Gorički je napisao:
meni tih 10$ ne znaci puno. ipak treba bit realan. jednostavno mi je glupo davat nekom 10$ u dzep zato sto mi je on narucio robu. znam sam. vidim oglas od e-cigareta na njuskalu za ipv d2. oko 630kn ja mislim. ja ga platio oko 300. jebiga ak si toliko glup da das njima 630kn, daj. meni ne smeta, al nemoj ubjedivat ljude i jos posprdno komentirat da bi to bilo kak je rekao diberit se sa nekim kinezima.. a boga ti. mislim smijesno.
od pocetka je meni sve bilo jasno kako stoje stvari na ovom forumu.. jedini razlog zasto sam tu je sto volim prcat takve.

Nazalost, čini mi se da ljudi poput tebe nemaju dovoljno veliki mentalni kapacitet da shvate poantu upisa duzih od vijesti u novinama 24 sata. Meni je tebe žao...ali...na svijetu mora biti mjesta i za ljude smanjenih kapaciteta. I vi ste ljudi.