Karo je napisao:
Svacije misljenje je dobrodoslo,nema niceg loseg u tome.....

Tako je (ali nek ti ne bude zakon nego teorija),veca omaza (otpor,ohm) rezultira manjim slabijim udarcem na grlo-TH ili "Throat Hit".Vise bitno je da pogodis pravi omjer otpora sa voltazom.
I moje prvicno misljenje se promijenilo u toku koristenja,naime ne radi se o propusnosti zraka kroz te dve rupice nego o polozaju "plus" konektora na bateriji.Ako je on malo visi onda je tesko povuci jer takvim polozajem on zapusi dovod zraka kod carta,ako je taj "plus" nize onda cart radi solidno.
Sad postoje i "Low Resistance" verzije (sa manjim otporom) od 1.8 ohm a pustili su u prodaju i v.2.Razlika je u fiberu,v.2 ima duzi fiber kao kod klasicnih clearova....

Da, prije narudžbe sam čitao/gledao recenzije... bilo je ekstremno loših a i ekstremno dobrih ocjena... ali zbog dobrog izgleda, lakoće punjenja i transparentnosti potrošnje sam se odlučio uzeti....
Nedostatak arome i jako veliki TH me razočarao...
Očito je ovjde, kao i u svemu ostalom važi ona narodna: O okusima se ne raspravlja... iliti De gustibus non est disputandum...
Mene je malo razocarao Stardust... previse TH i premalo arome za moj ukus...
nadam se da cu ga moci prodati/zamijenti kada stignu moji naruceni sa neta...
U krajanjem slucaju poklonit cu nekoj sirotinji (uz predočenje porezne kartice ili potvrde sa "birova")
Ujedno sam narucio i 5 ovoga
http://www.healthcabin.net/index.php?ma ... ts_id=7804nadam se da ce taj biti ok...