Po obećanju , evo , nakon tjedan dana korištenja par riječi o GLV Genisisu:

LV na modu Vaporluxe.
O sastavljanju neću puno jer je dosta složeno pa zaslužuje novu temu,ako bude potrebno.Ako netko dobije GLV i ima problema sa spomenutim neka mi se obrati,pomoći ću koliko znam i mogu.
GLV je inaće dosta veći po gabaritima nego sam očekivao,zapravo sam svoj gen smatrao glomaznim,a usporedbe radi:

dakle,neznatno je manji,čak je moj gen lakši za 7gr,GLV je visok 90,širok 17 i težak 50gr.
Malo mi je teško pisati o samom parenju jer ga nemam sa čim komparirati obzirom da je on sasvim drugačija koncepcija od poznatih Genesisa,jedino bih mogao sa G-tankom ali isti nisam koristio.
Tko nezna o ćemu se radi,evo,ukratko-grijač/kantal/ kod GLV-a je dolje pri dnu a staklena bočica od 1,5ml u koju je uronjena mrežica je gore i okrenuta grlom prema dolje.Mrežicu sam urolao po uputama i od prve je promjerom/2,3mm/ točno pasala za teflonsku donju cjevčicu i rupu u kapi bočice.Namotao sam 0,20mm kantal 3 puta oko mrežice i vijcima na elektrodama pritegao.Omski otpor je 1,5 ohma.E sad ono najvažnije...kad sam povukao prvi puta mislio sam da ne radi,a ono ,kako kaže Sinke:"pare ko u Božjoj bašći".Nisam osjetio jer para prolazeći kroz tijelo,2 rupe,pa pored bočice do usnika pređe nekih 8cm puta i u usta stigne valjda sa istom temperaturom kolika je u ustima,uglavnom,od svih do sada korištenih ato,karto,gen ovo je apsolutno neuporedivo sa bilo čime,para je gusta,debela,obilna,ukusna da se to neda opisati.Potpuno jedna nova dimenzija parenja.Svako novo uvlačenje je identično prethodnom stim da je max. 5 sec. jer iznad toga jednostavno guši.Da bih smanjio količinu pare probao sam u mrežicu staviti čeličnu žicu od 1mm ali tada se promijeni nešto i nije to to,onda sam od te žice odsjekao i stavio u mrežicu samo u dijelu koji ide u bočicu i tako koristim zadnja 2 dana.Pitate se koliko onda troši likvida,ha,ne da troši,nego guta,po 3 bočice dnevno a ne koristim samo GLV...a bateriju punim svaku noć,a prije svaku drugu.Mislim da će dobiti 5-6 namotaja 0,16mm i ići na AC/DC PT 5,2V na ćemu mi je i gen bio.Sve u svemu,apsolutno se isplatilo čekati Raidijev izum i uradak,a svi koji ste naručili sastavljen ste spašeni doista zahtjevnog sastavljanja koje su mogli bolje riješiti i upravo me čudi da su,recimo,napravili rupu od 3mm na koju mora leći kapa u kojoj strogo u centru morate izbušiti rupu od 2,3mm,dakle,udaljenost mrežice od te rupe od 3mm je 0,35mm i ni mikron više ni manje jer ako mrežica dotakne kućište...pa mogli su makar ići na 4mm.
Inaće,samo kućište je urađeno perfektno,navoji su sitni a dugački skoro 1cm tako da dvije gumice nisu ni potrebne,nema curenja i onda izgleda ovako:

Eto,ukratko o GLV vrhunskom gadgetu,mislim da će teško biti prevaziđen,ako nekoga još nešto zanima ili sam nešto zaboravio,tu sam.