Evo probat cu biti kratak i jasan za sve koji misle kupit ovaj prozivod.
Ovaj model sam prvenstveno kupia jer sam koristia super cigaretu i isti dan mi je crkla baterija i aty,a imao sam jednu i da se ne vratim na stare navike u panici sidnem u auto i nadjem u splitu trgovinu sa ovim modelom.(bio uvjeren da je model sa baterijom 900 ili 1000 jer me je gospodjica koja zna koliko i ja uvjerila u to).
Dodjem kuci fino napunim refil virginiom i naravno odusevljen,parim i nemoram se misliti di mi je najbliza uticnica.
I tako nakon 2 sata koristenja,znaci intezivnog parenja 30 minuta crkne jedna baterija skupa sa atyem.
Taj nesipravan aty u uvjerenju da je crkla baterija navidam na drugu bateriju kad gle cuda baterija se sama aktivira i sprzi se i ona.
Provjerim da mozda nije tekucina dosla u kontakt sa baterijom pa da je mozda to razlog ali nije jer je sve suho.
Fino odem u trgovinu reklamiram i dobijem cijeli paket ponovo.
Kad gle iznenadjenja ne radi ni jedan aty od 2 moguca.
Opet nazad

do gospodjice i 3 paket mi daje koji napokon radi al sa jednim ispravnim atyem koji necu reklamirat ni u ludilu jer mi je neugodno dolazit vise.
Npomena i da ovo 5 click protection mozes objesit macku o rep,znaci meni na modelu ne ide nikako,ni na jednoj bateriji.
Unatoc svemu performansama sam zadovoljan,kolicna pare itd...sve 5,jer za bolje ne znam,ali apetiti su se sad povecali i sad se razmislja o nekome bolejm modu

ALI da mogu sve ponovit nebi forum citao iza kupovine 3 do 4 sata na dan nego prije kupnje doticnog modela.
Znaci za sve one koji misle kupit ovaj model je za iste novce moze se puno bolje proci kod kupovine preko hc i hg.
Sljedeca stanica parenje na 5V.