Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 25 ruj 2023 04:13. Sada je: 25 ruj 2023 04:13.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 49 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Koje baterije da uzmeme
PostPostano: 02 ruj 2015 20:22 
Moderator

Gorički je napisao:

meni tih 10$ ne znaci puno. ipak treba bit realan. jednostavno mi je glupo davat nekom 10$ u dzep zato sto mi je on narucio robu. znam sam. vidim oglas od e-cigareta na njuskalu za ipv d2. oko 630kn ja mislim. ja ga platio oko 300. jebiga ak si toliko glup da das njima 630kn, daj. meni ne smeta, al nemoj ubjedivat ljude i jos posprdno komentirat da bi to bilo kak je rekao diberit se sa nekim kinezima.. a boga ti. mislim smijesno.

od pocetka je meni sve bilo jasno kako stoje stvari na ovom forumu.. jedini razlog zasto sam tu je sto volim prcat takve. :D

Nazalost, čini mi se da ljudi poput tebe nemaju dovoljno veliki mentalni kapacitet da shvate poantu upisa duzih od vijesti u novinama 24 sata. Meni je tebe žao...ali...na svijetu mora biti mjesta i za ljude smanjenih kapaciteta. I vi ste ljudi.

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh

Naslov:
PostPostano: 02 ruj 2015 20:27 
Moderator

Jebiga tesko je jos nesto dodat nakon ovakvog posta.. hvala ti fek0

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Youtube: https://www.youtube.com/user/MrUndwar
instagram : https://www.instagram.com/sasha19_81/
facebook : https://www.facebook.com/sashasedmak
web: http://baby-viking.com

slika

Povratak na vrh

PostPostano: 02 ruj 2015 21:10 

Evo samo da javim naručio sam sa fasttecha samsungove baterije ipak je prevagnulo to što mi nije potrebno ništa hitno jer sve Koopor mini i subtank mini su također na putu , a i jbg cijena je dobra. Jedino punjač nije još poslan, a on je naručen preko aliexpresa xtar mc2 , tako da ima sad samo da čekam kad će početi stizati stvari i javim dojmove kad stignu.....

Povratak na vrh

Naslov: Re:
PostPostano: 02 ruj 2015 22:27 

Tom Highway je napisao:
Očito sam nesto propustio?

Me too...

:sinisa: :exc: :evil:

Povratak na vrh

Naslov: Re:
PostPostano: 02 ruj 2015 22:28 

Majka je napisao:
Jos su gori oni koji su se kunuli u istinu i istom šopu jebali milu majku,a sada prodaju razne ra-guzi-jume,istrijane i lamingtonse kod njega,govoreci da je to posao i,kako osobne stvari stavljaju po strani.

zasto cenzura?

http://goo.gl/A9lj9A

Povratak na vrh

PostPostano: 02 ruj 2015 22:47 

fek0 je napisao:
Gorički je napisao:

meni tih 10$ ne znaci puno. ipak treba bit realan. jednostavno mi je glupo davat nekom 10$ u dzep zato sto mi je on narucio robu. znam sam. vidim oglas od e-cigareta na njuskalu za ipv d2. oko 630kn ja mislim. ja ga platio oko 300. jebiga ak si toliko glup da das njima 630kn, daj. meni ne smeta, al nemoj ubjedivat ljude i jos posprdno komentirat da bi to bilo kak je rekao diberit se sa nekim kinezima.. a boga ti. mislim smijesno.

od pocetka je meni sve bilo jasno kako stoje stvari na ovom forumu.. jedini razlog zasto sam tu je sto volim prcat takve. :D

Nazalost, čini mi se da ljudi poput tebe nemaju dovoljno veliki mentalni kapacitet da shvate poantu upisa duzih od vijesti u novinama 24 sata. Meni je tebe žao...ali...na svijetu mora biti mjesta i za ljude smanjenih kapaciteta. I vi ste ljudi.

ovo je tvoj citat:

"baterije kod nas kostaju oko 55 - 70kn kvalitetna, jedna....kak vam se da za ustedu od par desetaka kuna dziberit sa kinezima, meni to stvarno ne ide u glavu... kupis na mtm-u i dodje za dan-dva i to je to...neš ti novaca..."

di bi ja bio kad bi se sa takvima isao upustat u ovakve rasprave momak. ti si tu da te ja prcam. to je bit tvog postojanja. ajde sad fino setaj kornjacu

:D

Povratak na vrh

PostPostano: 02 ruj 2015 22:55 

Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
Ceha, vidim - odlučio si tj kupio baterije ali svejedno, ima ih i ovdje http://www.gearbest.com/batteries/pp_192841.html
te sam nedavno kupio (doplata 2$ bez obzira 2 kom ili 4 (dalje ne znam)... Švedska pošta i stignu za 15-20 dana)
vidim sada i neke slične nove http://www.gearbest.com/batteries/pp_232874.html trebale bi biti solidne... ili možda i ne?? Zna li tko što??
S baterijama mi to uvijek pomalo izgleda kupovina "mačka u vreći"...
... a cijene? Pa dovoljno je reći da je u vrijeme dok je vamo v2 bio glavni hit 1 kom Panasonica 3100 kod nas (e-cigareta, oko Nove 2013) bio (zapravo ih prvo vrijeme nije ni bilo) oko 130 kn ... tako da su današnje cijene i kod nas cca prepolovljene ...

Povratak na vrh

PostPostano: 03 ruj 2015 01:16 
Moderator

Sreca je sto, ocigledno, imam tajnog obozavatelja...i to je u redu...nesreca je sto goricki potvrdjuje receno...ali boze moj, meni imponira to sto ima vlazne snove, adolescencija je zajebana stvar

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh

PostPostano: 03 ruj 2015 01:52 

avatar ti je nekakav he-man koji radi cucnjeve, a meni bi od adolescenciji :D tebi imponira da ja uzimam koji tren svog zivota da bi s tobom uopce komunicirao. tip ljudi poput tebe mi je dobro poznat.

nemam ja nis protiv tebe osobno. ne znam te niti sam zapamtio neki tvoj post, a i nebi zamjerio nesto nekom tko sere po forumu, ali seres ga. znas sta si rekao. svi to vide. mozda tebi nije bedasto placat jednu bateriju kad mozes za te novce kupit dvije. mozda nemas strpljenja "cekat da ti dode" paket.. tvoje pravo da je to tako, ali kad ides sa nekakvim diberenjem sa kinezima, a sigurno si i sam hrpu puta se diberio sa kinezima.. malo dvolicno, a i bedasto od tebe.. zato se nemoj cudit kad ti netko napise sta misli.

nek ti je sa srecom

:vom:

Povratak na vrh

Naslov:
PostPostano: 03 ruj 2015 07:03 

razdor.

Ma nije cenzura,ja sam obrisao jer sam naknadnim citanjem uvidio da bi se isto moglo protumaciti na pogresan nacin posto je totalno krivo sroceno.pisem sa mobitela i lakse mi je izbrisati no dopisati.

No zaboravimo na to i probajmo se malo vratiti u natrag.U posljednje dvije godine na ovom forumu se ne desava apsolutno nista,ne prate se noviteti u svijetu parenja,nema novih atomizera kako ni modova,forum stagnira i na njemu nema apsolutno nista doli pozdrava i prodaje(da se kojim slucajem mene pita,pola clanova bi odletjelo sa foruma samo i iskljucivo radi prodaje),eh da i klonova(oni su najbolji).Jedini novitet je Ultramods od Mede,a nije, da nije izaslo atomizera i modova.Neki mozda i nisu spomena vrijedni ali bi svejedno bilo lijepo imati ih na okupu.Umjesto da se ljudi koncentriraju na dovodenje noviteta(osvjezenje foruma)oni gube vrijeme na nepotrebne svade kao i ova,koje ne vode nicemu.Sve ucestalije su svade ovakvog tipa po raznoraznim temama i to pomalo ide na jetru.

U ostalom,koga boli patak gdje ce tko kupovati i koliko ce platiti te koliko ce mu putovati,ne dajem mu ja novce a bogami ni vi.

slika

Povratak na vrh

[ 49 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: