Tako da mi je jedna baterija uvijek u PCC-u, pa nema praznog hoda (ovo mjesto za bateriju sa strane koja se ne puni koristim kad ne parim - da ne moram bateriju nosati stalno u ruci ili da landara po džepu).
Imam još jedan mali etui u koji stane 6 tankova. Ujutro ih sve napunim (6 + 2 u baterijama) i taman mi izdrži kroz cijeli dan (a i charge na PCC-u taman dođe do kraja pred spavanje).
Baš danas mi kolega dao Vision Spinner II i CC clear, pa sam se malo prisjetio kako je to bilo nekad - definitivno je bolji osjećaj parenja, ali jednostavno nemam uvijek priliku nositi ciglu sa sobom. Vjerojatno ću se vratiti na neku veću bateriju za po doma, ali ću i definitivno nastaviti koristiti eRoll za sve ostale prilike.
Kako god - probao sam dosta tih mini "conventional cigarette-like" kombinacija, ali eRoll je daleko, daleko najbolji od svih.